Anamur'da 'doğru Tercih' Semineri

Anamur Belediyesi ve Kuzey Kıbrıs Türkiye Cumhuriyeti (KKTC) Yakın Doğu Ünivesitesi işbirliğiyle hazırlanan ‘Doğru Tercih Semineri’ gerçekleşti.

25 Şubat 2015 Çarşamba, 14:45
Anamur'da 'doğru Tercih' Semineri
-

Anamur Belediyesi ve Kuzey Kıbrıs Türkiye Cumhuriyeti (KKTC) Yakın Doğu Ünivesitesi işbirliğiyle hazırlanan ‘Doğru Tercih Semineri’ gerçekleşti.
Anamur Belediyesi Belediye Meclis Salonu’nda gerçekleştirilen seminere üniversite adayı 12. sınıflar katıldı. Anamur Belediyesi ve Mersin Büyükşehir Belediyesi tarafından okullarından alınarak servislerle Belediye Meclis Salonu’na getirilen lise son sınıf öğrencileri, öğretim üyesi Sadık Gültekin tarafından gerçekleştirilen sunumu ilgiyle izledi. Öğretim üyesi Sadık Gültekin başarıya giden öyküleri anlattığı sunumunda öğrencilere dikkat ve istemenin önemini hatırlattı. Türkiye birincilerinin yaşam öykülerinin de ele alındığı sunumda imkansızlıklara göğüs geren birincilerin ne zor şartlarda ders çalıştıkları açıklandı.
Seminer sonunda Anamur Belediye Başkanı Mehmet Türe, öğretim görevlisi Sadık Gültekin’e plaket takdim etti. Burada konuşan Türe, Anamur Belediyesi olarak öğrencilere yol gösterecek ve katkı sağlayacak çalışmalara imza atmaktan mutluluk duyduklarını belirtti. Türe, bu tür etkinliklerin planlamasını yapan Basın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü ve Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü’ne her zaman hazırlanan programların öğrencilerin derste işleyeceği konulardan daha önemli olması konusunda özen gösterilmesi ve bu etkinliklerin dersten kaçma unsuru olarak kullanılmaması ve yararlı olması gerektiği konusunda uyarılarda bulunduğunu kaydetti. Türe, 6 kardeş olduklarını, babasını 12 yaşında kaybettiğini ve imkansızlıklarla okumaya çalıştıklarını açıkladı.

Etiketler:
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Henüz yorum eklenmemiştir.
SON DAKİKA
Dünya Bankası Heyetinden Mersin Orman Bölge Müdürlüğü'ne Ziyaret
MİLLETVEKİLİ UYSAL, MERSİN TSO'YU ZİYARET ETTİ
Jandarma Kıdemli Üsteğmen Yunus Güven’e Veda Yemeği
ÜLKE GENELİNDE 2'Sİ YABANCI UYRUKLU OLMAK ÜZERE 15 GÖÇMEN KAÇAKCILIĞI ORGANİZATÖRÜ İLE 446 DÜZENSİZ GÖÇMEN YAKALANDI
VALİ TOROS' TARSUS'TA ESNAF ZİYARETİ YAPTI
MERSİN'DE SİLAHLI OLAY: 1AĞIR YARALI
TADEKA’DA "ANTİK ÇAĞDA TARSUS OLİMPİYATLARI VE ATLET FİLOZOF KHRİSİPPOS" KONULU SÖYLEŞİ
SINAVA YETİŞMELERİNE BÜYÜKŞEHİR ZABITASI YARDIMCI OLDU
ÖZEL GEREKSİNİMLİ BİREYLER BÜYÜKŞEHİR’LE YAZ BOYU YÜZMENİN KEYFİNİ YAŞIYOR
SEÇER: “BİZİM KAZANCIMIZ VATANDAŞLARIMIZIN MUTLULUĞU”

Mersin Haber ,Mersin