
Konya’nın Ereğli İlçe Belediyesi tarafından organize edilen “Karagöz’ün Cehaleti” isimli tiyatro oyunu Perşembe günü sahnelenecek.
Belediye Başkanı Özkan Özgüven, 5 Şubat 2015 Perşembe günü Ereğli Belediyesi Kültür Merkezi’nde sahnelenecek olan oyunun öğrencilere karne hediyesi olacağını söyleyerek, tüm öğrencilerin tiyatroya davetli olduğunu belirtti.
2 kişilik oyunun öğrencilerin tatillerini daha eğlenceli hale getirmek, Türk Kültürünün en önemli şahsiyetleri arasında yer alan Hacivat ve Karagöz’ün daha iyi tanıtılması ve anlaşılmasına vesile olmak istediklerini kaydeden Özgüven, biletlerin ücretsiz olarak Belediye ve Ereğli Belediyesi Kültür Merkezi’nden temin edilebileceğini de sözlerine ekledi.
4 seans (12.00 - 14.00 - 16.00 - 18.00) olarak sahneye konulacak olan tiyatro oyununun her seansı 50 dakika süreceği de edinilen bilgiler arasında yer aldı.
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.