Taşeron İşçiler Bakan Şimşek'in Önünü Kesti

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Siirt 5. Olağan Kongresi’ne katılmak üzere kente gelen Maliye Bakanı Mehmet Şimşek’in aracının önünü kesen Yol-İş Sendikası’na bağlı karayolları taşeron işçileri, Bakan Şimşek’e mektup verdi.

04 Şubat 2015 Çarşamba, 20:20
Taşeron İşçiler Bakan Şimşek'in Önünü Kesti
-

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Siirt 5. Olağan Kongresi’ne katılmak üzere kente gelen Maliye Bakanı Mehmet Şimşek’in aracının önünü kesen Yol-İş Sendikası’na bağlı karayolları taşeron işçileri, Bakan Şimşek’e mektup verdi.
Yol-İş Sendikası Siirt temsilcisi Fadli Mergen ve yaklaşık 60 kişilik taşeron işçi, kongrenin yapılacağı salonun önünde ‘Sayın Bakanım hoş geldiniz, karayollarında çalışan kadro bekleyen taşeron işçiler’ pankartı açtı. Daha sonra kongrenin yapılacağı 14 Eylül Kapalı Spor Salonu’na gelen Bakan Şimşek’in aracının önüne kesen işçiler, Başbakan Ahmet Davutoğlu’na iletmek üzere Bakan Şimşek’e mektup verdi.
Taşeron işçilerin talebini kırmayan Maliye Bakanı Şimşek, işçilere teşekkür edip mektubu ulaştıracağını söylemesi üzerine, taşeron işçiler de alkışla karşılık verdi.
İşçiler daha sonra AK Parti Siirt İl Başkanı Fevzi Sevgili’nin kongre davetini kırmayarak 5. Olağan Kongresi’ne katıldı.

Etiketler:
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Henüz yorum eklenmemiştir.
SON DAKİKA
TARSUSLU GÜREŞÇİ ENES GÖÇEN,  U10 TÜRKİYE  ŞAMPİYONU
ÇAMLIYAYLA'DA 5. LAVANTA ŞENLİĞİ
SİLİFKE TSO BAŞKANI KAYNAR, DEPOZİTO YÖNETİM SİSTEMI TOPLANTISINA KATILDI
ÇÖP EVE MERSİN BÜYÜKŞEHİR EKİPLERİ KISA SÜREDE MÜDAHALE ETTİ
VALİ TOROS, KUYULUK ORMAN DEPOSU'NDA İNCELEMELERDE BULUNDU
BAŞKAN SEÇER, ‘MESİAD VE MEP 2. İSTİŞARE KURULU TOPLANTISI’NA KATILDI
VALİ TOROS, KKTC ANKARA BÜYÜKELÇİSİ KORUKOĞLU İLE GÖRÜŞTÜ
Toroslar’da 300 Kadın Yoga Yaptı
MERSİN BÜYÜKŞEHİR’DEN İSPANYA’YA TEKNİK ZİYARET
MERSİN’DE EMEKLİLER BÜYÜKŞEHİR’LE ‘YAZA MERHABA’ DEDİ

Mersin Haber ,Mersin