Piazza AVM'de Etkinlikler

Piazza Alışveriş ve Yaşam Merkezi (AVM) sömestri etkinlikleri kapsamında çocuklar hayalindeki tatil resmini bir mağazanın vitrinine çizdi.

04 Şubat 2015 Çarşamba, 20:50
Piazza AVM'de Etkinlikler
-

Piazza Alışveriş ve Yaşam Merkezi (AVM) sömestri etkinlikleri kapsamında çocuklar hayalindeki tatil resmini bir mağazanın vitrinine çizdi.
Bugün gün boyu süren etkinlikte Piazza AVM’ye velileriyle birlikte alışverişe gelen çocuklar AVM içersindeki bir mağazanın vitrinine hayalini kurdukları tatilin resimlerini çizdiler. Heyecanlı ve keyifli anların yaşandığı etkinlikte aileleri ile birlikte çizdikleri resimlerin baskısını da anında teslim alan çocuklar çizdikleri resimleri aynı zamanda mağazanın Instagram hesabına yükleyerek çekilişe katılma hakkı kazandılar.
Çocuklar ve velileri tarafından vitrine çizilen resimler 1 hafta boyunca mağazanın vitrininde sergilenecek.

Etiketler:
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Henüz yorum eklenmemiştir.
SON DAKİKA
ÇAMLIYAYLA'DA 5. LAVANTA ŞENLİĞİ
SİLİFKE TSO BAŞKANI KAYNAR, DEPOZİTO YÖNETİM SİSTEMI TOPLANTISINA KATILDI
ÇÖP EVE MERSİN BÜYÜKŞEHİR EKİPLERİ KISA SÜREDE MÜDAHALE ETTİ
VALİ TOROS, KUYULUK ORMAN DEPOSU'NDA İNCELEMELERDE BULUNDU
BAŞKAN SEÇER, ‘MESİAD VE MEP 2. İSTİŞARE KURULU TOPLANTISI’NA KATILDI
VALİ TOROS, KKTC ANKARA BÜYÜKELÇİSİ KORUKOĞLU İLE GÖRÜŞTÜ
Toroslar’da 300 Kadın Yoga Yaptı
MERSİN BÜYÜKŞEHİR’DEN İSPANYA’YA TEKNİK ZİYARET
MERSİN’DE EMEKLİLER BÜYÜKŞEHİR’LE ‘YAZA MERHABA’ DEDİ
BAŞKAN SEÇER, ‘MERSİN DEPOZİTO YÖNETİM SİSTEMİ KOORDİNASYON TOPLANTISI’NA KATILDI

Mersin Haber ,Mersin