Kendilerine Polis Süsü Veren Gaspçılar Yakalandı

Fatih’te kendilerini polis olarak tanıtıp, araçlarına bindirdikleri kişileri gasp eden şüpheliler önce güvenlik kamerasına, ardından da polise yakalandı.

03 Şubat 2015 Salı, 17:50
Kendilerine Polis Süsü Veren Gaspçılar Yakalandı
-

Fatih’te kendilerini polis olarak tanıtıp, araçlarına bindirdikleri kişileri gasp eden şüpheliler önce güvenlik kamerasına, ardından da polise yakalandı.
Olay, farklı tarihlerde Fatih’te meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, otomobilli gaspçılar, sahte polis kimliğiyle gözlerine kestirdikleri F.D. isimli şahsın yanına yaklaştı. Şüpheliler polis kimliğine benzer kartı gösterip şahsın araca binmesini istedi. Araca bindirilen şahsın üzeri diğer 2 şüpheli tarafından arandı. Kurbanın üzerinde bulunan 32 bin doları alan şüpheliler, F.D. isimli şahsı Küçükçekmece’de E-5 Karayolu üzerinde araçtan indirerek gözden kayboldu. Şüpheliler, başka bir tarihte yine Fatih’te bir şahsı işyerinden sahte polis kartı göstererek çıkartıp bin 500 dolar gasp etti. Fatih’i mesken tutan şüpheliler, bu kez gözlerine bir döviz bürosuna ait parayı taşıyan şahsı kestirdi. B.O.H isimli şahıs polis kartı gösteren şahıslar tarafından bir araca gasp edildi. Üzerindeki bin 380 Euro gasp edilen şahıs, Balat mevkiinde araçtan indirildi. Türkmenistan uyruklu E.N. isimli şahsın evine gelen şüpheliler yine aynı yöntemi kullanarak kendilerini polis olarak tanıttı. E.N., kendilerine polis süsü veren 2 şüpheli tarafından darp edildi. Şüpheliler evde bulunan cep telefonunu gasp edip kayıplara karıştı.
Aynı yöntemle farklı tarihlerde gasp olayına karışan şahıslara yönelik polis operasyon başlattı. Operasyonda A.K. (31), E.G. (24), A.K.Y. (31), B.E. (19), Ü.T. (23) ve Türkmenistan uyruklu A.Y. (28) isimli şüpheliler yakalanarak gözaltına alındı. Şüpheliler emniyetteki işlemlerinin ardından tutuklanarak cezaevine gönderildi.
ŞÜPHELİLER SON İŞLERİNDE GÜVENLİK KAMERASINA YAKALANDI
Sahte kimlikle vatandaşları gasp eden şüpheliler güvenlik kamerasına yakalandı. Görüntülerde, iki şüpheli bir şahsı durduruyor. Şahısla bir süre konuşan şüpheliler daha sonra mağduru otomobile bindiriyor. Şüpheliler daha sonra otomobille olay yerinden ayrılıyor.

Etiketler:
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Henüz yorum eklenmemiştir.
SON DAKİKA
ÇAMLIYAYLA BELEDİYESİ, KENDİ YOLUNU KENDİ YAPIYOR
AKDENİZ BELEDİYESİ HALKININ HUZURU İÇİN ÇALIŞIYOR
ÇAMLIYAYLA'DA KÖRMENLİK VE KÖMÜROCAĞI GÖLETLERİNE 33 BİN.YAVRU SAZAN BALIĞI BIRAKILDI
TARSUSLU GÜREŞÇİ ENES GÖÇEN,  U10 TÜRKİYE  ŞAMPİYONU
ÇAMLIYAYLA'DA 5. LAVANTA ŞENLİĞİ
SİLİFKE TSO BAŞKANI KAYNAR, DEPOZİTO YÖNETİM SİSTEMI TOPLANTISINA KATILDI
ÇÖP EVE MERSİN BÜYÜKŞEHİR EKİPLERİ KISA SÜREDE MÜDAHALE ETTİ
VALİ TOROS, KUYULUK ORMAN DEPOSU'NDA İNCELEMELERDE BULUNDU
BAŞKAN SEÇER, ‘MESİAD VE MEP 2. İSTİŞARE KURULU TOPLANTISI’NA KATILDI
VALİ TOROS, KKTC ANKARA BÜYÜKELÇİSİ KORUKOĞLU İLE GÖRÜŞTÜ

Mersin Haber ,Mersin