Kardelen Kestane Şekeri Köln Ve Dubai Fuarlarında

Kardelen Kestane Şekeri’nin üreticisi İlka Şekerleme Ltd. Şti., Köln ve Dubai’de düzenlenecek gıda fuarlarında stant açacak.

03 Şubat 2015 Salı, 18:37
Kardelen Kestane Şekeri Köln Ve Dubai Fuarlarında
-

Kardelen Kestane Şekeri’nin üreticisi İlka Şekerleme Ltd. Şti., Köln ve Dubai’de düzenlenecek gıda fuarlarında stant açacak.
Şirketin Ticaret Müdürü Deniz Utku Özdemir, 01-04 Şubat 2015 tarihlerinde Almanya’nın Köln şehrinde yapılacak olan 45’nci ISM 2015 Uluslararası Bisküvi, Çikolata ve Şekerleme Fuarında stant açacaklarını söyledi. Özdemir, “Fuara geçen yıl, 68 ülkeden bin 476 üretici katıldı. 110 bin metrekare alanda düzenlenen fuar, 140 ülkeden 35 bin profesyonel ziyaretçiye ev sahipliği yaptı. Bu yılda fuara ilginin yüksek olacağı tahmin ediliyor. İlka Şekerleme olarak bu fuara ilk kez katılacağız” dedi.
Birleşik Arap Emirlikleri’nin Dubai kentinde 08-12 Şubat 2015 tarihlerinde düzenlenecek olan Gulfood Dubai Middle East-Uluslararası Gıda ve Gıda Teknolojileri Fuarı’na da bu yıl 3’ncü kez katılacaklarını söyleyen Deniz Utku Özdemir, bu fuarında her yıl 170 dolayında ülkeden, 80 binden fazla ziyaretçiyi ağırladığını belirtti. Kestane şekerinin tüm dünyada beğenildiğini vurgulayan Deniz Utku Özdemir, İlka Şekerleme olarak Kardelen markasıyla Türkiye’nin her köşesine ulaştıklarını söyledi. Özdemir, son yıllarda yurt dışı pazarlara da ağırlık verdiklerini belirterek, dünya genelinde Fransızların ürettiği kestane şekerlerinin pazara hakim olduğunu belirterek, “İlka Şekerleme olarak, Sial başta olmak üzere gıdayla ilgili yurt dışı fuarlara katılarak yaptığımız tanıtım sonrasında, bizim ürünlerimiz de pazarda beğenildi. Yurt içinde başta Kardelen olmak üzere 6 farklı markayla pazara ürün sunuyoruz. Yurt dışında da Cardelion markasını kullanıyoruz” diye konuştu.

Etiketler:
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Henüz yorum eklenmemiştir.
SON DAKİKA
ÇAMLIYAYLA BELEDİYESİ, KENDİ YOLUNU KENDİ YAPIYOR
AKDENİZ BELEDİYESİ HALKININ HUZURU İÇİN ÇALIŞIYOR
ÇAMLIYAYLA'DA KÖRMENLİK VE KÖMÜROCAĞI GÖLETLERİNE 33 BİN.YAVRU SAZAN BALIĞI BIRAKILDI
TARSUSLU GÜREŞÇİ ENES GÖÇEN,  U10 TÜRKİYE  ŞAMPİYONU
ÇAMLIYAYLA'DA 5. LAVANTA ŞENLİĞİ
SİLİFKE TSO BAŞKANI KAYNAR, DEPOZİTO YÖNETİM SİSTEMI TOPLANTISINA KATILDI
ÇÖP EVE MERSİN BÜYÜKŞEHİR EKİPLERİ KISA SÜREDE MÜDAHALE ETTİ
VALİ TOROS, KUYULUK ORMAN DEPOSU'NDA İNCELEMELERDE BULUNDU
BAŞKAN SEÇER, ‘MESİAD VE MEP 2. İSTİŞARE KURULU TOPLANTISI’NA KATILDI
VALİ TOROS, KKTC ANKARA BÜYÜKELÇİSİ KORUKOĞLU İLE GÖRÜŞTÜ

Mersin Haber ,Mersin