Acısını Unutup Yardıma Koştu

İki gün önce annesini kaybeden AKUT Bingöl Birim Sorumlusu Ahmet Buzrul, taziyesi henüz devam ederken, kendi acısını unutup karda mahsur kalanların yardımına koştu.

27 Ocak 2015 Salı, 18:12
Acısını Unutup Yardıma Koştu
-

İki gün önce annesini kaybeden AKUT Bingöl Birim Sorumlusu Ahmet Buzrul, taziyesi henüz devam ederken, kendi acısını unutup karda mahsur kalanların yardımına koştu.
İki gün önce 78 yaşındaki annesi Sıdıka Buzrul’u kaybeden AKUT Bingöl Birim Sorumlusu Buzrul, kendi acısını bir kenara koyup diyaliz hastası 2 hastayı kurtarmak için operasyona gitti. Dün sabah saatlerinde Kültür Mahallesi’ndeki camide devam eden annesinin taziyesinde bulunurken, ‘Diyaliz hastamız var, yolumuz kapalı’ ihbarını alan Buzrul, tüm acısını bir kenara koyup can kurtarmaya gitti. 6 ekip arkadaşı ile birlikte tüm hazırlıkları en kısa sürede yola çıkan Buzrul, "Sonuçta bize gelen ihbar bir can kurtarma ihbarıydı. Ben 2 gün önce annemi kaybettim. Ama annemi kaybettim diye, mağdur olan bize ihtiyaç duyan insanları unutup ölüme terk edemezdik. O da bir candır. Biz bu dersi bu eğitimi hayat kurtarma üzerine aldık. Duygusallığı bir tarafa bırakıp hayat kurtarmamız gerek. Bize ihtiyaç duyan herkesin yanında olmamız lazım" dedi.

Etiketler:
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Henüz yorum eklenmemiştir.
SON DAKİKA
ÇAMLIYAYLA'DA GÖREV SÜRESİ SONA EREN JANDARMA PERSONELİNE VEDA YEMEĞİ
BÜYÜKŞEHİR, ULAŞIMDA TARSUS- ÇAMLIYAYLA YAZ DÖNEMİ UYGULAMASINI BAŞLATTI
KAYMAKAM TOPSAKALOĞLU 'NDAN BAŞARILI ÖĞRENCİLERİ ÖDÜLLENDİRDİ
MERSİN'DE 1607 ARAÇ TRAFİKTEN MEN EDİLDİ
TARSUS ŞEHİR TİYATROSU’NUN ORMANDA ŞENLİK OYUNU 2 BİN 812 ÇOCUĞA ULAŞTI
MERSİN'DE 56 YATIRIMCIYA 14 MİLYON LİRALIK DESTEK
BÜYÜKŞEHİR’İN ‘TARİHİ KİLİKYA YOLU PROJESİ’ GEÇMİŞ İLE GÜNÜMÜZÜ BULUŞTURMAYA DEVAM EDİYOR
BÜYÜKŞEHİR ZABITA EKİPLERİNDEN TARSUS’TA TOPLU TAŞIMA ARAÇLARINA YÖNELİK KLİMA DENETİMİ
PARA ETMEYEN PATLICANLAR, HAYVANLARA KASA KASA YEM OLARAK DÖKÜLÜYOR
MERSİN’DE TIBBİ ATIKLAR GÜVENLE TOPLANIYOR VE BERTARAF EDİLİYOR

Mersin Haber ,Mersin