Sünnet düğünündeki erotik dansa suç duyurusu! Sünnet Düğününde oynayan kadın!

Sünnet düğünündeki erotik dansa suç duyurusu! Sünnet Düğününde oynayan kadın!

Köy meydanında gerçekleşen sünnet düğününde erotik figürlerle dans eden kadın ve düğün sahibi aile hakkında, suç duyurusunda bulunuldu.

Köyde yapılan sünnet düğününde, yarı çıplak haldeki bir kadının tören alanında yaptığı erotik twerk dansı internet üzerinde gündem oldu, sıkça paylaşıldı.

Sünnet düğününde yaşça küçük çocukların bulunması, avukatları harekete geçirdi.

Şüpheliler hakkında bugün soruşturma yürütülmesi talep edilirken, işlenen suçlar arasında 'Çocuğun cinsel istismarı’, ‘teşhircilik’, ‘cinsel taciz' gibi maddeler yer aldı.
Hürriyet'ten Dinçer Gökçe'nin haberine göre, savcılık suç duyurusunda özetle şöyle denildi: "Görüntülerinde sünnet edilen çocuk dışında birden fazla çocuğun ortamda bulunduğu görülmektedir. Sünnet düğünü olarak adlandırılamayacak derecede cinsellik barındıran ve sünnet edilen çocuğun istismar edildiği açık olan şüpheliler hakkında kamu davası açılmasını talep etmekteyiz. Ayrıca ortamda bulunan diğer çocuklar yönünden de cinsel istismar, teşhircilik ve cinsel taciz eylemlerinin olduğu da görülecektir.

ÇOCUKLARIN AİLEDEN ALINMASI TALEBİ
Söz konusu töreni tertip eden ve cinsel yönden çocuğun istismar edilmesine sebebiyet veren ebeveynlerden çocuğun alınarak, çocukların korunması hakkında kanun kapsamında koruma altına alınmasını talep etmekteyiz."

28180 izlenme 24 Eylül 2019 Salı 18:07 [ 000409 ]
SON DAKİKA
MERSİN'DE MOTORSİKLETLİ, HEİMLİCH MANEVRASIYLA HAYAT KURTARDI
BAŞKAN SEÇER, BÜYÜKŞEHİR’İN DÜZENLEDİĞİ EMİRLER ORMAN PARKI PİKNİK ALANI’NI İNCELEDİ
-BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ TARSUS'TA SINAVA GİREN ÖĞRENCİLERE SU DAĞITTI
BÜYÜKŞEHİR ÖĞRENCİ VE VELİLERİN YKS HEYECANINA ORTAK OLDU
MERSİN'DE ARAÇ DÜKKANA GİRDİ
SOFRALARA LEZZET KATACAK AŞÇILAR BÜYÜKŞEHİR’LE YETİŞİYOR
Dünya Bankası Heyetinden Mersin Orman Bölge Müdürlüğü'ne Ziyaret
MİLLETVEKİLİ UYSAL, MERSİN TSO'YU ZİYARET ETTİ
Jandarma Kıdemli Üsteğmen Yunus Güven’e Veda Yemeği
ÜLKE GENELİNDE 2'Sİ YABANCI UYRUKLU OLMAK ÜZERE 15 GÖÇMEN KAÇAKCILIĞI ORGANİZATÖRÜ İLE 446 DÜZENSİZ GÖÇMEN YAKALANDI

Mersin Haber ,Mersin