Mersin Silifke ilçesinde Suya Düşen Domuz Telef Oldu

Mersin Silifke ilçesinde Suya Düşen Domuz Telef Oldu

Mersin’in Silifke ilçesinde Göksu nehrinde suda telef olan domuzu kurtaran ekipleri gören vatandaşlar, suya bir şahsın düştüğünü düşünerek heyecan yarattılar.

Edinilen bilgilere Silifke ilçesinden geçen Göksu Irmağına bir domuzun düştüğünü gören bir kişi, Mersin Büyükşehir Belediyesi İtfaiyesine haber verdi.

İtfaiye ekipleri ile birlikte Mersin Büyükşehir Belediyesi Arama Kurtarma ekibi olay yerine geldi. Dalgıçları ve ekipleri gören vatandaşlar, bir kişinin suya düştüğünü düşünerek yardım için ırmak kenarına koştular.

Gerçeğin sonra anlayan vatandaşlar, Göksu Irmağına yaralı bir domuzun düşüp telef olduğunu fark ettiler. Ölü domuzu ırmaktan çıkaran dalgıçlar kepçe yardımı ile bir traktöre yükleyerek ırmak kenarından uzaklaştırdılar.

6108 izlenme 31 Temmuz 2019 Çarşamba 13:12 [ 000373 ]
SON DAKİKA
METEOROLOJİ'DEN SICAK HAVA UYARISI
MERSİN'DE KIBRIS BARIŞ HAREKATININ 51. YILDÖNÜMÜ KUTLAMASI
TARSUS'TA 130 ÜRETİCİYE 5 BİN ADET TUZAK DAĞITILDI
TARSUS'TA ÜZÜM HASADI
MERSİN'DE 2 ARAÇ ÇARPIŞTI: 2 YARALI
Mut’ta Önleme Araması ve Bilgilendirme Çalışmaları
BAŞKANVEKİLİ DAĞDELEN, KIBRIS BARIŞ HAREKATININ 51. YILDÖNÜMÜ ETKİNLİĞİNE KATILDI
GELENEKSEL AŞURE İKRAMI YOĞUN İLGİ GÖRDÜ
İBADETHANELER VE MEZARLIKLAR DÜZENLİ ŞEKİLDE TEMİZLENİYOR
TARSUS SAĞLIKLI HAYAT MERKEZİ ÜLKER AYDIN YAŞLI DAYANIŞMA EVİ'NDE SAĞLIK EĞİTİMİ VERDİ

Mersin Haber ,Mersin