GÜNDEŞ DÖNEMİ BİTTİ. MERT GELDİ

9 Ekim 2015 Cuma 08:59
Yusuf ÖZTAN

YUSUF  ÖZTAN. ANATOMİ. 7 EKİM.2015.

..

MURAT GÜNDEŞ DÖNEMİ BİTTİ

..

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grupta  mücadele veren Tarsus idmanyurdu'nda yaşanan istikrarsız  gidişat nedeniyle  ilk fire verildi. Takımda düne kadar  Teknik Direktör  olan Murat Gündeş, onurlu bir şekilde  istifa etti..

Sarı-Lacivertli ekibimizde yaşanan istikrarsız sonuçlar sonunda Teknik direktör Murat Gündeş, tüm sorumluluğu üzerine alarak onurlu bir şekilde görevinden istifa etti.

Sarı-Lacivertli  yönetim toplantı sonucunda Murat Gündeş'le  yollarını ayırdı.

 

YENİ HOCA KİM OLUR?

Tarsus İdmanyurdunda Teknik Direktör Murat Gündeş'in istifasının ardından  Teknik direktör arayışlarına  başlandı.Yeni Hoca olarak Mert Korkmazla dün anlaşıldı

xx

SİFTAH YAPIN

Tarsus İdmanyurdu bu sezon şu ana kadar 5 maç oynadı. Ama tek galibiyetimiz yok. 5 Maçta 2 beraberlik ve 3 yenilgi ile 2 puan toplayabildik. Puan cetvelinde sondan ikinci sıradayız. Bu hafta sahamızda Kocaeli Birliksporu konuk edeceğiz. Rakibimiz 8 puanla 3. Durumda. Buna rağmen TİY inşallah bu hafta 6. Maçında ilk galibiyetini alır ve siftah yapar diyoruz.

xx

TARSUS’UN GURURU OLDU..

Aslen Tarsus’lu olup 17 yıldır İstanbul’da yaşayan hemşehrilerimizden Deniz Ateş Bitnel, Süper ligde maç yönetmeye başlayınca birden adını dünyaya duyurdu.

Deniz Ateş Bitnel, geçtiğimiz günlerde Fenerbahçe-Kasımpaşa maçını yöneterek dikkatleri üzerine çekmişti.

Merkez Hakem kurulunun bu sezon şans verdiği iki hakemden birisi olan Tarsus’lu Deniz Ateş Bitnel, bu sezonki maçlardan geçer not aldı. Kendisine veriyln şansı iyi değerlendirdi. Bu hususta geçen gün Zaman Gazetesi spor yazarı Ali Aydın’da olumlu yazılar yazdı. İnşallah hemşehrimiz Deniz Ateş Bitnel’i bundan sonrada önemli maçlarda ve Süper ligde görmeye devam edeceğiz.

Kendisi Tarsus’lu olan bir Erman Toroğlu gibi  Tarsus ve Mersin’in sesini inşallah en iyi şekilde duyuracaktır.

Xx

AMATÖR KÜME BAŞLADI..

Mersin birinci amatör kümede 2015-2016 futbol sezonu maçları başladı. Tarsus takımlarımıza ve diğer tüm takımlara yeni sezonda başarılar diliyoruz.

Süper ligde yer alan takımlarımızdan Tarsusgücü  ve Kavaklıspor kentimizi temsil ediyor. Bu takımlara başarılar diliyoruz.

Yine birinci kümede yer alan  ekiplerden Yıldırımspor, Demirtaşgücünü 6-2 yenerken  Kanalspor ise Silifke  Saysporu 6-0 mağlup etti. Reşadiyespor takımıda deplasmanda oynadığı maçta rakibi Kargıpınarısporu Erdemli deplasmanında 4-2 yenerek lige  galibiyetle başladılar. Reşadiyenin tek üzüntüsü ise kalecisi Onur’un haksız yere kırmızı kartla oyundan atılması idi. Yeni sezonda tüm takımlarımıza başarılar diliyoruz.

xx

BAYAN VOLEYBOLCULAR

18 Ekimde başlayacak olan 3. Lig 4. Grup bayanlar voleybol liginde yer alan takımımız hazırlıklarını sürdürüyor

İlk maçımız deplasmanda Adana Çukurova Efessporla yapılacak. Antrenör Hasan Baykara altyapıdan gelen yeni oyuncularla ligi hazır olduklarını söyledi. Biz de filenin sultanlarına şimdiden başarılar diliyoruz.

Xx

KÜÇÜK TARAFTARLAR

Tarsus idmanyurdunun taraftarları bu hafta gülmek istiyor.  En fanatik taraftarlardan Şaban bey, yanında iki küçük kız ile birlikte Burhanettin Kocamaz stadına her hafta gelerek maçları izliyor. Bu hafta sahamızda oynayacağımız Kocaeli Birlikspor maçında da yine trübündeki yerlerini alacaklarını söyledi ve “İnşallah bu hafta galip geleceğiz” dedi. Herkesi de maça elerek takımımıza destek vermeye davet etti.

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Henüz yorum eklenmemiştir.

Diğer Yazıları

SON DAKİKA
Meteoroloji’den Aşırı Sıcak ve Toz Taşınımı Uyarısı, 23 Nisan Salı Gününden Sonra Kavrulacağız
Mersin’in Tarsus ve Yenişehir İlçelerinde Meydana Gelen İki Ayrı Kazada 3 Kişi Hayatını Kaybetti, 6 Kişi Yaralandı
Mersin Büyükşehir’in Çocuk Gelişim Merkezlerinde ‘23 Nisan’ Coşkuyla Kutlandı
Yenişehir Barbaros İlkokulu Öğrencilerinden Seçer’e Ziyaret, Başkan Seçer, 23 Nisan Dolayısıyla Çocuklarla Bir Araya Geldi
23 Nisan Dolayısıyla Mersin’e Gelen Romanyalı Çocuklar, Danslarıyla Büyüledi
MSK’nın Süper Lig Yolu Galibiyetlerle Dolu, Çayırova’yı 79-67 Yendi
Mersin Büyükşehir Ve Tarsus Belediyesi Ekiplerinden Ortak Cadde Yıkama Çalışması
23 Nisan Coşkusu 7’den 70’e Büyük Bir Heyecan Ve Coşkuyla Sürüyor, Uluslararası Çocuk Festivali’nde Mersin’in Dört Bir Yanından Çocuk Sesleri Yükseldi
Başkan Seçer, ‘Yerel Yönetimler Çalıştayı’nın Son Gününde Seçim Başarısının Formülünü Anlattı
Mersin Büyükşehir’in 1. Uluslararası Çocuk Festivali Tüm Coşkusuyla Başladı

Mersin Haber ,Mersin