Oyun Koleji

Oyun Koleji

Oyun Koleji
OYUN KOLEJİ HAKKINDA
Çocuklar doğal birer sorgulayıcıdırlar ve özgün, farklı öğrenme ortamları sağlanırsa ve akranları ile etkili iletişime geçebilirlerse kendi bilgilerini geliştirebileceklerdir. Çoklu zekaya sahip olan çocuklar farklı yollarla öğrenirler.
Çocukların doğalarında iletişime geçme, çevrelerinde olup biten hakkında yorum yapabilme yeteneğine sahip ve benzersiz bir bireyler olduğuna inanıyoruz. Veliler rol modeli olarak çocuklarının bağımsız birey olmalarında ve öz-kontrol gelişime önemli katkı sağlamaktadırlar.
Öğretmenlerimiz, öğrencilerin kendilerini emin ve güvende hissedecekleri yaklaşımda, öz güveni biçimlendiren ve kendilerini yeterli görmeleri için çalışırlar. Öğretmenler uzmanlıklarını kullanarak, özgün öğretim ortamları ile öğrencilerin kişisel ihtiyaçlarına cevap verirler. Öğretmenler öğrencilere geri bildirimlerle, hedeflerini güncelleştirilerek gelişimleri hakkında farkındalık oluştururlar.
Oyun Koleji Anaokulu, araştıran, üreten, sorgulayan, pırıl pırıl gençler yetiştirmek, onların günbegün artan başarılarına tanık olmak, geleceğe yönelik planlarımız için bize güç katmış ve hız vermiştir. Oyun Koleji çatısı altında emek verdiğimiz, parıldayan her göz, gülen her mutlu yüz geleceğe olan inancımızı bir kat daha arttırarak, onlara yaptığımız yatırımın ne kadar kutsal olduğunu bir kez daha kanıtlamıştır.
Oyun Koleji, akademik anlamda güçlü, yabancı dili en iyi şekilde kullanan, özgüveni yüksek, bilimsel düşünen, yaşadığı ortama değer katan, bütüne faydalı bireyler yetiştirmek üzere 2020-2021 eğitim-öğretim yılında Mezitli Kampüsümüzde öğrencileriyle buluşuyor kısa sürede, ülkemizin öncü eğitim kurumları arasında yerimizi almak için hazırız.
Oyun Koleji’nin ülkemizde eğitime yeni bir güç katacağına inanıyor, geleceği emanet edeceğimiz çocuklarımızı en iyi niteliklerle donatarak hayata hazırlamak üzere yola çıkıyoruz.
SON DAKİKA
Bir Dönem Mersin İdman Yurdu’nda Top Koşturan Kamerunlu Futbolcu Joseph Boum Hayatını Kaybetti
Mersin’in Tarsus İlçesinde Yalnız Yaşayan Suna S. İsimli Kadın Evinde Ölü Bulundu
Mersin’in Erdemli İlçesinde Sandık Dolu Depoda Çıkan Yangın Büyümeden Söndürüldü
Mersin Büyükşehir Belediyesi Erkek Basketbol Takımı (Msk), Pizza Lazza Harem Spor’u 81-92 Mağlup Etti
Mersin’de Düzenlenen Euroleague Fınal Four Sona Erdi, Fenerbahçe Alagöz Holding İkinci Kez Avrupa Şampiyonu
Başkan Seçer’den Sma Hastası Mehmet Ali Bebeğin Kampanyasına Destek: “Mehmet Ali’yi Bir An Önce Tedaviye Göndereceğiz”
Tarsus Doğa Parkı Ve Gençlik Kampı, Bayramda Ziyaretçi Akınına Uğradı
13 – 14 Nisan Hafta Sonu Günleri Mersin’de Nöbetçi Noter Uygulaması Var Mı? 13 Nisan 2024 Cumartesi ve 14 Nisan 2024 Pazar Günleri Noterler Açık mı?
Mersin Büyükşehir Deniz Sporlarında Da Öne Çıkan Bir Kent Olma Yolunda İlerliyor, Babil Su Sporları Merkezi Hizmete Açıldı
Mersin Büyükşehir Otizm Aile Danışma Merkezi’nde ‘Otizm Farkındalık Günü’ Etkinliği Düzenlendi

Mersin Haber ,Mersin