ZENGİN:"GERÇEKÇİ BİR HEDEF KOYDUK.. O HEDEF DOĞRULTUSUNDA ÇALIŞIYORUZ"

Bölgesel Amatör Ligi 6. Grup ekiplerinden Tarsus idmanyurdu Teknik Direktörü Reşat Zengin, Anamur Belediyespor maçı öncesi değerlendirmede bulundu.

02 Ekim 2024 Çarşamba, 23:10
ZENGİN:"GERÇEKÇİ BİR HEDEF KOYDUK.. O HEDEF DOĞRULTUSUNDA ÇALIŞIYORUZ"
-


Bilgi: Instagram'da @mersinhaber'i takip ederek anlık gelişmelerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz.

Bölgesel Amatör Ligi 6. Grup ekiplerinden Tarsus idmanyurdu Teknik Direktörü Reşat Zengin, Anamur Belediyespor maçı öncesi değerlendirmede bulundu.
Yönetim kurulunun heyecanı takıma, oyuncularına yansıdığını belirten Teknik Direktör Zengin, bu sahada oyuncularının istekli ve hırslı çalışmalarına olumlu katkı sağladığına dikkat çekti. 
Pazar günü sezonun ilk maçında Anamur Belediyespor ile oynayacaklarını rakipleri hakkında az da olsa bilgi sahibi olduklarını kaydeden Teknik Direktör Zengin , ligde geçiş maçlarını en iyi şekilde değerlendirmeleri gerektiğini söyledi.
"KADİM ŞEHİR TARSUS'U LAYIK OLDUĞU YERE TAŞIYACAĞIZ "
Zengin "Takımımız olarak yapılanma sürecini tamamladık. Elimizde genç ve yetenekli sporcular var.Gerçekçi bir sezon hedefi koyduk. Bu HEDEF doğrultusunda çalışıyoruz. Kadim şehrin 100 yıllık takımını layık olduğu yere taşıyacağımıza inanıyorum. Tarsus idmanyurdu Yönetim Kurulu Başkanı Muhammed Günkut ve yönetim kurulu arkadaşları müthiş heyecanlılar. Bu heyecan takıma yansıyor. Hep yanımızdalar. Buda bize pozitif anlamda yansıyor. Oyuncularımızın da çalışma arzusunu, isteğini üst düzey olarak yansıtmaktadır. Bu da bizi mutlu ediyor. " dedi.
"BAL LİGİ HAFTA SONU BAŞLIYOR"
Bölgesel Amatör Ligi'nin hafta sonu başlayacağını dile getiren Teknik Direktör Zengin, " Bölgesel Amatör Lig başlıyor. İlk maçımızı Anamur Belediyespor ile oynayacağız. Rakibimiz ile ilgili bir takım bilgiler aldık. Biz kimle oynarsak oynayalım, kendi oyunumuzu oynayacağız. Günümüzün modern futbol anlayışını sahaya yansıtacağız. Bunu oyuncularımızla hem teoridik derste, hem de pratikte sahada uygulamaya çalışıyoruz. " ifadelerini kullandı.
"OYUNCULARIMIN UYUMU İYİ YÖNDE..."
Günü çift antrenman yaparak Anamur Belediyespor hazırlıklarını sürdürdüklerini vurgulayan Zengin, "Oyuncularımın çalışmalarından memnunum. 30 oyuncum var. Yeniden yapılanma bir takım olmamıza rağmen oyuncularının birbirleri ile olan uyumları iyi yönde. Defans, Orta Saha ve ileri uçta takım halinde iyi bir uyum içerisinde oyunumuzu sergileyerek kadim Şehrimiz Tarsus'u en iyi şekilde temsil edeceğiz." diye konuştu. 
Takım olarak yeni sezon hazırlıklarına 15 gün geç başlamalarına rağmen, geçiş maçlarını çok iyi değerlendirmeleri gerektiğine dikkat çeken Teknik Direktör Reşat Zengin, Anamur Belediye Spor maçında taraftarların desteğini beklediklerini dile getirerek sözlerine şöyle devam etti:
"TARAFTARIMIZ VARSA BİZ BİR FAZLAYIZ"
"Sezonun ilk maçları her zaman zor olur. Bizde sezonun ilk maçında Anamur Belediyespor ile sahamızda taraftarımızın önünde oynayacağız. Bir takımın önemli gücü taraftarlarıdır. Taraftarlarımızdan maç ayırmadan, desteklerini bekliyoruz. Taraftarlar takımlarına destek verdikleri takdirde bir oyuncu kadar etkili olmaktadırlar. Onlar varsa biz tamamı. Onlar yoksa biz bir eksiğiz. Kadim şehrin takımını eksik bırakmasınlar" şeklinde konuştu.

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Henüz yorum eklenmemiştir.
SON DAKİKA
VALİ PEHLİVAN, ZİYARETİNE GELEN AK PARTİ EKONOMİ İŞLERİ BAŞKAN YARDIMCISI ZEKERİYA ASLAN VE BERABERİNDEKİ HEYET İLE GÖRÜŞTÜ
ZENGİN:"GERÇEKÇİ BİR HEDEF KOYDUK.. O HEDEF DOĞRULTUSUNDA ÇALIŞIYORUZ"
TEKNOFEST ADANA AYAKLARI YERE BASMAYAN FESTİVAL BAŞLADI...
BAŞKAN SEÇER, İTFAİYE TEŞKİLATI’NIN “AFET İZLEME VE YÖNETİM SİSTEMİ TATBİKATI”NI İZLEDİ
SİLİFKE'DE KUŞADASI HAZIRLIĞI
TARSUS BELEDİYESİ EKİM AYI TOPLANTISINI YARIN YAPACAK
ŞEHİR TİYATROSU ‘PERDE’ DİYECEK
MERSİN DEVLET OPERA VE BALESİ’NDEN UNUTULMAZ AÇILIŞ
Tarsus’ta Lise Öğrencilerine Çorba İkramı Başladı
VALİ PEHLİVAN TRAFİK HİZMETLERİNİ DEĞERLENDİRME TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİRİLDİ

Mersin Haber ,Mersin