Yusuf Tıbık: Martın Sonu Bahar

Cumhuriyet Halk Partisi'nden Tarsus Belediye Meclis Üyeliği için çalışmalar yapan Genç İş Adamı Yusuf Tıbık ''Partili partisiz'' her kesimden destek görmeye devam ediyor.

06 Şubat 2019 Çarşamba, 11:21
G: 06.02.2019 - 13:34
Yusuf Tıbık: Martın Sonu Bahar
-


Bilgi: Instagram'da @mersinhaber'i takip ederek anlık gelişmelerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz.
Yaklaşık 8 ay önce meclis üyeliği konusunda çalışmalar yapmaya başlayan genç iş adamı, gittiği her yerde partisinin fikirlerini halka anlatarak ta çalışmalarını sürdürdü.
31 Martgecesi Tarsus Belediye Başkanlığının Chp'ye geçeceğinden endişe duydmadığını kaydeden Yusuf Tıbık '' Partimizin kazanımı için var gücümüzle çalışıyoruz. Bize de görev verilir ise bilimsel ve etkin siyaset ile başkanımıza destek olacağımı'düşünüyorum dedi.
Yaptığı kamusal çalışmalar ile bir çok kesimin takdirini de kazanan Tıbık , Yeniceliler tarafından da oldukça sevilen bir isim durumunda.
Önce 25 yıldır bir araya gelmeyen Eski Belediye Başkanları Ali Kuru ve Veli Serin'i buluşturan ve Yenice'de birlik beraberlik vurgusu yapan Tıbık daha sonrasında, Yenice Meydanında bulunan Atatürk büstünün ticari alan olmaması içinde girişimler yapmış ve netice alınmasında önemli katkıda bulunmuştu.
Chp İlçe Örgütü ile de uyumlu olarak çalışan Tıbık, Adayları Tarsus Belediye Başkan Adayı Dr.Haluk Bozdoğan ve Mersin Büyükşehir Belediye Başkan adayı Vahap Seçer ile , sahada çok olumlu tepkiler aldıklarını, gidilmedik kapı, sıkılmadık el bırakmadıklarını, özellikle bugüne kadar partilerine oy vermeyen yurttaşlara ulaşmaya çalıştıklarını belirtti.
Genç İş adamı Tıbık '' Adayımızı halk tanıyor. Halk istiyor,zaman artık Chp zamanı. Sorumluluğumuzu biliyoruz. 25 yıldır umudu tükenmiş görüntüsüne bürünen bu kenti ayağa kaldıracağız. Adayımız ve İlçe örgütümüzle bu işi başaracağız.Martın sonu bahar''dedi.
CHP Meclis Üyesi Aday Adayı Yusuf Tıbık

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Henüz yorum eklenmemiştir.
SON DAKİKA
Uzaya Mersin Üniversitesi İmzası: Ülkemizin İlk Astronotu Alper Gezeravcı Uzaya Götürdüğü Yörük Kültürüne Ait Nesneleri İlk Kez Mersin Üniversitesi’nde Açıkladı
Akdeniz Belediye Başkanı Ve Cumhur İttifakı Akdeniz Belediye Başkan Adayı M. Mustafa Gültak Turgut Reis Mahallesi’nde Kurulan İftar Sofrasına Misafir Oldu
Başkan Seçer, MEP İle Bir Araya Geldi
Mersin İkinci Yüzyılın Parlayan Yıldızı Olacak, Mersinliler Mersin’de Yaşamanın Mutluluğunu Hissetmeye Devam Edecek
Akkuyu NGS’de Çalışan İşçileri Taşıyan Servis Silifke’de Kaza Yaptı, 23 Kişi Yaralandı
Mersin Büyükşehir Belediyesi’nden Tarsus Gaziler Mahallesi’nde İftar Programı
Carettalar, Yalovaspor’u Yine Yeniden Mağlup Etti
Büyükşehir’in ‘Minikbüs’ Projesiyle Öğrenciler Kenti Geziyor
Mersin Büyükşehir Belediyesi, Forum AVM’de Kurduğu Etkinlik Alanında Vatandaşların Mersin’i Yeniden Keşfetmesini Sağladı
Akdeniz Belediye Başkanı Ve Cumhur İttifakı Akdeniz Belediye Başkan Adayı M. Mustafa Gültak, Nusratiye Mahallesi Mehmet Akif Ersoy Caddesi Üzerinde Faaliyet Gösteren Esnafı Ziyaret Etti

Mersin Haber ,Mersin