Yusuf Tıbık: Martın Sonu Bahar

Cumhuriyet Halk Partisi'nden Tarsus Belediye Meclis Üyeliği için çalışmalar yapan Genç İş Adamı Yusuf Tıbık ''Partili partisiz'' her kesimden destek görmeye devam ediyor.

06 Şubat 2019 Çarşamba, 11:21
G: 06.02.2019 - 13:34
Yusuf Tıbık: Martın Sonu Bahar
-

Yaklaşık 8 ay önce meclis üyeliği konusunda çalışmalar yapmaya başlayan genç iş adamı, gittiği her yerde partisinin fikirlerini halka anlatarak ta çalışmalarını sürdürdü.
31 Martgecesi Tarsus Belediye Başkanlığının Chp'ye geçeceğinden endişe duydmadığını kaydeden Yusuf Tıbık '' Partimizin kazanımı için var gücümüzle çalışıyoruz. Bize de görev verilir ise bilimsel ve etkin siyaset ile başkanımıza destek olacağımı'düşünüyorum dedi.
Yaptığı kamusal çalışmalar ile bir çok kesimin takdirini de kazanan Tıbık , Yeniceliler tarafından da oldukça sevilen bir isim durumunda.
Önce 25 yıldır bir araya gelmeyen Eski Belediye Başkanları Ali Kuru ve Veli Serin'i buluşturan ve Yenice'de birlik beraberlik vurgusu yapan Tıbık daha sonrasında, Yenice Meydanında bulunan Atatürk büstünün ticari alan olmaması içinde girişimler yapmış ve netice alınmasında önemli katkıda bulunmuştu.
Chp İlçe Örgütü ile de uyumlu olarak çalışan Tıbık, Adayları Tarsus Belediye Başkan Adayı Dr.Haluk Bozdoğan ve Mersin Büyükşehir Belediye Başkan adayı Vahap Seçer ile , sahada çok olumlu tepkiler aldıklarını, gidilmedik kapı, sıkılmadık el bırakmadıklarını, özellikle bugüne kadar partilerine oy vermeyen yurttaşlara ulaşmaya çalıştıklarını belirtti.
Genç İş adamı Tıbık '' Adayımızı halk tanıyor. Halk istiyor,zaman artık Chp zamanı. Sorumluluğumuzu biliyoruz. 25 yıldır umudu tükenmiş görüntüsüne bürünen bu kenti ayağa kaldıracağız. Adayımız ve İlçe örgütümüzle bu işi başaracağız.Martın sonu bahar''dedi.
CHP Meclis Üyesi Aday Adayı Yusuf Tıbık

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Henüz yorum eklenmemiştir.
SON DAKİKA
DUDU İREM TOROS, “GÖNÜL ELÇİLERİ PROJESİ VE KORUYUCU AİLE FARKINDALIK PROGRAMI”NA KATILDI
VALİ TOROS’U, KAHRAMANMARAŞ VALİSİ  ÜNLÜER VE BERABERİNDEKİ HEYET ZİYARET ETTİ
SİLİFKW-BOĞSAK'TA TIR YANGINI
Ergüven Ailesinin Mutlu Günü
AB DELEGASYONU’NDAN BÜYÜKŞEHİR HALKKENT SOSYAL GİRİŞİMCİLİK MERKEZİ’NE ZİYARET
DENETİMLİ SERBESTLİK MÜDÜRÜ SEMİZ'DEN, MÜDÜR ANTEPLİOĞLU’NA VEDA ZİYARETİ
YANAN ARACA ORMANCILAR MÜDAHALE ETTİ
TARSUS ALİFAKI YOLUNDA BİR KAVUN YÜKLÜ KAMYON DAHA DEVRİLDİ
"4. ULUSLARARASI TARSUS FESTİVALİ’YLE İLGİLİ HAZIRLIKLAR DEVAM EDİYOR
YAKLAŞIK 345 MİLYON LİRALIK TARIMSAL DESTEKLEME ÖDEMESİ HESAPLARA AKTARILIYOR

Mersin Haber ,Mersin