Yürümede Güçlük Yaşayan Sözer’in Yol Engeli Ortadan Kalktı

Mersin Büyükşehir Belediyesi, 5 yıl önce geçirdiği felçten dolayı yürüme güçlüğü çeken Zeynep Sözer’in evinin önünü asfaltladı. Yürüyebileceği tek alan olan evinin önündeki yolun bozuk olmasından dolayı oldukça zorluk yaşayan Sözer, Büyükşehir’in asfalt çalışması ile rahat bir alana kavuştu.

13 Ocak 2021 Çarşamba, 09:27
Yürümede Güçlük Yaşayan Sözer’in Yol Engeli Ortadan Kalktı
-

Büyükşehir ekipleri, Sözer’in yaşadığı mağduriyeti kısa sürede bitirdi
2016 yılında İstanbul’daki kızının eşi tarafından öldürülmesinin ardından felç geçiren anne Zeynep Sözer, 5 yıldır yürüme problemi yaşıyor. Erdemli İlçesi Kargıpınarı Mahallesi Şehit Polis Mehmet Söğüt Caddesi’nde ikamet eden 62 yaşındaki Zeynep Sözer, eşinin desteği ile ara ara evin önünden sokağa açılan yaklaşık 60 metrelik yolda yürümeye çalışıyordu. Ancak sokağa çıkan yoldaki engeller, Zeynep Sözer’in yürümesini daha da güç hale getiriyordu. Yaşanan mağduriyeti tespit eden Mersin Büyükşehir Belediyesi Yol Yapım Bakım ve Onarım ekipleri süratle devreye girdi ve yolu asfaltladı. Yol sorununun çözüme kavuşturulması ile birlikte Zeynep Sözer, bir nebze olsun rahat bir nefes aldı.

“Sokağa açılan yolu giderken çok güçlük yaşıyordum”
Kızını kaybettiği 2016 yılından bu yana yürüme problemi yaşadığını dile getiren Zeynep Sözer, “Çocuğum öldüğünde felç geçirdim. Sol dizim, dizden aşağısı rahatsız. Sağda da ayağımın üstünde başladı. Sinirlerde ölüm oluyor, şekerden dolayı. Yolda yürüyemiyordum” dedi.
Yürümek için destek aldığı aracın tekerleklerinin sokağa açılan yolda engellerden dolayı takıldığını ve bu yüzden de evin önünden sokağa açılan yolu giderken çok güçlük yaşadığını belirten Sözer, “Sokağın başına gidene kadar 2 ya da 3 defa dinlendiriyorlardı beni. Kollarımda da rahatsızlık var, sinirlerim baskı yapıyor. Birkaç sefer bu konuda da tedavi oldum. Yürüyemiyordum. Yürüyemediğim için böyle olmasını istedik. Sağ olsun, Allah razı olsun Başkanımız’dan. Allah’ım işlerinde kolaylık versin. En azından köşeye kadar gidip gelmiş olsam, ayaklarım birazcık açılır. Ev de zaten küçük olduğu için içinde de fazla yürüyemiyorum” ifadelerini kullandı.
Gelen talebe anında cevap verdiklerini söyleyen Büyükşehir Belediyesi Yol Yapım Bakım ve Onarım Erdemli Saha Sorumlusu Emrah Erdoğan, “Vatandaşımızın yürüme engelli olduğu şubemize bildirilerek müracaatta bulundular. Biz de detaylı inceleme yaptıktan sonra bu şekilde bir asfalt dökerek vatandaşımızı evinden çıkabilir hale getirdik” diye konuştu.

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Henüz yorum eklenmemiştir.
SON DAKİKA
Mersin-Tarsus-Yenice Tren Seferleri 22 Nisan Günü Kapanıyor, TOK Otobüsleri Kooperatifi’nden Ek Sefer Açıklaması
Tarsus Belediye Başkanı Ali Boltaç, Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer’i Ağırladı
Başkan Seçer, İlçe Belediye Başkanları Ve Büyükşehir Belediye Meclisi Üyeleri İle Bir Araya Geldi
MESKİ, Pamukluk İçme Suyu Arıtma Tesisi Projesi’nde Önemli Bir Aşama Daha Kaydetti
Mersin Büyükşehir Belediye Meclisi’nin Nisan Ayı 2. Birleşimi Gerçekleşti, 2023 Yılı Faaliyet Raporu Oy Çokluğuyla Kabul Edildi
Mersin Tarsus Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu’ndan Mersin İl Emniyet Müdürü Kamil Karabörk’e Ziyaret
Mersin’in Tanınan İsmi Gazeteci-TV Programcısı Ahmet Özdemir Hastaneye Kaldırıldı
Mersin Mezitli Soli’de Kaldırımda Duran Bank 2 Kişi Tarafından Çalındı
Mersin Büyükşehir’in Maharetli Ustaları Ekipmanları Baştan Sona Yeniliyor, Maharetli Ustalar Maliyeti Azaltıyor Kesintisiz Hizmet Sağlıyor
Başkan Seçer’den İlçe Belediye Başkanlarına Ziyaret: “Her Zaman Yanı Başınızdayım”

Mersin Haber ,Mersin