YÜKSEK İSTİŞARE KURULU’NUN ‘2024 YILI TOPLANTISI’ YAPILDI

Tarsus Ticaret Borsası, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği'nin öncülüğünde, 5174 sayılı Odalar ve Borsalar Kanunu'nun 84. maddesi gereğince tüm il ve ilçelerde kurulan Yüksek İstişare Kurulu (YİK) 2024 yılı toplantısını gerçekleştirdi.

11 Ekim 2024 Cuma, 10:59
G: 11.10.2024 - 12:54
YÜKSEK İSTİŞARE KURULU’NUN ‘2024 YILI TOPLANTISI’ YAPILDI
-

Tarsus Ticaret Borsası, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği'nin öncülüğünde, 5174 sayılı Odalar ve Borsalar Kanunu'nun 84. maddesi gereğince tüm il ve ilçelerde kurulan Yüksek İstişare Kurulu 2024 yılı toplantısını gerçekleştirdi.
Tarsus Ticaret Borsa Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Teke başkanlığında yapılan toplantıya, Tarsus ekonomisini temsil eden iş insanları YİK Kurul Üyeleri ile Tarsus Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Kemal Süheyl Batmaz, Yönetim Kurulu Üyeleri Yücel Gürbüz ve İlhan Titiz katıldı. Tarsus ekonomisini temsil eden iş insanlarının bir araya geldiği Yüksek İstişare Kurulu’nun bu yılki toplantısında, kentimizi ilgilendiren konuları ele aldı. Borsa Başkanı Mustafa Teke toplantıda,Yüksek İstişare Kurulu'nun önceki dönem çalışmaları hakkında bilgilendirmede bulunarak bir önceki toplantıda görüşülen konuların takibi hakkında bilgi verdi. Bölgemiz ve Tarsus için çözülmesi gereken birçok problem olduğunu belirten Başkan Teke, “Yüksek İstişare Kurulumuzun 2024 yılı toplantısına hoş geldiniz. 2024-2025 yıllarını kapsayan faaliyet planlarımızın ortak fikir ile oluşmasının daha faydalı olacağı inancımız ile bugün toplanmış bulunuyoruz. Bölgemiz ve Tarsus için öncelikli problemlerin çözümü konusunda değerli kurul üyelerimizin de görüşleri bizler için çok değerli. Aslında görüşülmesi gereken çok fazla konu olduğunu biliyoruz ancak öncelikli olarak bir an önce somut adımlar atılması gereken konularımızı ana başlıklar halinde tespit ederek sizlerin de görüşleri ile çözüm noktasında önümüzdeki dönemlerde bu konuları sonuçlandırmış olmak istiyoruz” ifadesini kullandı.

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Henüz yorum eklenmemiştir.
SON DAKİKA
Akdeniz’de Deniz Turizminin Yeni Yüzü: Mersin’de Yat ve Tekne Kiralama Etkinlikleri Yükselişte
TİŞÖRT TASARIM YARIŞMASINDA BİRİNCİ OLAN ÖĞRENCİMİZ FATMA ZEHRA DEMİR, İL MİLLÎ EĞİTİM MÜDÜRÜ FAZİLET DURMUŞ'U ZİYARET ETTİ
M.I.P’DEN MTSO’YA ‘Çözüm’ SÖZÜ
MEZİTLİ SOLİ POMPEİPOLİS BEACH PARKI YENİLENEN YÜZÜYLE ÇOK YAKINDA HİZMETE AÇILIYOR
ERDEMLİ BELEDİYESİ YAZ SPOR OKULLARI BAŞLADI
BAŞKAN SOFU, DOĞANAY İLE ALPER'İ ZEVZET TEPESİ SOSYAL TESİSLERİNİ GEZDİRDİ
Garnizon Komutanı Albay Atalay Kostak’tan Kaymakam Kemal Duru’ya Hoş Geldin Ziyareti
BAKAN YERLİKAYA, BILECİK'TE YANGINDAN ETKİLENEN VATANDAŞLARI ZİYARET ETTİ
19. ULUSAL DAĞCILIK FESTİVALİ
BÜYÜKŞEHİR’İN İYİ ENERJİ UYGULAMALARINA CDP’DEN LİDERLİK PUANI

Mersin Haber ,Mersin