Desktop sürüme geç

Yol isteyen mahalleli imza kampanyası başlattı

ÇORUM - Çorum merkez Bahçelievler Mahallesi sakinleri, kaldırımsız, bozuk ve çamurlu yollar ile sokak hayvanları sorununun çözülmesi amacıyla imza topluyor.

20 Aralık 2015 Pazar, 13:33
Yol isteyen mahalleli imza kampanyası başlattı
2015-12-20 13:33:01 -


Bilgi: Instagram'da @mersinhaber'i takip ederek anlık gelişmelerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz.
ÇORUM - Çorum merkez Bahçelievler Mahallesi sakinleri, kaldırımsız, bozuk ve çamurlu yollar ile sokak hayvanları sorununun çözülmesi amacıyla imza topluyor.

Aşık Mahsuni Şerif Parkı’nda stant açan mahalle sakinleri, Bahçelievler’in sorunlarına çözüm bulunması amacıyla imza kampanyası başlattı. Bazı sokaklarda kaldırım ve yol gibi altyapıların eksik olduğunu, dere ıslah çalışmalarının eksik kaldığını ve sokak hayvanlarının tehlike saçtığını söyleyen mahalle sakinleri, Çorum Belediyesi’nden hizmet beklediklerini ifade etti.

Yaşadıkları sorunların yoğunluğundan bunaldıklarını dile getiren mahalle sakinleri, şu açıklamayı yaptı: “Bu sorunlar hayatımızı olumsuz etkiliyor. İvedilikle sorunların çözüme kavuşturulmasını istiyoruz. Bu nedenle İpeklievler, Sülüklüevler ve Belediye Blokları civarındaki sokak ve caddelerin asfaltlanmasını, kaldırımların yapılmasını talep ediyoruz.”

Yol ve kaldırımların yapılması için toplanılan imzaların Çorum Belediye Başkanlığı’na iletileceği bildirildi.
CİHAN

Etiketler:
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Henüz yorum eklenmemiştir.
SON DAKİKA
JANDARMA TEŞKİLATIMIZIN 186. YILDÖNÜMÜ
KAYMAKAM İSA UĞUR, KURUM MÜDÜRLERİYLE VEDALAŞTI
Tarsus Üniversitesi ve ATÜ Arasında Akademik İş Birliği Çalıştayı
MÜDÜR ANTEPLİOĞLU, MESAİ ARKADAŞLARININ BABALAR GÜNÜNÜ KUTLADI
BAŞKAN ÇAKIR, ÖĞRENCİLERE TERCÜBELERİNİ AKTARDI
ÇAMLIYAYLA'DA ZABITA EKİPLERINDEN GIDA DENETİMİ
BAŞKAN SEÇER, ‘BAŞKA BİR SU YÖNETİMİ MÜMKÜN PANEL VE SEMİNERİ’NE KATILDI
MERSIN'DE MOTORSİKLET KAZASI: 2 YARALI
TARSUS BELEDİYESİ AKADEMİ KURSİYERLERİ SERTİFİKALARINA ALDI
BÜYÜKŞEHİR, ‘DÜNYA ÇOCUK İŞÇİLİĞİYLE MÜCADELE GÜNÜ’NDE ÇOCUK HAKLARI İÇİN SES VERDİ

Mersin Haber ,Mersin