Yoğun İstek Üzerine Konseri Uzattı

LEVENT YÜKSEL HEM AĞLATTI HEM OYNATTI

02 Ağustos 2018 Perşembe, 00:22
Yoğun İstek Üzerine Konseri Uzattı
-

LEVENT YÜKSEL HEM AĞLATTI HEM OYNATTI
Pop müziğin efsane seslerinden Levent Yüksel, Kerki Production ve Solfej Organizasyon işbirliği ile düzenlenen yaz konserleri kapsamında Altınoluk Amfi Tiyatro’da sevenleriyle buluştu.
Geçmişten bugüne en sevilen şarkılarından oluşan repertuarı ile dinleyicileri kendine hayran bırakan Levent Yüksel, yeni albümünden seçtiği arabesk eserleri de seslendirerek hayranlarını mest etti.
Yaklaşık iki buçuk saat sahnede kalan sanatçı “Beni Unutma” adlı eserini söylemesinin ardından kopan alkış tufanı sonrasında “Ne diyebilirim ki? Hepinize çok ama çok teşekkür ediyorum. Bu alkışlar bir sanatçı için en büyük hediyedir.”ifadelerini kullandı. Duygusal parçalarında hüzünlü bir hava estirdiği Amfi Tiyatro’da hareketli parçalarla seyircileri coşturmayı da başaran ünlü sanatçı, performansı ile takdir topladı.
“Onursuz Olmasın Aşk” adlı ölümsüz şarkısı ile noktaladığı konserini seyircilerin yoğun isteği üzerine yirmi dakika daha uzatan Yüksel, finalde “Bu gece en büyük alkışı hak eden sizlersiniz. İyi ki geldiniz. Umarım yollarımız bir daha kesişir.” sözleriyle selamladı.

Etiketler:
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Henüz yorum eklenmemiştir.
SON DAKİKA
ZABITA EKİPLERİ KAYIP ZİYNET EŞYASINI SAHİBİNE TESLİM ETTİ
TARSUS YENİ MAHALLE'DE DEVASA YILAN MAHALLE HALKINI TEDİRGİN EDİYOR
TARSUS BELEDİYESİ’NDEN BABALAR GÜNÜ’NE ANLAMLI KUTLAMA
MERSİN BÜYÜKŞEHİR’DEN ÜNİVERSİTE SINAVI KAYGISINA KARŞI UZMAN TAVSİYELERİ
BOZYAZI İLÇE JANDARMA KOMUTANI GÜVEN'DEN, KAYMAKAM TOPSAKALOĞLU’NA ZİYARET
BÜYÜKŞEHİR’LE ‘BABALAR GÜNÜ’ ŞENLİK GİBİ GEÇTİ
BAŞKAN SEÇER, ‘GADİR HUM BAYRAMI’ KUTLAMASINA KATILDI SEÇER: “HEPİMİZ, BU MEMLEKETİN EŞİT YURTTAŞLARIYIZ”
LGS KAPSAMINDAKİ MERKEZÎ SINAV TAMAMLANDI, SORU KİTAPÇIKLARI YAYIMLANDI
VALİ TOROS'TAN ŞEHİT AİLESİNE "BABALAR GÜNÜ" ZİYARETİ
MİNİKBÜS’LE ÇOCUKLARIN GEZİ VE ÖĞRENME YOLCULUĞU SÜRÜYOR

Mersin Haber ,Mersin