Yenişehir’den Deprem Bölgesine Yardım Gönderildi

Yenişehir Belediye Başkanı Abdullah Özyiğit’in talimatıyla deprem bölgesindeki vatandaşlara ulaştırılmak üzere düzenlenen yardım kampanyasında toplanılan ihtiyaç malzemeleri bölgeye gönderildi.

28 Ocak 2020 Salı, 10:01
Yenişehir’den Deprem Bölgesine Yardım Gönderildi
-

Elazığ ve Malatya’da depremden etkilenen vatandaşlar için seferber olan Yenişehir halkı yüksek bir duyarlılıkla yardım kampanyasına cevap verdi. Yardımları taşıyan aracı uğurlayan Başkan Özyiğit, “Bölgedeki vatandaşlarımıza bir nebze olsun destek verdiğimiz için mutluyuz. Depremin yaralarını hep birlikte sarıyoruz.” dedi.

Yenişehir Belediyesi tarafından organize edilen yardım kampanyasında yatak, battaniye, çorap, kışlık giysi, uyku tulumu, hijyenik ped, oyuncak, elektrikli ısıtıcı, bebek maması, bebek bezi, yağmurluk, sabun, tuvalet kağıdı, ıslak mendil, evcil hayvan yemi ve gıda malzemeleri toplandı. Yenişehir Belediyesi Atatürk Kültür Merkezi’nde toplanılan yardımlar tasnif edilerek kolilere yerleştirildi ve deprem bölgesine gönderildi.

“Bu dayanışmanın sonsuza dek sürmesini istiyoruz”

Yardım malzemelerinin ihtiyaç sahiplerine ulaştırılacağını belirten dayanışmada bulanan Yenişehirlilere teşekkür eden Başkan Özyiğit, “Hazırladığımız yardım malzemelerini taşıyan aracımız yola çıkıyor, topladığımız yardımlar Malatya ve Elazığ’da ihtiyaç sahibi vatandaşlarımıza ulaştırılacak. Bu dayanışmayı gösteren Yenişehir halkına ve gece gündüz büyük bir özveriyle çalışan Yenişehir Belediyesi personellerine ve tüm çalışanlarımıza teşekkür ediyorum. Gelen yardımları tasnif ederek acil ihtiyaçları belirledik, yardımları afetten etkilenen vatandaşlarımıza gönderiyoruz. Biz bu acıları bir daha yaşamamayı diliyoruz. Ama bu dayanışmanın da sonsuza dek sürmesini istiyoruz. Umarım barış içinde huzurlu ve mutlu günlere bir an önce kavuşuruz bunun içinde dayanışmaya devam etmemiz gerekiyor. Depremde hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, yaralılarımıza acil şifalar diliyorum.” İfadelerini kullandı.

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Henüz yorum eklenmemiştir.
SON DAKİKA
Başkan Seçer, Mersin İli Arı Yetiştiricileri Birliği’ni Ziyaret Etti
Tarsuslu Şehit Yüzbaşı Halil Özdemir Dualarla Anıldı
Başkan Seçer, Mersin ESOB’u Ziyaret Etti
Mersin’in Mezitli İlçesinde Aracın Çarptığı Öğrenci Efe Onur G. Hayatını Kaybetti
Başkan Seçer Tarsus’ta Faaliyet Gösteren STK’larla Bir Araya Geldi
Mersin Büyükşehir, ‘Glütensiz Gıda Kolisi’ İle Ramazan Bereketini Sofralara Taşıyor
Seçer’le Karacailyas Bayram Yerine Döndü
Akdeniz Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Akdeniz Belediye Başkan Adayı Mustafa Gültak OSB’de Firmaları Ziyaret Etti
Mersin Büyükşehir’in Yeni Yol Açma Çalışmaları Tüm Hızıyla Sürüyor, Büyükşehir 3. Çevre Yolu’nu Üniversite Caddesi’ne Bağladı
Seçer: “Mersin Dünyada Ve Türkiye’de Adı Daha Fazla Duyulur Bir Kent Haline Geldi”

Mersin Haber ,Mersin