Yenişehir'de Kadınlar Tenis Öğrenmeyi Pasta Keserek Kutladı

Yenişehir Belediyesi’nin kadınlara yönelik ‘Çay Saatinde Tenis Öğrenmeye Ne Dersiniz?’ sloganıyla başlattığı tenis kursuna katılan ve eğitimlerini tamamlayan kursiyerler, tenis öğrenmeyi pasta keserek kutladılar.

05 Mart 2020 Perşembe, 10:17
Yenişehir'de Kadınlar Tenis Öğrenmeyi Pasta Keserek Kutladı
-

‘Çay Saatinde Tenis Öğrenmeye Ne Dersiniz?’ sloganıyla devam eden kursta kadınlar hem eğleniyor hem de tenis öğreniyor. Yenişehir Belediyesi Ata Tenis ve Spor Tesislerinde çay saatinde tenis öğrenen ve ilk grup olan kadınlar iki buçuk aylık eğitimlerini tamamladı. Kursiyerler, kendilerine eğitim veren Yenişehir Belediyesi bünyesindeki uzman personellere kortta sürpriz pastayla teşekkür ettiler. 148 Yenişehirli kadın Yenişehir Belediyesi’nin başlattığı kursla ücretsiz bir şekilde tenis öğrendi. Tenis öğrenen kadınlar, kurslar için Yenişehir Belediye Başkanı Abdullah Özyiğit’e teşekkür etti.
Başvuruların devam ettiği ve Yenişehirli kadınların yoğun ilgi gösterdiği tenis kursunda 60 kişiden oluşan ikinci grup eğitimlerine başladı. Hafta için sabah 09.30-12.30 arasında verilen eğitimler branşında uzman hocalar tarafından veriliyor. Yenişehir Belediyesi eğitim alan kadınlara tesis, raket ve top imkânı sağlanıyor. Vatandaşlar, 0552 305 09 34 nolu numarayı arayarak kayıtlar ve kurs hakkında bilgi alabiliyor.
KAYA, “BAŞKANIMIZ ABDULLAH ÖZYİĞİT’E TEŞEKKÜR EDİYORUZ”
Tenis eğitimini tamamlayan kursiyerlerden Ayşegül Kaya, kursun kendileri için büyük bir adım olduğuna dikkat çekerek şunları söyledi: “ Yenişehir’de bu etkinlik başladığı için çok mutluyum. Hepimiz için büyük bir adım oldu, yeni başlangıçlar yaptık, yeni dostluklar edindik. Çok iyi yerlere geldik. Turnuvaların geleceğine inanıyorum. En önemlisi evde duran, çalışan, çalışmayan, okuyan ve okumayan her kadına hitap ettiği için Yenişehir Belediyemize, Belediye Başkanımız Abdullah Özyiğit’e ve hocalarımıza çok teşekkür ediyoruz.”
EREL “TENİS OYNAMAK BENİM GENÇ KIZLIK HAYALİMDİ”
Kort tenisinin kendisinin genç kızlık hayali olduğunu ifade eden kursiyer Ayşegül Erel, “Tenis oynamak benim genç kızlık hayalimdi. Ortaokul ve lisede masa tenisine çok meraklıydım. Fakat kortta oynamamıştım, genç arkadaşlarıma ve bana bur fırsatı verdiği için Yenişehir Belediye Başkanımız Abdullah Özyiğit’e çok teşekkür ederim. Evde oturan hanımlar bu etkinlik devam ediyor, yeni kurslar başlıyor, lütfen gelin ve katılın tenis oynamak insanın hayatına artı değer katıyor.” dedi.
AYAZ “ALDIĞIM ENERJİ ÇOCUKLARIMA VE AİLEME DE YANSIDI”
Tenis kursunun hayatına ‘ciddi’ anlamda enerji kattığını kaydeden ve kendilerine fırsat sağladığı için Yenişehir Belediye Başkanı Abdullah Özyiğt’e teşekkür eden Hatice Ayaz “Öncelikle hocalarımıza ve bizlere bu fırsatı sağlayan Belediye Başkanımız Abdullah Özyiğit’e çok teşekkür ediyorum. Tenis kursu benim hayatıma ciddi anlamda enerji kattı. Bu enerji çocuklarıma ve aileme yansıdı. Ve ben her zaman şunu söylüyorum; ‘fırsatlar verildiği zaman insanların hayatından büyük değişiklikler olabilir’. Bize sağlanan bu fırsat ile ben ve arkadaşlarım tenis öğrendik, yeni insanlarla tanıştık. Çok mutlu hissediyoruz. Bu mutluluk ailemize yansıyınca daha da mutlu oluyoruz. Böylelikle dünya mutlu olacak inşallah.”
GÖKHAN, “GÜZEL DOSTLUKLAR EDİNDİK”
Son olarak Yenişehir Belediyesi Ata Tenis ve Spor Tesislerinde çok güzel vakit geçirdiklerini söyleyen Ümmü Gökhan ise şu ifadeleri kullandı: “ Evde otururken birden kendimi burada buldum. Belediyemizin vermiş olduğu tenis kursuna katılmak istedim. ‘Çay Saati’nde Tenis Öğrenmeye Ne Dersiniz?’ kursu için Belediye Başkanımız Abdullah Özyiğit’e ve emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum. Benim için çok güzeldi. Vaktimiz çok güzel geçti. Güzel dostluklar edindik.”

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Henüz yorum eklenmemiştir.
SON DAKİKA
Uzaya Mersin Üniversitesi İmzası: Ülkemizin İlk Astronotu Alper Gezeravcı Uzaya Götürdüğü Yörük Kültürüne Ait Nesneleri İlk Kez Mersin Üniversitesi’nde Açıkladı
Akdeniz Belediye Başkanı Ve Cumhur İttifakı Akdeniz Belediye Başkan Adayı M. Mustafa Gültak Turgut Reis Mahallesi’nde Kurulan İftar Sofrasına Misafir Oldu
Başkan Seçer, MEP İle Bir Araya Geldi
Mersin İkinci Yüzyılın Parlayan Yıldızı Olacak, Mersinliler Mersin’de Yaşamanın Mutluluğunu Hissetmeye Devam Edecek
Akkuyu NGS’de Çalışan İşçileri Taşıyan Servis Silifke’de Kaza Yaptı, 23 Kişi Yaralandı
Mersin Büyükşehir Belediyesi’nden Tarsus Gaziler Mahallesi’nde İftar Programı
Carettalar, Yalovaspor’u Yine Yeniden Mağlup Etti
Büyükşehir’in ‘Minikbüs’ Projesiyle Öğrenciler Kenti Geziyor
Mersin Büyükşehir Belediyesi, Forum AVM’de Kurduğu Etkinlik Alanında Vatandaşların Mersin’i Yeniden Keşfetmesini Sağladı
Akdeniz Belediye Başkanı Ve Cumhur İttifakı Akdeniz Belediye Başkan Adayı M. Mustafa Gültak, Nusratiye Mahallesi Mehmet Akif Ersoy Caddesi Üzerinde Faaliyet Gösteren Esnafı Ziyaret Etti

Mersin Haber ,Mersin