Yenişehir Çöp Kutularında da Tasarruf Sağlıyor

Yenişehir Belediyesi hurdaya ayrılan çöp toplama konteynerlerinin bakım ve onarımını yaparak yeniden kullanıma kazandırıyor.

25 Şubat 2020 Salı, 22:17
Yenişehir Çöp Kutularında da Tasarruf Sağlıyor
-

Yenişehir Belediye Başkanı Abdullah Özyiğit, belediye bünyesinde yapılan çalışmayla önemli ölçüde tasarruf sağlandığını söyledi.
Atıl durumdaki araçların bakım ve onarımını yaparak hizmete kazandıran Yenişehir Belediyesi Makine İkmal Kademe Amirliği, şimdi de yüzlerce çöp konteynerlerinin onarımını yaparak tasarruf sağladı. Yenişehir Belediyesi kent genelinde kullanılan kırılmış, tahrip olmuş ve eskimiş çöp kutularını kaderine terk etmiyor. Kullanılamaz hale gelen çöp konteynerleri dezenfekte edilerek temizleniyor ardından onarımı yapılıyor. Yenilenen ve mahallelerde belirlenen noktalara yerleştirilen çöp konteynerleri ile Yenişehir Belediyesi temiz bir kent için altyapısını daha da güçlendiriyor.
Çalışmaların belediyenin öz kaynakları ve personelleri ile yapıldığını ve bu şekilde tasarruf sağlandığına dikkat çeken Yenişehir Belediye Başkanı Abdullah Özyiğit, “ Yenişehirimizde uzun süre kullanılmış ancak hurdaya ayrılmış çöp konteynerlerimizi belediyemiz bünyesinde tamir ederek tekrar kullanıma kazandırıyoruz. Ve yaptığımız bu çalışmayla önemli ölçüde tasarruf sağlıyoruz. Ve böylece belediyemizin kaynaklarını doğru kullanıyoruz. Yeni çöp konteynerleri almaktansa elimizdeki konteynerleri işlevsel hale getiriyoruz. Ve bunu kendi öz kaynaklarımız ve personellerimizle yapıyoruz. Öte yandan kentimizin farklı noktalarında bulunan çöp konteynerlerinin temizlik ve dezenfektasyon işlemleri de düzenli olarak yapılıyor. Vatandaşlarımızın yaşamaktan keyif aldığı bir çevre yaratmak için çalışmalarımızı aralıksız bir şekilde sürdürüyoruz” dedi.

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Henüz yorum eklenmemiştir.
SON DAKİKA
Meteoroloji’den Aşırı Sıcak ve Toz Taşınımı Uyarısı, 23 Nisan Salı Gününden Sonra Kavrulacağız
Mersin’in Tarsus ve Yenişehir İlçelerinde Meydana Gelen İki Ayrı Kazada 3 Kişi Hayatını Kaybetti, 6 Kişi Yaralandı
Mersin Büyükşehir’in Çocuk Gelişim Merkezlerinde ‘23 Nisan’ Coşkuyla Kutlandı
Yenişehir Barbaros İlkokulu Öğrencilerinden Seçer’e Ziyaret, Başkan Seçer, 23 Nisan Dolayısıyla Çocuklarla Bir Araya Geldi
23 Nisan Dolayısıyla Mersin’e Gelen Romanyalı Çocuklar, Danslarıyla Büyüledi
MSK’nın Süper Lig Yolu Galibiyetlerle Dolu, Çayırova’yı 79-67 Yendi
Mersin Büyükşehir Ve Tarsus Belediyesi Ekiplerinden Ortak Cadde Yıkama Çalışması
23 Nisan Coşkusu 7’den 70’e Büyük Bir Heyecan Ve Coşkuyla Sürüyor, Uluslararası Çocuk Festivali’nde Mersin’in Dört Bir Yanından Çocuk Sesleri Yükseldi
Başkan Seçer, ‘Yerel Yönetimler Çalıştayı’nın Son Gününde Seçim Başarısının Formülünü Anlattı
Mersin Büyükşehir’in 1. Uluslararası Çocuk Festivali Tüm Coşkusuyla Başladı

Mersin Haber ,Mersin