Yenişehir Belediyesinden Çocuklara 23 Nisan Hediyesi

Yenişehir Belediyesi, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nda bin beş yüz çocuğa hediye paketi dağıttı.

23 Nisan 2020 Perşembe, 14:59
Yenişehir Belediyesinden Çocuklara 23 Nisan Hediyesi
-


Bilgi: Instagram'da @mersinhaber'i takip ederek anlık gelişmelerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz.
Korona virüs nedeniyle bayramı evinde geçiren çocukların yüzü Yenişehir Belediye Başkanı Abdullah Özyiğit’in gönderdiği sürpriz hediyelerle güldü.
Yenişehir Belediyesi, dünyada çocuklara armağan edilmiş tek bayram olan 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle çocuklar için hediye paketleri hazırladı. 23 Nisan’da da çocukları unutmayan Yenişehir Belediyesi, içerisinde Türk bayrağı, satranç takımı, boyama kitabı, kalemlik, hikaye kitabı, Atatürk baskılı tişört ve takvimin bulunduğu hediye çantalarını çocuklara ulaştırdı. Yenişehir Belediyesinin hediyeleri çocuklara bayram sevinci yaşatırken aileleri de mutlu etti. Pandemi nedeniyle evlerinde kalan çocuklar Yenişehir Belediyesinin hediyeleriyle hem öğrenecek hem de eğlenecek.
Başkan Özyiğit, “Onlar mutlu oldukça biz de mutlu oluyoruz”
Türkiye Büyük Millet Meclisinin kuruluşunun 100. yılını ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı kutlayan Yenişehir Belediye Başkanı Abdullah Özyiğit, “Öncelikle bugünü tüm dünya çocuklarına armağan eden Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü ve tüm kahramanlarımızı saygı ve şükranla anıyorum. Meclisimizin kuruluşunun 100.yılını ve tüm çocukların 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı kutluyorum. Bildiniz gibi dünyayı etkisini altına alan korona virüsü nedeniyle bu yıl bayram coşkusunu evlerimizde yaşıyoruz. Yenişehir Belediyesi olarak bu zor zamanlarda evde kalan çocuklarımız için onları mutlu edecek eğitici ve eğlendirici hediyeler hazırladık ve bu hediyeleri çocuklarımıza ulaştırdık. Çok mutlu olduklarını gördük, onlar mutlu oldukça biz de mutlu oluyoruz. Bizim en büyük çabamız onlar için güzel bir gelecek hazırlamak. Bugünleri geride bıraktığımızda bayram coşkusunu sokaklarda tekrar yaşayacağız.” diye konuştu.

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar (2)
Ahmet baba
08:45
29 Nisan 2020 Çarşamba
Evin girişinden de belli olduğu gibi 1500 çocuğa yardım yapılmış 23 nisan da
176.236.196.194
Melisa
15:47
23 Nisan 2020 Perşembe
Bize gelmedi
78.180.5.123
SON DAKİKA
TARSUS'TA 4-6 YAŞ VE YETİŞKİN KUR'AN KURSLARINDA YIL SONU KAPANIŞ ETKİNLİKLERİ
MOTORSİKLET HIRSIZI GÜVENLİK KAMERASINI FARK EDİNCE YÜZÜNÜ TOZ BEZİYLE GİZLEDİ
Tarsus Şehir Mezarlığı Otoparkında Sona Doğru
POZANTI-TARSUS OTOYOLUNDA AKLİ DENGESİ YERINDE OLMAYAN SAHIS TEHLİKE YARATTI
BÜYÜKŞEHİR İLE MERSİN’DE HERKES SPOR YAPIYOR
BÜYÜKŞEHİR KARİYER MERKEZİ, ÖĞRENCİLERE IŞIK OLMAYA DEVAM EDİYOR
DEMİRTAŞ MAHALLESİ’NDE TAZİYE EVİ AÇTI
SEO Nedir? Arama Motoru Optimizasyonunun Temelleri ve Önemi
Silifke Ticaret ve Sanayi Odası Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği 81. Genel Kurulu’na Katıldı
ÇAMLIYAYLA'DA AKDENİZ SİNEĞİ İLE MÜCADELE

Mersin Haber ,Mersin