Yenişehir Belediyesi Hafta Sonu Tam Mesai Yaptı

Yenişehir Belediyesi iki günlük sokağa çıkma yasağında vatandaşlardan gelen talepleri, Yeni Şehir Masası, Sosyal Hizmet Ekibi ve Zabıta Müdürlüğüne bağlı ekiplerle karşıladı. Talep eden Yenişehirlilere ücretsiz ekmek dağıtımı da yapan Yenişehir Belediyesi, sokak hayvanlarını da unutmadı.

13 Nisan 2020 Pazartesi, 16:20
Yenişehir Belediyesi Hafta Sonu Tam Mesai Yaptı
-


Bilgi: Instagram'da @mersinhaber'i takip ederek anlık gelişmelerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz.
Yeni Şehir Masasına gelen taleplerden biri ise başta Belediye Başkanı Abdullah Özyiğit olmak üzere tüm belediye çalışanlarını duygulandırdı.
Korona virüs nedeniyle dışarı çıkmalarına kısıtlama getirilen vatandaşların ihtiyaçlarını karşılayan Yenişehir Belediyesi, hafta sonu sokağa çıkma yasağı getirilmesinin ardından çalışmalarına hız verdi. Yenişehir Belediyesi, ilçede yaşayan vatandaşların mağdur olmaması için tüm tedbirlerini aldı. 24 saat görev başında olan Yeni Şehir Masasına 444 33 54 çağrı hattı üzerinden gelen istekler mobil ekiplere yönlendirildi.
Öte yandan ihtiyaç sahibi ailelere gıda ve hijyen paketi yardımı hafta sonunda da devam etti.
İki günlük sürede vatandaşlardan gelen yüzlerce talebi, Yeni Şehir Masasına bağlı Sosyal Hizmet Ekibi ve Zabıta Müdürlüğü ekipleriyle karşılayan Yenişehir Belediyesi, vatandaşlardan gelen talepleri kısa sürede yerine getirdi. İlçe genelinde yüzlerce aileye ücretsiz ekmek dağıtan Yenişehir Belediyesi, acil ilaç ihtiyacı olan vatandaşların da yardımına koştu.
Sokağa çıkma yasağı nedeniyle sokakta yalnız kalan hayvanları da unutmayan Yenişehir Belediyesi, sokak hayvanlarının yoğun yaşadığı bölgelere mama, yem ve su bıraktı.
Yeni Şehir Masasına gelen taleplerden biri ise başta Yenişehir Belediye Başkanı Abdullah Özyiğit olmak üzere tüm belediye çalışanlarını duygulandırdı. Yeni Şehir Masasını arayan ve 'Bugün babamın doğum günü ama dışarıya çıkıp pasta alamıyoruz, bize pasta getirir misiniz' diyerek pasta talebinde bulunan 9 yaşındaki minik Ceylin’in evine doğum günü pastası götürüldü. Başkan Özyiğit, bu özel günü görüntülü telefon bağlantısı kurarak kutladı.
Korona virüsünün yarattığı zor bir süreçten geçildiğini ifade eden Yenişehir Belediye Başkanı Abdullah Özyiğit, dayanışma vurgusu yaparak “Hemşehrilerimizin gelen istek ve taleplerine anında karşılık vermek için özveriyle çalışan personellerimiz ile birlikte görevdeyiz. Her an bir vatandaşımızın bir ihtiyacı olacak diye ekiplerimiz bu süreçte 24 saat telefon başında bekliyor. Nitekim acil durumlar da oluyor. Sosyal Hizmet Ekibimiz ve zabıtalarımız sayesinde hemen harekete geçerek vatandaşlarımızın yanında oluyoruz. Hep birlikte dayanışma ile bu günleri geride bırakacağız.” dedi.

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Henüz yorum eklenmemiştir.
SON DAKİKA
Mersin’in Erdemli İlçesi Çeşmeli Mahallesinde Kazadan Sonra Devrilen Elektrik Direği Sebebiyle Mahalleye Saatlerce Elektrik Verilemedi
Mersinli Balık Avcıları Dikkat, Balon Balığında Teşvik Ödemeleri Belli Oldu
Mersin Silifke Narlıkuyu’da Kayıplara Karışan Aracın Çarptığı Motosikletin Sürücüsü Osman Bulut Hayatını Kaybetti
Mersin’de Acı Olay, 18 Yaşındaki Genç Canına Kıydı
Mersin’de Seyir Halindeyken Lastiği Patlayan Kamyonetin Devrilmesi Sonucu İbrahim Öztürk Hayatını Kaybetti
Mersin Genelinde Sıcak Hava ve Toz Taşınımı Etkili Oldu, Ortaya Çıkan Sinekler Vatandaşlara Zor Anlar Yaşattı
Büyükşehir Çocuk Gelişim Merkezleri’nde 23 Nisan Sevinci, Ebeveynler Büyükşehir Sayesinde Eski Bayramları Hatırladı
Mersin Büyükşehir Belediyesi’nin Destekleriyle Tarsus’ta Sanatsal Etkinlikler Artıyor
Mersin Büyükşehir’den Gençlere Fırsat, Büyükşehir’in Ücretsiz Fiziki Yeterlilik Kursu İle Gençler Çok Rahat
Mersin Tarsus Organize Sanayi Bölgesi İle MIP Arasındaki İşbirliğinin Güçlenerek Artması Adına Yapılan Toplantı Gerçekleştirildi

Mersin Haber ,Mersin