Yenilenen İstanbul Seçimlerinin Ardından, AK Parti Mersin’de İstifa

2014'teki yerel seçimlerinde Mezitli Belediye Başkan Adayı olan eski Davultepe Belediye Başkanı Ahmet Erşahin partisinden istifa edip CHP geçeceğini ifade etti.

26 Haziran 2019 Çarşamba, 10:57
G: 26.06.2019 - 11:12
Yenilenen İstanbul Seçimlerinin Ardından, AK Parti Mersin’de İstifa
-

23 Haziran İstanbul Büyükşehir Belediye seçim sonuçlarına göre, Ekrem İmamoğlu sandıktan birinci çıkarak İBB başkanı seçildi. İstanbul seçimlerinin ardından AK Parti Mersin’den son dakika ilk istifa da geldi.
Mersin Siyaset İnternet haber sitesinde yer alan haberin devamında; Davultepe eski belediye başkanlarından Ak Parti'nin Mersin'deki kurucu kadrolarından Ahmet Erşahin, 23 Haziran İstanbul Büyükşehir Belediye seçimleri öncesinde, “İmamoğlu bu seçimi kazanırsa Ak Parti’den istifa edip CHP’ye geçeceğim.Bu kadar" ifadelerini kullanmıştı.
2014'teki yerel seçim sürecinde Mersin Mezitli Belediye Başkan Adayı olan eski Davultepe Belediye Başkanı Ahmet Erşahin, sosyal medya hesabında bir açıklama yaparak partisinden istifa edip CHP gerçeğini açıkladı. Ahmet Erşahin "Çok değerli kamuoyu, seçimin iptaliyle birlikte yeni süreç başladığı zaman Facebook de bir paylaşım yapmiştim sn.Imamoğlu secimi kazanırsa CHP’ye gececem demiştim.
Ak Parti bu süreci o kadar çok kötü yönettiki İmamoğlu ve Kılıççıoğlu’nun hiç birşey yapmasına gerek kalmadı. Olağanüstü fark kaçınılmaz oldu tebrik ediyorum. Bu gercek bir başarı. Şimdi gelelim asıl meseleye;
Öncelikle CHP’li arkadaslar dün akşamdan beri sözünü tut diye kafamın etini yediler. Onlara şunu hatırlatmak istiyorum. Sn.Kılıçdaroğlu kaç seçimde yüzde otuzun altına düşersem ‘istifa ederim’ dedi. Onlarca seçim yenildi hala lider.Sn.İnce ‘tavuk beslerim’ dedi. Hala siyasi Çölaşan ve Yaşar bey taksimde anırmayı vaad etti. Ama anıran olmadi bu örnekleri çoğaltabilirim ama gerek yok.Ben sözümün arkasındayım bu hafta noter tasdikli istifami yayınlayacağım.CHP üyeliğimide Ali Doğaner kardeşim yapacakmış, onuda yayinlayacagim.
Siz müsterih olun. Saygılarımla." dedi.

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Henüz yorum eklenmemiştir.
SON DAKİKA
Mersin’in Erdemli İlçesi Çeşmeli Mahallesinde Kazadan Sonra Devrilen Elektrik Direği Sebebiyle Mahalleye Saatlerce Elektrik Verilemedi
Mersinli Balık Avcıları Dikkat, Balon Balığında Teşvik Ödemeleri Belli Oldu
Mersin Silifke Narlıkuyu’da Kayıplara Karışan Aracın Çarptığı Motosikletin Sürücüsü Osman Bulut Hayatını Kaybetti
Mersin’de Acı Olay, 18 Yaşındaki Genç Canına Kıydı
Mersin’de Seyir Halindeyken Lastiği Patlayan Kamyonetin Devrilmesi Sonucu İbrahim Öztürk Hayatını Kaybetti
Mersin Genelinde Sıcak Hava ve Toz Taşınımı Etkili Oldu, Ortaya Çıkan Sinekler Vatandaşlara Zor Anlar Yaşattı
Büyükşehir Çocuk Gelişim Merkezleri’nde 23 Nisan Sevinci, Ebeveynler Büyükşehir Sayesinde Eski Bayramları Hatırladı
Mersin Büyükşehir Belediyesi’nin Destekleriyle Tarsus’ta Sanatsal Etkinlikler Artıyor
Mersin Büyükşehir’den Gençlere Fırsat, Büyükşehir’in Ücretsiz Fiziki Yeterlilik Kursu İle Gençler Çok Rahat
Mersin Tarsus Organize Sanayi Bölgesi İle MIP Arasındaki İşbirliğinin Güçlenerek Artması Adına Yapılan Toplantı Gerçekleştirildi

Mersin Haber ,Mersin