Yenice İçindeki Caddeler Kapsamlı Bakımdan Geçiriliyor! Büyükşehir’in Bağlı Mahallelerde Yol Bakım Çalışmaları Sürüyor

Mersin Büyükşehir Belediyesi Tarsus-Çamlıyayla Şube Müdürlüğü yol bakım ve asfaltlama ekipleri, kent merkezinde olduğu gibi, bağlı mahallelerde ve bağlantı yollarında, bakım ve onarım çalışmalarına devam ediyor.

20 Haziran 2020 Cumartesi, 13:12
Yenice İçindeki Caddeler Kapsamlı Bakımdan Geçiriliyor! Büyükşehir’in Bağlı Mahallelerde Yol Bakım Çalışmaları Sürüyor
-

Tarsus’a bağlı en büyük mahallelerden biri olan Yenice’deki Atatürk Caddesi’nin yıpranmış olan bölümlerinde Büyükşehir ekipleri tarafından sıcak asfaltla yama çalışması gerçekleştiriliyor. Ekipler, Yenice’deki çalışmaların yanı sıra Tarsus merkez ile diğer mahalle yollarında da bakım, onarım ve tesviye çalışmalarını sürdürüyor.
Mersin Büyükşehir Belediyesi Tarsus-Çamlıyayla Şube Müdürlüğü yol bakım ve asfaltlama ekipleri, kent merkezinde cadde asfaltlama ve kavşak düzenleme çalışmalarının yanı sıra bağlı mahallelerde de sıcak asfaltla yama, yol bakım ve tesviye çalışmalarını sürdürüyor.

Tarsus’un en büyük mahallelerinden biri olan Yenice’de Atatürk caddesinde kapsamlı bakım ve sıcak asfaltla yama çalışması başlatıldı.

Caddenin Tarsus yönü girişinden başlayan çalışmalarda yolda yıpranan bölümler sökülürken, ardından sıcak asfaltla yama çalışması gerçekleştiriliyor.

Üzerinde işyerleri ve konutların bulunduğu ve Yenice’yi boydan boya geçen Atatürk Caddesi’nin Adana yönü girişine kadar sürecek çalışmalar devam ederken, Yenice içindeki diğer caddelerde de bakım çalışmaları yürütülecek.

Merkez ve kırsal mahallelerde de bakım çalışması
Mersin Büyükşehir Belediyesi Tarsus-Çamlıyayla Şube Müdürlüğü yol bakım ve asfaltlama ekipleri, Yenice mahallesindeki çalışmalarının yanı sıra merkez Altaylılar mahallesinde de sıcak asfaltla yama çalışması gerçekleştirdi.

Ekipler kırsalda yer alan Avadan, Meşelik, Yalamık ve Çokak mahallelerinde greyderli yol bakım ve tesviye çalışması yaparken, Çamlıyayla İlçesi Giden Mahallesi’nde de banket temizleme ve yol tesviye çalışmasını yerine getirdi.

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Henüz yorum eklenmemiştir.
SON DAKİKA
Mersin-Tarsus-Yenice Tren Seferleri 22 Nisan Günü Kapanıyor, TOK Otobüsleri Kooperatifi’nden Ek Sefer Açıklaması
Tarsus Belediye Başkanı Ali Boltaç, Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer’i Ağırladı
Başkan Seçer, İlçe Belediye Başkanları Ve Büyükşehir Belediye Meclisi Üyeleri İle Bir Araya Geldi
MESKİ, Pamukluk İçme Suyu Arıtma Tesisi Projesi’nde Önemli Bir Aşama Daha Kaydetti
Mersin Büyükşehir Belediye Meclisi’nin Nisan Ayı 2. Birleşimi Gerçekleşti, 2023 Yılı Faaliyet Raporu Oy Çokluğuyla Kabul Edildi
Mersin Tarsus Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu’ndan Mersin İl Emniyet Müdürü Kamil Karabörk’e Ziyaret
Mersin’in Tanınan İsmi Gazeteci-TV Programcısı Ahmet Özdemir Hastaneye Kaldırıldı
Mersin Mezitli Soli’de Kaldırımda Duran Bank 2 Kişi Tarafından Çalındı
Mersin Büyükşehir’in Maharetli Ustaları Ekipmanları Baştan Sona Yeniliyor, Maharetli Ustalar Maliyeti Azaltıyor Kesintisiz Hizmet Sağlıyor
Başkan Seçer’den İlçe Belediye Başkanlarına Ziyaret: “Her Zaman Yanı Başınızdayım”

Mersin Haber ,Mersin