Yeni Dönem Asfalt Çalışmaları Civanyayladan Start Aldı

Mahalle ayırımı yapmadan, ilçeye bağlı tüm mahallelere hizmet taşıyarak kentin çehresini değiştiren Akdeniz belediyesi, son olarak Civanyayla Mahallesi’nde asfalt kaplama çalışmalarına başladı.

21 Şubat 2020 Cuma, 12:33
Yeni Dönem Asfalt Çalışmaları Civanyayladan Start Aldı
-

Akdeniz Belediyesi; insan ve hizmet merkezli yönetim anlayışı: vatandaş ve kent odaklı bütçe ilkesiyle, hizmet götürmedik mahalle bırakmıyor. Akdeniz’de yaklaşık 11 ay içinde el değmedik bölge bırakmayan fen işleri ekipleri, yeni sezon asfalt çalışmalarına Civanyayla Mahallesi'nden başladı.

Yağmur olmadığı her gün asfalt çalışması yapılacak.

Akdeniz Belediye Başkanı M. Mustafa Gültak ve teknik ekiplerin sahada yaptığı kontroller, gerekse de muhtar ve mahalle sakinlerinin talebi üzerine harekete geçen ekipler, zamanla yıpranan ve son yağışlarda zarar gören Civanyayla sokaklarının asfaltını yenilemeyi sürdürüyor. Başkan Gültak; “Belediye hizmetlerinden tüm vatandaşlarımız eşit yararlanabilmeli”

Akdeniz Belediye Başkanı M. Mustafa Gültak , vatandaş ve kent yararına olan hizmetlere, proje ve çalışmalara aralıksız devam edeceklerini; Akdeniz’in talihini ve çehresini değiştirmeyi sürdüreceklerinin altını çizdi. “Akdeniz sınırlarında yaşayan bütün vatandaşlarımızın bu hizmetlerden yararlanması en doğal haklarıdır”
Başkan Gültak; "Bir program çerçevesinde bu sezon , mahallelerimizdeki kaldırım ve asfalt ihtiyacını büyük oranda gidereceğiz."

Akdeniz ilçesine bağlı mahallelerin ihtiyaç duyduğu hizmetler noktasında çalışmalara ağırlık verdiklerini belirten Başkan Gültak; "Planlamamızı baştan itibaren yaptık. Bir yandan kent merkezinde yer alan yerleşim alanlarımızın eksiklerini giderirken öte yandan da geçmişte ihmal edilen kırsal mahallelerimize hizmetleri sunuyoruz” şeklinde bir değerlendirme yaptı.

Vatandaşlar ve Mahalle Muhtarından Akdeniz Belediyesine teşekkür

Mahalle sakinleri, yaşadıkları bölgeyi yepyeni bir görünüme kavuşturan, kendilerini toz, toprak ve çamurdan kurtaran hizmetlerden dolayı Akdeniz Belediye Başkanı M. Mustafa Gültak ve fen işleri ekiplerine teşekkür ettiler.

Öte yandan Civanyayla Mahalle Muhtarı İsmail Toker ; "Başkanımızdan Allah razı olsun. Muhtarlar toplantımızda Civanyayla yollarını asfaltlayacağını söylemişti ve çalışmalar başladı,
çok güzel bir şekilde asfaltımız yapılıyor. Akdeniz Belediyesi ve Belediye Başkanına teşekkür ediyorum." dedi

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Henüz yorum eklenmemiştir.
SON DAKİKA
Tren Seferlerinin Durdurulması Kararı Üzerine, Mersin Büyükşehir Devreye Girdi: Tarsus-Mersin Arasında Seferler Artırıldı
Başkan Seçer, Sözcü Tv’de Başkent Kulisleri’ne Konuk Oldu Mersinlilere Çağrı Yaptı; “Beni Denetleyin”
Tarsus Ticaret Borsası Personelleri, Hizmet İçi Eğitimleri Çerçevesinde İsg Uzmanı Kıymet Uguz Tarafından ‘Temel İş Sağlığı Ve Güvenliği” Konusunda Eğitimi Aldı
Tarsus İlçe İnsan Hakları Kurulu üyeleri Türk Polis Teşkilatı'nın Kuruluş Yıl Dönümü Kutladı
Mersin’de Çocuklar İçin 23 Nisan’ın Ruhuna Yaraşır Bir Festival: 23 Nisan Uluslararası Çocuk Festivali
Toplu Taşıma Kooperatifleri İle Bir Toplantı Gerçekleştiren Büyükşehir Zabıta Dairesi Başkanlığı, Yaz Sezonunda Vatandaş Odaklı Hizmet Anlayışını Ön Planda Tutma Hedeflerini Ele Aldı
Mersin-Tarsus-Yenice Tren Seferleri 22 Nisan Günü Kapanıyor, TOK Otobüsleri Kooperatifi’nden Ek Sefer Açıklaması
Tarsus Belediye Başkanı Ali Boltaç, Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer’i Ağırladı
Başkan Seçer, İlçe Belediye Başkanları Ve Büyükşehir Belediye Meclisi Üyeleri İle Bir Araya Geldi
MESKİ, Pamukluk İçme Suyu Arıtma Tesisi Projesi’nde Önemli Bir Aşama Daha Kaydetti

Mersin Haber ,Mersin