Yaş Sebze ve Meyve Komisyoncuları Derneği Yönetimi ve Üyeleri, İftar Sofrasında Başkan Seçer'le Bir Araya Geldi

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, Mersin Yaş Sebze ve Meyve Komisyoncuları Derneği tarafından düzenlenen geleneksel iftar programında hal esnafı ile bir araya geldi.

18 Mayıs 2019 Cumartesi, 14:50
Yaş Sebze ve Meyve Komisyoncuları Derneği Yönetimi ve Üyeleri, İftar Sofrasında Başkan Seçer'le Bir Araya Geldi
-


Bilgi: Instagram'da @mersinhaber'i takip ederek anlık gelişmelerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz.
Başkan Seçer, “Başka Mersin yok. Hep beraber daha güzel bir Mersin yaratacağız. Böyle güzel ve müstesna bir kentte hep beraber yaşayacağız” dedi.
Mersin Yaş Sebze ve Meyve Komisyoncuları Derneği önünde kurulan iftar sofrasında Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer’in yanı sıra, Mersin Valisi Ali İhsan Su, Mersin İl Emniyet Müdürü Mehmet Şahne, Mersin İl Müftüsü Dr. Şaban Kondi, Mersin Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Ayhan Kızıltan, Mersin Ticaret Borsası Meclis Başkanı Şerafettin Memiş, Mersin Yaş Sebze ve Meyve Komisyoncuları Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Münir Şen, milletvekilleri, meclis üyeleri ve hal esnafı yer aldı.
Ramazan Ayı’nın bereketini Mersin’in her noktasında paylaşmayı sürdüren Büyükşehir Belediye Başkanı Seçer, bu kez de hal esnafı ile buluşup, iftar yaptı. Esnaflar ile tek tek selamlaşan Başkan Seçer, onlarla sohbet etti.
“Hep beraber daha güzel bir Mersin yaratacağız”
Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, gerçekleştirdiği konuşmasında iftar etkinliğini düzenleyen Mersin Yaş Sebze ve Meyve Komisyoncuları Derneği’ne teşekkür ederek, “Ramazan-ı Şerif’iniz hayırlı olsun, her günümüz böyle olsun. Birlik ve beraberlik içerisinde olalım. Bir sofrayı beraber paylaşalım. Birbirimize dostça yaklaşalım, bir ekmeği bölüşelim. Toplumda huzurun, mutluluğun, kardeşliğin, birbirine yardım etme duygusunun gelişmiş olması çok güzel bir duygu. Ramazan dolayısıyla iftarlara katılıyorum. Kendimi çok iyi hissediyorum. Ama arzu ediyorum ki sadece Ramazan sürecinde değil bu ortamı 365 gün yaşayalım. Bunu arzu ediyorum. İnşallah hep beraber bunları da gerçekleştireceğiz. Şehrimiz bizim şehrimiz. Başka Mersin yok. Hep beraber daha güzel bir Mersin yaratacağız. Böyle güzel ve müstesna bir kentte hep beraber yaşayacağız” dedi.
İftar programında Başkan Seçer’in yanı sıra protokol üyeleri de birer konuşma gerçekleştirdiler. Konuşmaların ardından Başkan Seçer ve protokol üyelerine Mersin Yaş Sebze ve Meyve Komisyoncuları Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Münir Şen tarafından plaket takdimi yapıldı.

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Henüz yorum eklenmemiştir.
SON DAKİKA
Cumhur İttifakı Mersin Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Serdar Soydan İşçi Kıyımı Söylentilerini Net Bir Dille Yalanladı
Başkan Seçer, Mersin Halkıyla Bir Araya Gelmeyi Sürdürüyor
CHP Tarsus Belediye Başkan Adayı Ali Boltaç Seçim Çalışmalarını Sürdürüyor
Carettalar Gölgaşı Bld. Ted Ankara’ya Fark Attı, MSK’nın Galibiyet Serisi Sürüyor
Akdeniz Belediye Başkanı Gültak, 31 Mart Seçimlerindeki Rakiplerine Seslendi
Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, Now Tv’de İlker Karagöz’e Konuştu
Büyükşehir’den Mersin’in Doğu Girişine Gerdanlık Gibi Yol, Liman Yolu Yenilendi
Mersin’in Mut İlçesinde Devrilen Tarım Aracının Sürücüsü Hüseyin Bozca Hayatını Kaybetti
Başkan Seçer, Atıksu Arıtma Tesisi Ve Tarımsal Destek İçin Gülnarlılarla Buluştu
Mersin Büyükşehir, Sokak Canları İçin Gönüllülerle İş Birliğine Devam Ediyor

Mersin Haber ,Mersin