Vatandaştan Başkan Yılmaz'a Hizmet Teşekkürü

Toroslar Belediye Başkanı Atsız Afşın Yılmaz, ilçe genelinde gerçekleştirdiği hizmetlerle vatandaşın gönlünü kazanmaya devam ediyor.

12 Ocak 2021 Salı, 20:58
Vatandaştan Başkan Yılmaz'a Hizmet Teşekkürü
-

Yolları yenileyerek daha kaliteli ve güvenli bir ulaşım imkanı sağlayan Başkan Yılmaz'a teşekkür eden mahalle sakinleri, yapılan bu hizmetlerden duydukları memnuniyeti dile getiriyor.

Toroslar Belediyesi, ilçe merkezinde ve yaylalarda yol yapım çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

Belediye Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından; Hüseyin Okan Merzeci, Mustafa Kemal ve Tozkoparan Mahalleleri'nde finişerle sıcak asfalt serim çalışması ile Soğucak, Gözne ve Ayvagediği Mahalleleri'nde de kilit parke yol ve stabilize yol çalışmaları yapılarak vatandaşların hizmetine sunuldu.

"BAŞKANIMIZDAN ALLAH RAZI OLSUN"

Gözne Mahallesi sakinlerinden emekli öğretmen Fevzi Küpeli, yollarının kilit parke ile kaplanmasıyla rahat bir nefes aldıklarını kaydederek; "Bu yol, herkesin gelip geçtiği bir yoldu. Kilit parke yapımı ile yolumuz çok güzel ve kullanışlı oldu. Başkanımızdan çok memnunuz. Kendisine teşekkür ediyor, başarılarının devamını diliyoruz" dedi.

Ayvagediği Mahallesi'nde devam eden yol yapım çalışmalarından dolayı duyduğu memnuniyeti dile getiren Mahalle Muhtarı Ayhan Gümeli de Başkan Yılmaz'a teşekkür etti. Gümeli; "Ayvagediği Mahallemizde Çapar ve Sazoğlu mevkiilerindeki bahçe yollarımız, Toroslar Belediyemiz tarafından açılıp düzenleniyor. Belediye Başkanımız Atsız Afşın Yılmaz'a ve ekibine mahalle sakinlerim adına teşekkür ediyorum. Başkanımızdan Allah razı olsun" ifadelerini kullandı.

EVLERİNE RAHAT ULAŞABİLECEKLER

Evlerine ulaşımı sağlayan yolun artık daha kullanışla hale geldiğini belirten Ayvagediği Mahallesi sakini Sevim Ateş; "Ayvagediği Mahallesi Sazoğlu mevkinde yaşıyoruz. Bu güzergahta kışın yağan yağmur ve kardan dolayı evimize ulaşamıyorduk. Pandemi nedeniyle de bu yıl merkezde olmak istemedik. Yolumuzu yaptığı için Başkanımıza çok teşekkür ediyorum" dedi.


11 YAŞINDAKİ ESRA; "ATSIZ BAŞKANIM SİZİ ÇOK SEVİYORUZ"

Ayvagediği Sazoğlu mevkiinde yaşayan 11 yaşındaki Esra da; "Yolumuz çok kötüydü. Şimdi ise evimize daha rahat bir şekilde gelebileceğim. Atsız Başkanım sizi çok seviyoruz" ifadelerinde bulunarak Başkan Yılmaz'a teşekkür etti.

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Henüz yorum eklenmemiştir.
SON DAKİKA
Uzaya Mersin Üniversitesi İmzası: Ülkemizin İlk Astronotu Alper Gezeravcı Uzaya Götürdüğü Yörük Kültürüne Ait Nesneleri İlk Kez Mersin Üniversitesi’nde Açıkladı
Akdeniz Belediye Başkanı Ve Cumhur İttifakı Akdeniz Belediye Başkan Adayı M. Mustafa Gültak Turgut Reis Mahallesi’nde Kurulan İftar Sofrasına Misafir Oldu
Başkan Seçer, MEP İle Bir Araya Geldi
Mersin İkinci Yüzyılın Parlayan Yıldızı Olacak, Mersinliler Mersin’de Yaşamanın Mutluluğunu Hissetmeye Devam Edecek
Akkuyu NGS’de Çalışan İşçileri Taşıyan Servis Silifke’de Kaza Yaptı, 23 Kişi Yaralandı
Mersin Büyükşehir Belediyesi’nden Tarsus Gaziler Mahallesi’nde İftar Programı
Carettalar, Yalovaspor’u Yine Yeniden Mağlup Etti
Büyükşehir’in ‘Minikbüs’ Projesiyle Öğrenciler Kenti Geziyor
Mersin Büyükşehir Belediyesi, Forum AVM’de Kurduğu Etkinlik Alanında Vatandaşların Mersin’i Yeniden Keşfetmesini Sağladı
Akdeniz Belediye Başkanı Ve Cumhur İttifakı Akdeniz Belediye Başkan Adayı M. Mustafa Gültak, Nusratiye Mahallesi Mehmet Akif Ersoy Caddesi Üzerinde Faaliyet Gösteren Esnafı Ziyaret Etti

Mersin Haber ,Mersin