Vali Su, MTOSB Müteşebbis Heyet Toplantısının Ardıdnan Model Fabrika İnşaatında İncelemelerde Bulundu

Mersin Tarsus Organize Sanayi Bölgesi (MTOSB) Müteşebbis Heyet Mayıs Ayı olağan toplantısı Mersin Valisi Ali İhsan Su başkanlığında gerçekleştirildi.

05 Haziran 2020 Cuma, 10:10
G: 06.06.2020 - 08:33
Vali Su, MTOSB Müteşebbis Heyet Toplantısının Ardıdnan Model Fabrika İnşaatında İncelemelerde Bulundu
-

Toplantı sonrasında Vali Su, MTOSB Başkanı Sabri Tekli, MTSO Başkanı Ayhan Kızıltan ve Müteşebbis Heyet üyeleri yapımı devam eden Model Fabrika ve İnovasyon Merkezi inşaatında incelemelerde bulunarak Özkan Altın’dan çalışmalar hakkında bilgi aldılar.
MTSOB İdari binasında gerçekleştirilen toplantıya Vali Ali İhsan Su'nun yanı sıra; MTOSB Yönetim Kurulu Başkanı Sabri Tekli, Mersin Vali Yardımcısı Süleyman Deniz, Tarsus Belediye Başkanı Haluk Bozdoğan, Mersin Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Ayhan Kızıltan, Tarsus Ticaret ve Sanayi Odası Temsilcisi Murat Tasgül, MESİAD Temsilcisi Safvatullah Işık, MTOSB Yönetim Kurulu Üyeleri Orhan Kahveci, M. Kürşat Haddat, Halit Altun, Veysel Memiş, MTOSB Denetim Kurulu Üyeleri Hasan Yıldırım, Yılmaz Akyüz ve Müteşebbis Heyet Üyesi Turgay Altuntaş katılım sağladılar. Toplantıda, Nisan ve Mayıs ayları içerisinde alınan Yönetim Kurulu kararları gözden geçirildi ve gündem maddeleri görüşülerek, karara bağlandı.
Toplantı sonrasında, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı ve UNDP’nin koordinasyonu ve Mersin Tarsus Organize Sanayi Bölgesi ile Mersin Ticaret ve Sanayi Odası işbirliğinde, MTOSB’de 3 bin 800 m2 alan üzerine kurulması planlanan, Türkiye’nin ilk Model Fabrika ve İnovasyon Merkezi olma özelliği taşıyacak merkeze ait inşaatta, Mersin Valisi Ali İhsan Su, MTOSB Yönetim Kurulu Başkanı Sabri Tekli ve MTSO Yönetim Kurulu Başkanı Ayhan Kızıltan ile Müteşebbis Heyet üyeleri incelemelerde bulundu.
Merkezin yapım işini üstlenen yüklenici firma; Özaltın İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Özkan Altın’dan inşa süreci ve mimari yapı hakkında bilgilendirmeler alan Vali Ali İhsan Su, 2020 yılı Temmuz ayının sonunda bitirilmesi planlanan merkez inşaatının ilerleyişinden duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Henüz yorum eklenmemiştir.
SON DAKİKA
Mersin-Tarsus-Yenice Tren Seferleri 22 Nisan Günü Kapanıyor, TOK Otobüsleri Kooperatifi’nden Ek Sefer Açıklaması
Tarsus Belediye Başkanı Ali Boltaç, Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer’i Ağırladı
Başkan Seçer, İlçe Belediye Başkanları Ve Büyükşehir Belediye Meclisi Üyeleri İle Bir Araya Geldi
MESKİ, Pamukluk İçme Suyu Arıtma Tesisi Projesi’nde Önemli Bir Aşama Daha Kaydetti
Mersin Büyükşehir Belediye Meclisi’nin Nisan Ayı 2. Birleşimi Gerçekleşti, 2023 Yılı Faaliyet Raporu Oy Çokluğuyla Kabul Edildi
Mersin Tarsus Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu’ndan Mersin İl Emniyet Müdürü Kamil Karabörk’e Ziyaret
Mersin’in Tanınan İsmi Gazeteci-TV Programcısı Ahmet Özdemir Hastaneye Kaldırıldı
Mersin Mezitli Soli’de Kaldırımda Duran Bank 2 Kişi Tarafından Çalındı
Mersin Büyükşehir’in Maharetli Ustaları Ekipmanları Baştan Sona Yeniliyor, Maharetli Ustalar Maliyeti Azaltıyor Kesintisiz Hizmet Sağlıyor
Başkan Seçer’den İlçe Belediye Başkanlarına Ziyaret: “Her Zaman Yanı Başınızdayım”

Mersin Haber ,Mersin