Vali Su, Bölge Birincisi Olan Mersin'li Öğrencilere Ödüllerini Verdi

Mersin Valisi Ali İhsan Su, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığınca Mersin Çocuk Evleri Sitesi’nde kalan lise öğrencilerine yönelik düzenlenen ‘1. Münazara Yarışması’nda dereceye giren öğrencilere ödüllerini verdi.

13 Kasım 2017 Pazartesi, 13:52
Vali Su, Bölge Birincisi Olan Mersin'li Öğrencilere Ödüllerini Verdi
-


Vali Su,  Kargıpınarı'nda düzenlenen '1. Münazara Yarışması Bölge Finali Kapanış ve Ödül Töreni'ne katıldı.  Mersin Bölgesi'ndeki 11 ili kapsayan yarışmanın kapanış ve ödül törenine Su'nun yanı sıra  Mersin  Milletvekili  Hacı Özkan, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü ve Çocuk Evleri'nde kalan çok sayıda öğrenci katıldı.
Törende, katılımcı illerden gelen ekiplere katılım belgeleri ile ödülleri verilirken, Vali Su, 1. Münazara Yarışması Bölge Finali'nde  Mersin'i temsil ederek birinciliği elde eden  Mersin Çocuk Evleri Sitesi Müdürlüğü ekibine ödüllerini verdi.
Törenin ardından yarışmada birinci olarak 29 Kasım 2017 tarihinde  Ankara'da düzenlenecek olan Türkiye Şampiyonluğu Yarışmalarında  Mersin'i ve bölgeyi temsil etme imkanını yakalayan gençlerle yakından ilgilenen Su, gençlerle bir süre sohbet ederek gelecekteki hedef ve ideallerini dinledi. Sohbet sırasında liseli gençlere öğütler veren Su, "Her insanın gelecekte başarılı olabilmesi için öncelikle kendisine bir hedef koyması gerekir. Sizler de ileriki yaşamınızda başarılı birer birey olabilmeniz için, koyduğunuz bu hedefler doğrultusunda var gücünüzle çalışmalı ve o hedef uğrunda gayret göstermelisiniz" dedi.

Kaynak: Tarsus Objektif

Etiketler:
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Henüz yorum eklenmemiştir.
SON DAKİKA
BAŞKAN YILDIZ, MUAY THAİ SPORCULARIYLA BULUŞTU
CUMHURİYET HALK PARTİSİ HEYETİNDEN, MERSİN ESOB'A ZİYARET
Tarsus'ta Emekliler, Seramik Yaptı
"Köyde Şenlik, Tarsus’ta Gelecek Var" Heyecanı Keşli Mahallesi’nde
Vali Toros, Mut Adalet Sarayına Ziyarette Bulundu
Jandarmadan Mut'ta Kaçak Makaron Operasyonu
Tarsus’ta 29 Yıl Hapis Cezası Bulunan Şahıs Kovalamacayla Yakalandı
Vali Toros, Mut Orman İşletme Müdürlüğünü Ziyaret Etti
Vali Toros'tan Başkan Orhan'a İ-adei Ziyaret
Fındıkpınarı - Arslanköy Arasını 18 Km’ye Düşürdü

Mersin Haber ,Mersin