VALİ PEHLİVAN, MERSİNLİ'LERİN KİRVESİ OLDU

Vali Pehlivan: ”Çocuklarımızın yüzünün gülmesi hepimiz için tarifsiz bir mutluluk vesilesidir. Onlar bizim umudumuz, geleceğimizdir. Çocuklarımızın mutlu olması demek ailelerimizin, toplumumuzun, dünyamızın mutlu olması demektir.” dedi.

27 Aralık 2024 Cuma, 06:46
VALİ PEHLİVAN, MERSİNLİ'LERİN KİRVESİ OLDU
-

Mersin Valisi Ali Hamza Pehlivan ve İl Protokolü Sünnet Çocuklarının Kirvesi Oldu 

Vali Ali  Pehlivan eşi Yıldız Pehlivan, İl Emniyet Müdürü, İl Jandarma Komutanı, Akdeniz Sahil Güvenlik Bölge Komutanı, Vakıflar Bölge Müdürü, Aile Sosyal Hizmetler İl Müdürü eşleri ile birlikte Mersin Valiliğimizin himayesinde, Adana Vakıflar Bölge Müdürlüğü, Mersin Tarsus OSB ve ilgili diğer kurumların katkısıyla düzenlenen toplu sünnet töreninde çocukların kirveliğini yaptı, ailelerinin mutluluğuna ortak oldu.
Vali Pehlivan, TOGG makam aracının direksiyonuna geçti, aracına aldığı çocukları etkinlik alanına götürdü. Aynı şekilde emniyet ve jandarmaya ait araçlar da sünnet çocuklarına ve ailelerine tahsis edildi, sahil şeridinde sünnet konvoyu oluşturuldu. 
Konvoyun ardından Suphi Öner Öğretmenevinde devam eden programda, yapılan konuşmalar ve okunan duaların ardından çocuklar için hazırlanan etkinlikler gerçekleştirildi. Programa katılan çocuklar Nasrettin Hoca, Karagöz Hacivat, Pandomim ve diğer gösterilerle doyasıya eğlendi, aileleri ile birlikte güzel vakit geçirdi.
Vali Pehlivan: ”Çocuklarımızın yüzünün gülmesi hepimiz için tarifsiz bir mutluluk vesilesidir. Onlar bizim umudumuz, geleceğimizdir. Çocuklarımızın mutlu olması demek ailelerimizin, toplumumuzun, dünyamızın mutlu olması demektir.” dedi.
Kaymakamlıklarımız bünyesinde faaliyet gösteren Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakıflarımızın, Adana Vakıflar Bölge Müdürlüğümüz ve Devlet Hastanelerimizin destekleriyle 2024 yılı boyunca ihtiyaç sahibi ailelere mensup 100 çocuğun sünnet ettirilmesi sağlanmış oldu.

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Henüz yorum eklenmemiştir.
SON DAKİKA
Tarsus, Çamalan’da Orman Yangınlarına Karşı Ortak Devriye
BAŞKAN ÇAKIR "HEDEF, TEKSTİL KENT'LE DOĞRUDAN İHRACAAT"
MERSİN ÜNİVERSİTESİ 'NE "BESLENME DOSTU VE FİZİKSEL AKTİVİTEYİ DESTEKLEYEN İŞ YERİ" BELGESİ
ADANA'DA YANGIN KONTROL ALTINA ALINDI, İZMİR, MANİSA VE HATAY'DA YANGINLAR DEVAM EDİYOR
Bayraktar, Tarsus Ziraat Odasını Ziyaret Etti
TARSUS BELEDİYESİ'NDEN MİNİKLERE YAZ BOYU YÜZME KURSU
MERSİN'DE MOTORSİKLET KAZASI : 1 YARALI
BAŞKAN BOLTAÇ: “TARSUS’A HUZUREVİ VE PALYATİF YAŞAM MERKEZİ KAZANDIRMAK İSTİYORUZ”
KEMAL DURU, ANAMUR KAYMAKAMI.OLDU
ŞAP ALARMI... HAYVAN SATIŞ YERLERINE GEÇİCİ KAPANMA TALİMATI

Mersin Haber ,Mersin