Vali Ali İhsan Su, İlçe Ziyaretleri Kapsamında Silifke, Aydıncık ve Gülnar İlçelerine Ziyarette Bulundu.

Vali Su’ya ziyaretleri sırasında Akdeniz Bölge ve Garnizon Komutanı Tuğamiral Fuat Gedik, Vali Yardımcısı Süleyman Deniz, İl Jandarma Komutanı Albay Necip Çarıkcıoğlu, Sahil Güvenlik Akdeniz Bölge Komutanı Albay Oğuz Bavbek eşlik etti.

23 Kasım 2020 Pazartesi, 13:19
Vali Ali İhsan Su, İlçe Ziyaretleri Kapsamında Silifke, Aydıncık ve Gülnar İlçelerine Ziyarette Bulundu.
-


Bilgi: Instagram'da @mersinhaber'i takip ederek anlık gelişmelerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz.
İlçe temasları kapsamında Vali Ali İhsan Su’nun ilk durağı Silifke İlçesi oldu. Ziyaretlerine Silifke Orman İşletme Müdürlüğü Boğsak Yangın Yönetim Merkezi ile başlayan Vali Su, burada incelemelerde bulunarak yürütülen faaliyetlerle ilgili olarak Silifke Kaymakamı Namık Kemal Nazlı ve Orman Bölge Müdürü Kenan Akduman’dan bilgi aldı.
Silifke temaslarını kaymakamlık ziyareti ile devam ettiren Vali Su, Kaymakam Nazlı’dan planlanan ve yapımı devam eden çalışmalar hakkında bilgi aldı.
Daha sonra yenileme çalışmaları devam eden Tevekkül Sultan Türbesi’ne geçen Vali Su, burada yürütülen çalışmaları yerinde inceledi.
Vali Ali İhsan Su’nun Silifke İlçesindeki bir sonraki durağı yapımı devam etmekte olan Silifke Kültür Merkezi oldu. Yıl sonuna kadar tamamlanması hedeflenen Kültür Merkezi’ni gezerek incelemelerde bulunan Vali Su, projede gelinen son durum hakkında yüklenici firma yetkililerinden bilgi aldı.
Vali Su'dan Aydıncık İlçesine Ziyaret
Vali Ali İhsan Su’nun bir sonraki durağı Aydıncık İlçesi oldu.
Vali Su, burada ilk olarak Anadolu Lisesi eski hizmet binasında incelemelerde bulunarak, söz konusu binanın nasıl değerlendirileceği, daha etkin ve verimli bir şekilde vatandaşımızın hizmetine nasıl sunulacağı konusunda istişarelerde bulundu. İlçenin tarihe tanıklık etmiş mekanlarında incelemelerine devam eden Vali Su, Mersin Valiliği himayesinde Aydıncık Belediyesi tarafından restorasyon işlemleri devam eden Baloğlu Konağı restorasyon çalışmalarını da yerinde inceledi.
Daha sonra 16.09.2020 tarihinde göreve başlayan Aydıncık Kaymakam Vekili Zekeriya Murat Şahan’ı makamında ziyaret eden Vali Su, Kaymakam Şahan’a yeni görevinde başarılar dileyerek ilçede sunulan kamu hizmetleri hakkında genel bilgiler aldı.
Vali Su, Gülnar İlçesini Ziyaret Etti
Vali Ali İhsan Su’nun ilçe temasları kapsamındaki son durağı Gülnar İlçesi oldu. Burada ilk olarak Gülnar Kaymakamlığı’nı ziyaret eden Vali Su, 16.09.2020 tarihinde göreve başlayan Kaymakam Bayraklı’ya görevinde başarılar diledi ve ilçede devam eden kamu yatırımlarının son durumu hakkında bilgi aldı.
Kaymakamlık ziyaretinin ardından yürüyerek Gülnar Belediye Başkanlığı’na geçen Vali Su, çevrede faaliyet gösteren Gülnar esnafına hayırlı ve bol kazançlar diledi. Akabinde Gülnar Belediye Başkanı Alpaslan Ünüvar’ı makamında ziyaret eden Vali Ali İhsan Su, Başkan Ünüvar’a hayırlı olsun dileklerini iletti.
Gülnar temasları kapsamında Vali Su, son olarak ilçeye yaklaşık 10 km uzaklıkta bulunan ve M.Ö. 7. ve 6. yüzyıllara ait olduğu düşünülen Meydancık Kalesi’ni gezerek incelemelerde bulundu.
Vali Ali İhsan Su, burada Meydancıkkale (Kirshu) ile ilgili yürütülen projeler hakkında Kaymakam Bayraklı ve Belediye Başkanı Ünüvar’dan bilgi alarak planlanan çalışmaların bir an önce hayata geçirilmesi için ilgililere talimatlar verdi.
Vali Ali İhsan Su, temaslarının ardından diğer programlarına katılmak üzere il merkezine hareket etti.

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Henüz yorum eklenmemiştir.
SON DAKİKA
Mersin-Tarsus-Yenice Tren Seferleri 22 Nisan Günü Kapanıyor, TOK Otobüsleri Kooperatifi’nden Ek Sefer Açıklaması
Tarsus Belediye Başkanı Ali Boltaç, Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer’i Ağırladı
Başkan Seçer, İlçe Belediye Başkanları Ve Büyükşehir Belediye Meclisi Üyeleri İle Bir Araya Geldi
MESKİ, Pamukluk İçme Suyu Arıtma Tesisi Projesi’nde Önemli Bir Aşama Daha Kaydetti
Mersin Büyükşehir Belediye Meclisi’nin Nisan Ayı 2. Birleşimi Gerçekleşti, 2023 Yılı Faaliyet Raporu Oy Çokluğuyla Kabul Edildi
Mersin Tarsus Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu’ndan Mersin İl Emniyet Müdürü Kamil Karabörk’e Ziyaret
Mersin’in Tanınan İsmi Gazeteci-TV Programcısı Ahmet Özdemir Hastaneye Kaldırıldı
Mersin Mezitli Soli’de Kaldırımda Duran Bank 2 Kişi Tarafından Çalındı
Mersin Büyükşehir’in Maharetli Ustaları Ekipmanları Baştan Sona Yeniliyor, Maharetli Ustalar Maliyeti Azaltıyor Kesintisiz Hizmet Sağlıyor
Başkan Seçer’den İlçe Belediye Başkanlarına Ziyaret: “Her Zaman Yanı Başınızdayım”

Mersin Haber ,Mersin