Ülker'in Reklamı Ortalığı Karıştırdı, Bayrağına Alan Sokağa Çıktı

Ülker’in resmi twitter adresi üzerinden yayınlanan video reklamına tepki gösteren vatandaşlar Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Kısıklı’da bulunan konutuna geldi.

01 Nisan 2017 Cumartesi, 10:05
Ülker'in Reklamı Ortalığı Karıştırdı, Bayrağına Alan Sokağa Çıktı
-


Bilgi: Instagram'da @mersinhaber'i takip ederek anlık gelişmelerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz.
Ülker'in resmi twitter adresi üzerinden yayınlanan video reklamı sonrası tepkiler çığ gibi büyüdü. Konu ile ilgili olarak Yıldız Holding Yönetim Kurulu Başkani Murat Ülker twitter adresi üzerinden yaptığı açıklamada "Yurtdışındayım. Şimdi duydum. Haber verenlere teşekkürler. Kumpası kuranlar hak ettiklerini bulacaklar. Milletimizin yanındayız." ifadelerini kullandı.

"FİRMANIN AÇIKLAMASI BENİ TATMİN ETMEDİ"

Sosyal medya üzerinde operasyon yapılmak istendiğini ifade eden AK Parti İstanbul Milletvekili Metin Külünk," Bahsi geçen firmanın yönetici olan şahıs sosyal medyadan bir açıklama yapmış. Açıklama beni tatmin etmedi. Türkiye çocuk oyuncağı değil. Bu milletin psikolojisi kimsenin çocuk oyuncağı değil. Reklamı yayınla, bu milleti tehdit et, ondan sonra çık özür dile. İstanbul'da Cumhuriyet Başsavcılığı bu konuyla ilgili inceleme ve soruşturma başlattı. Doğrunun ortaya çıkacağından şüphem yok. Sosyal medya üzerinden sahte hesaplarla çok ciddi operasyon yapılmak isteniyor. Buna izin vermeyiniz. Çok dikkatli olunuz. Hassasiyetinizi kaybetmeyiniz. Bu milleti 1 Nisan şakasıyla tehdit ederek boyun bükecek bir millet değiliz. Bu ülke bizim, bu vatan bizim, bu devlet bizim, bu cumhuriyet bizim. Bize kimse sömürge muamalesi yapamaz." şeklinde konuştu.

Etiketler:
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Henüz yorum eklenmemiştir.
SON DAKİKA
TARSUS'TA 6 ŞUBAT DEPREMİNDE HASAR GÖREN CAMİLERDE İNCELEME
TEKNOFEST GENÇLİĞİYLE NİCE ASIRLAR BOYUNCA BURADA OLMAYA DEVAM EDECEĞİZ"
VALİ TOROS'TAN, ALATA BAHÇE ZİYARETİ
MİLLİLERİMİZDEN İRAN’DA 7 MADALYA
MERSİN FORUM AVM'DE İŞYERİNİN TAVANI ÇÖKTÜ: YARALILAR VAR
VALİ TOROS, ÇİFTLİKKÖY HAYVAN BAKIMEVİ VE REHABİLİTASYON MERKEZİ'Nİ DENETLEDİ
Cumhurbaşkanı Erdoğan, KKTC Cumhuriyet Yerleşkesi Açılış Töreni’ne Katıldı
BAŞKA SARI " GELENEKSEL 3. BAHAR ŞENLİĞİ"NE KATILDI
MAHSUR KALAN KÜÇÜK KÖPEĞİ İTFAİYE EKİPLERİ KURTARDI
CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN KUZEY KIBRIS TÜRK CUMHURİYETİ'NDE

Mersin Haber ,Mersin