Ücretsiz Atölyeler Başladı! Büyükşehir’den Yaratıcı, Eğlenceli, Eğitici ve Geliştirici Atölyeler

Kadın ve Aile Hizmetleri Dairesi Başkanlığı tarafından Kültür Park’taki Etkinlik Merkezi ve Halk Sanat Atölyesi’nde yapılan etkinlikler, haftanın 7 günü farklı saatlerde düzenleniyor. Yaratıcı, eğlenceli, eğitici ve geliştirici etkinliklerin yapıldığı atölyelere her yaştan kadın ve çocuklar katılabiliyor.

06 Temmuz 2020 Pazartesi, 08:21
Ücretsiz Atölyeler Başladı! Büyükşehir’den Yaratıcı, Eğlenceli, Eğitici ve Geliştirici Atölyeler
-

Mersin Büyükşehir Belediyesi, kadın ve çocuklara yönelik gerçekleştirdiği ücretsiz atölyelerine başladı.
Atölyelerde resimden taş boyamaya, jimnastikten fotoğrafçılığa kadar pek çok alanda eğitimler veriliyor.
Kadın ve Aile Hizmetleri Dairesi Başkanlığı tarafından Kültür Park’taki Etkinlik Merkezi ve Halk Sanat Atölyesi’nde yapılan etkinlikler, haftanın 7 günü farklı saatlerde düzenleniyor. Yaratıcı, eğlenceli, eğitici ve geliştirici etkinliklerin yapıldığı atölyelere ilgi alanlarına göre her yaştan kadın ve çocuk katılabiliyor.

Halk Sanat Atölyesi kayıtları başladı
3-6 yaş çocuklara yönelik Sanat Etkinlikleri, okul öncesi, 6-18 yaş, yetişkinler ve emeklilere yönelik Resim Atölyesi, Resim Yetenek Sınavına Hazırlık, her yaş grubuna yönelik Taş ve Ahşap Boyama Atölyeleri, Adnan Menderes Bulvarı Kültür Park’taki Limon Kafe’nin yanında yer alan Halk Sanat Atölyesi’nde gerçekleştiriliyor. Resim atölyesinde kara kalem, yağlı boya, akrilik, baskı resim, modelleme çalışmaları yapılırken, sanat etkinlikleri kapsamında ise kesme yapıştırma, parmak boyası, kukla, baskı çalışmaları (patates, ip, yaprak, sünger), artık materyallerden oyuncak, kolaj (dergi, gazeteden kesip yapıştırma yöntemiyle resim) etkinlikleri yapılıyor.
Atölyelere katılmak isteyen yurttaşlar, 0530 432 09 01 nolu telefonu arayarak, detaylı bilgi alabiliyor ve dilediği atölyeye kayıt yaptırabiliyor.

Etkinlik Merkezi’nde her yaşa yönelik atölye
Kadın ve Aile Hizmetleri Dairesi Başkanlığı bünyesindeki Etkinlik Merkezi’nde ise 6-12 yaş çocuklar için İngilizce Konuşma Atölyesi, 8-11 yaş çocuklar için Masal Atölyesi, 6-8 yaş çocuklar için Yaratıcı Drama Atölyesi, 10-16 yaş ve kadınlara özel Temel Fotoğrafçılık Atölyesi, 4-16 yaş için Taş Boyama Atölyesi, 15+ yaş için Artistik Jimnastik Gösterisi, 4+ yaş için Ritim Atölyesi, yetişkinler için Almanca Konuşma Atölyesi, 5-8 yaş çocuklar için Almanca Kelime Geliştirme Atölyesi, 3-7 yaş çocuklar için ise Düşün, Tasarla ve Oluştur Baskı Atölyesi, faaliyetlerine başladı.
Adnan Menderes Bulvarı üzerinde Polisevi karşısındaki Etkinlik Merkezi’nde gerçekleştirilen atölyelere katılmak isteyen yurttaşlar, detaylı bilgi ve kayıt için 0506 969 15 04 numaralı telefonu arayabiliyor.

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Henüz yorum eklenmemiştir.
SON DAKİKA
Mersin’in Erdemli İlçesi Alata Mahallesinde Meydana Gelen Kazada Fatih Ş. Hayatını Kaybetti
Akdeniz’de Geleneksel Türk İslam Sanatı Eserleri Sergisi, Sergide; Hat, Tezhip Ve Naht Sanatından Çok Özel Eserleri Görmek Mümkün
Akdeniz Belediye Başkanı Ve Cumhur İttifakı Akdeniz Belediye Başkan Adayı M. Mustafa Gültak Mersin Sanayi Sitesi Yönetimini Ziyaret Etti
Seçer, Sosyal Konut, Metro, Müftü Deresi Yaşam Vadisi Ve Afete Dayanıklı Ve Hazırlıklı Kent Projelerini Anlattı
Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Ve Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer Otomotiv Çalışanları İle İftar Yaptı
Başkan Vahap Seçer Toroslar Ve Akdeniz Karış Karış Gezildi
Başkan Seçer, Mersin İli Arı Yetiştiricileri Birliği’ni Ziyaret Etti
Tarsuslu Şehit Yüzbaşı Halil Özdemir Dualarla Anıldı
Başkan Seçer, Mersin ESOB’u Ziyaret Etti
Mersin’in Mezitli İlçesinde Aracın Çarptığı Öğrenci Efe Onur G. Hayatını Kaybetti

Mersin Haber ,Mersin