Twitter Kullanıcılarına Yeni Bir Uygulama

Twitter, şimdi de bir grup seçilmiş kullanıcıya reklamlı tweetleri göstermeyecek bir uygulama üzerinde çalışıyor.

29 Ocak 2016 Cuma, 12:30
Twitter Kullanıcılarına Yeni Bir Uygulama
-

Twitter, şimdi de bir grup seçilmiş kullanıcıya reklamlı tweetleri göstermeyecek bir uygulama üzerinde çalışıyor.

Twitter, zaman tünelinde gösterdiği sponsorlu tweetleri özel kullanıcılara göstermeyeceği bir uygulamayı test ediyor. Twitter'da aktif olan ve tweetleri geniş bir kesimden kullanıcıya ulaşan kullanıcılar ‘özel' olarak belirlenecek ve onlara sponsorlu tweetler gösterilmeyecek.

Seçilen kullanıcı grubunun içine dahil olabilmek için gereken bir diğer özellik ise kullanıcının Twitter'ı aktif olarak kullanması.

Söz konusu bu özelliğin ise sadece çok küçük grup bir kullanıcıya açık olacağı gelen bilgiler arasında. Twitter'ın bu sayede, tek gelir modeli olan reklamları tehlikeye atmayacağı düşünülüyor.

Geçtiğimiz haftalarda üst düzey yöneticileriyle yolları ayıran Twitter'ın, bu sene gelecek aylarda ise şu an 140 olan karakter limitini 10 bine çıkarması bekleniyor.

Etiketler:
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Henüz yorum eklenmemiştir.
SON DAKİKA
Endüstriyel Kesim Nedir? Hangi Sektörlerde Kullanılır?
VALİ TOROS, TÖMÜK VE ERDEMLİ KARGIPINARI JANDARMA KARAKOL KOMUTANLIĞINI ZİYARET ETTİ
ZABITA EKİPLERİ KAYIP ZİYNET EŞYASINI SAHİBİNE TESLİM ETTİ
TARSUS YENİ MAHALLE'DE DEVASA YILAN MAHALLE HALKINI TEDİRGİN EDİYOR
TARSUS BELEDİYESİ’NDEN BABALAR GÜNÜ’NE ANLAMLI KUTLAMA
MERSİN BÜYÜKŞEHİR’DEN ÜNİVERSİTE SINAVI KAYGISINA KARŞI UZMAN TAVSİYELERİ
BOZYAZI İLÇE JANDARMA KOMUTANI GÜVEN'DEN, KAYMAKAM TOPSAKALOĞLU’NA ZİYARET
BÜYÜKŞEHİR’LE ‘BABALAR GÜNÜ’ ŞENLİK GİBİ GEÇTİ
BAŞKAN SEÇER, ‘GADİR HUM BAYRAMI’ KUTLAMASINA KATILDI SEÇER: “HEPİMİZ, BU MEMLEKETİN EŞİT YURTTAŞLARIYIZ”
LGS KAPSAMINDAKİ MERKEZÎ SINAV TAMAMLANDI, SORU KİTAPÇIKLARI YAYIMLANDI

Mersin Haber ,Mersin