Türkiye Muhtarlar Federasyonu Tarsus Şuba Başkanı Turgay Benli: "Tarsus İçin Kenetleniyoruz"

Türkiye Muhtarlar Federasyonu Tarsus Şubesi Başkanı ve Fatih Mahalle Muhtarı Turgay Benli, 103 muhtar ile “TARSUS İÇİN KENETLENİYORUZ” sloganı ile kendi aralarında yol haritası toplantısı düzenledi.

04 Eylül 2024 Çarşamba, 13:21
G: 05.09.2024 - 10:50
Türkiye Muhtarlar Federasyonu Tarsus Şuba Başkanı Turgay Benli: "Tarsus İçin Kenetleniyoruz"
-

Türkiye Muhtarlar Federasyonu Tarsus Şubesi Başkanı ve Fatih Mahalle Muhtarı Turgay Benli, 103 muhtar ile “TARSUS İÇİN KENETLENİYORUZ” sloganı ile kendi aralarında yol haritası toplantısı düzenledi.
 
 
 
Turizm Otelcilik Uygulama Otelinde kahvaltılı da biraraya gelen Türkiye Muhtarlar Federasyonu Tarsus Şubesi bağlı muhtarlar birlik ve beraberlik mesajı verdi.
 
 
 
Türkiye Muhtarlar Federasyonu Tarsus Şube Başkanı Turgay Benli, 103 muhtar ile bugün burada biraraya gelmelerindeki amaçlarının tüm muhtarlarla birleşmek olduğunu söyledi.
 
 
Başkan Benli, 103 muhtar ile “TARSUS İÇİN KENETLENİYORUZ” sloganıyla yola çıktıklarını ve güçlenerek yola devam ettiklerini ifade ederek, bu toplantıya gelen tüm muhtar arkadaşlarına ayrı ayrı teşekkür ettiğini dile getirdi.
 
 
Daha sonra söz alan Mersin Büyükşehir Belediye Başkan Vekili ve Tarsus Belediye Başkan Yardımcısı Ali Uyan ise, yeni seçilen ve görevini sürdüren muhtarlara hayırlı olsun temennisinde bulundu.
 
 
Uyan, muhtarların Tarsus'a ve Tarsus halkına yapılacak yapılacak olan hizmet noktasında bizlere yol gösteren yardımcılar olduğunu dile getirdi.
 
 
Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer ile Tarsus Belediye Başkanı Ali Boltaç'ın Selamlarını getirdiğini dile getiren Uyan sözlerini şöyle sürdürdü.
 
 
"Mersin Büyükşehir Belediyesi hem de Tarsus Belediyesi olarak muhtarlarımızın her zaman yanındayız. Muhtarlarımız kutsal bir görev yapmaktadırlar. Hiçbir karşılık beklemeden ailelerinden ödün verirken mahallelerinize yapacağınız işi aksatmıyorsunuz. Önce vatandaşımız, öncelik mahallemiz diyerek çalışıyorsunuz. Emeklerinize sağlık. Hem Mersin Büyükşehir Belediyesi hem de Tarsus Belediyesi olarak tüm muhtarlarımızın yanındayız. Tarsus'ta 180 mahallemiz var. Ayrım yapmadan bu mahallelerimizin sorunlarını gidermek için çalışıyoruz. 180 mahallemizde eksikler için muhtarlarımızla diyalog halindeyiz. Önerilerini alıyoruz. Onları dinliyoruz. Eksiklerini gidermek için tüm birimlerimiz de çalışıyoruz. Büyükşehir ve Tarsus Belediyesi kadroları ile iletişiminiz açık kapılarımız açık. Şunu da belirtmeliyim ki muhtarlarımızı görünce Tarsusumuzu görmüş oluyoruz. Mahallelerimizi görmüş oluyoruz. Sizleri görünce gerek kırsal mahallelerimizdeki vatandaşlarımızı görüyoruz.
 
Gerekse merkez mahallemizdeki vatandaşlarımızı görüyoruz Mersin Büyükşehir Belediyesi ile Tarsus Belediyesinin kapıları sizlere sonuna kadar açıktır."diye konuştu.
 
 
Toplantıya, Mersin Büyükşehir Belediye Başkan Vekili ve Tarsus Belediye Başkan Yardımcısı Ali Uyan, Tarsus Belediye Başkan Yardımcısı Muzaffer Akkılıç, Mersin Büyükşehir Belediyesi Tarsus-Çamlıyayla Koordinasyon Şube Müdürü Soner Yetkin, Mersin Büyükşehir Belediyesi MESKİ Doğu Kanalizasyon Şube Müdürü Hasan Baltacı, Tarsus Belediyesi Genel Koordinatörü Yusuf Nevruz, muhtarlar katıldı.

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Henüz yorum eklenmemiştir.
SON DAKİKA
MERSİN'DE KAMYONETLE, MOTORSİKLET ÇARPIŞTI:1 YARALI
MANSUR YAVAŞ'TAN TARSUS BELEDİYESİ'NE ÖNEMLİ ZİYARET
ÇİFTLER NIKAHLARINI ARTIK MÜFTÜLÜKTE KIYDIRIYOR
“MERSİN’E EN BÜYÜK ESERİM HUZURU GETİRMİŞ OLMAK”
BAŞKAN SOFU, DAYANIŞMA YEMEĞİ VERDİ
Tarsus'ta Bıçaklı Şahıs Polis Tarafından Etkisiz Hale Getirildi
TARSUS'TA YABANCI UYRUKLULARIN EVİNDE YANGIN ...
BÜYÜKŞEHİR'DEN KARBOĞAZINA KIŞ SPORLARI MERKEZİ
Mersin Balık Pazarında 10 Kiloluk Fangri Mercanı
MERSİN'DE LASTİĞİ PATLAYAN TIR KAZASI KORKUTTU

Mersin Haber ,Mersin