Türk Tiyatrosunun Duayenleri, Şehir Tiyatrosu Tanıtım Günleri’nde Mersin’de Olacak

“Mersin Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatrosu Tanıtım Günleri” 11 Mart’ta başlıyor.

10 Mart 2022 Perşembe, 14:14
Türk Tiyatrosunun Duayenleri, Şehir Tiyatrosu Tanıtım Günleri’nde Mersin’de Olacak
-

Mersin Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi’nin 11-16 Mart’ta düzenleyeceği “Mersin Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatrosu Tanıtım Günleri” ile sanatseverler birbirinden güzel oyunları izleme fırsatı bulacak. Türk tiyatrosunun duayen isimlerinin de katılacağı Şehir Tiyatrosu Tanıtım Günleri ile değişen, dönüşen ve yeniden yapılandırılan Şehir Tiyatrosu’nun tüm Türkiye’ye tanıtılması amaçlanıyor.

6 gün boyunca devam edecek

Mersin’de gerçekleştirilecek olan Tanıtım Günleri’nde; yazarlar, eleştirmenler, yönetmenler, oyuncular, jüri ve komite başkanları da Mersinliler ile bir araya gelecek. Sanatla dolu geçecek 6 gün sürecek tanıtım günlerine yazar, eleştirmen ve Sanat Kurumu Jüri Üyesi Gülşen Karakadıoğlu; eleştirmen Heyecan Veziroğlu; yazar ve yönetmen Özen Yula; Direklerarası Seyirci Ödül Komitesi Başkanı Ali Ömer Şahinbaş; Üstün Akmen Tiyatro Ödülleri Jüri Başkanı Şaylan Akmen; yazar ve eleştirmen Eren Aysan Yığcı; eleştirmen, yazar ve yönetmen Halil Vecdi Sayar ile oyuncu ve yönetmen Murat Çidamlı katılacak. Ayrıca, Yeni Tiyatro Dergisi yazarları ve eleştirmenlerinden Mustafa İri, Yetkin Yüksel, Özgür Aziz Kısır ile Tiyatro Eleştirmenleri Birliği Başkanı Ragıp Ertuğrul ve Tiyatro Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Nazif Uslu gibi çok sayıda isim de Mersin’de olacak.

8 oyun sanatseverlerle buluşacak

Tanıtım Günleri kapsamında; 11 Mart Cuma günü saat 20.00’de Mersin Büyükşehir Belediyesi Kongre Merkezi’nde ‘Buzlar Çözülmeden’, 12 Mart Cumartesi günü saat 14.00’te Nevid Kodallı Sahnesinde ‘Vahşet Tanrısı’, yine aynı gün saat 20.00’de Mezitli Belediyesi Kültür Merkezi’nde ‘Matruşka’ isimli oyun Mersinli sanatseverler ile buluşacak.

13 Mart Pazar günü saat 14.00’te Mersin Büyükşehir Belediyesi Kongre Merkezi’nde ‘Gökkuşağının Altında’ ve yine 13 Mart Pazar günü saat 16.00’da Mersin Büyükşehir Belediyesi Nevid Kodallı Oda Tiyatrosu’nda ‘Ölümü Ardından Gezdirenler’ oyunu sahneye konulacak. 14 Mart Pazartesi günü saat 20.00’de Mezitli Belediyesi Kültür Merkezi’nde ‘Kozalar’, 15 Mart Salı günü saat 20.00’de Mersin Büyükşehir Belediyesi Kongre Merkezi’nde ‘Aslolan Hayattır’ sahnelenecek.

Tanıtım Günleri’nin son günü olan 16 Mart Çarşamba günü ise saat 17.00’de Nevid Kodallı sahnesinde ‘Sırça Biblolar Okuma Tiyatrosu’ seyirci ile buluşacak.

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Henüz yorum eklenmemiştir.
SON DAKİKA
Mersin’in Erdemli İlçesi Alata Mahallesinde Meydana Gelen Kazada Fatih Ş. Hayatını Kaybetti
Akdeniz’de Geleneksel Türk İslam Sanatı Eserleri Sergisi, Sergide; Hat, Tezhip Ve Naht Sanatından Çok Özel Eserleri Görmek Mümkün
Akdeniz Belediye Başkanı Ve Cumhur İttifakı Akdeniz Belediye Başkan Adayı M. Mustafa Gültak Mersin Sanayi Sitesi Yönetimini Ziyaret Etti
Seçer, Sosyal Konut, Metro, Müftü Deresi Yaşam Vadisi Ve Afete Dayanıklı Ve Hazırlıklı Kent Projelerini Anlattı
Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Ve Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer Otomotiv Çalışanları İle İftar Yaptı
Başkan Vahap Seçer Toroslar Ve Akdeniz Karış Karış Gezildi
Başkan Seçer, Mersin İli Arı Yetiştiricileri Birliği’ni Ziyaret Etti
Tarsuslu Şehit Yüzbaşı Halil Özdemir Dualarla Anıldı
Başkan Seçer, Mersin ESOB’u Ziyaret Etti
Mersin’in Mezitli İlçesinde Aracın Çarptığı Öğrenci Efe Onur G. Hayatını Kaybetti

Mersin Haber ,Mersin