Türk Telekom’dan Deprem Sonrası 10 GB’lık Özür Hediyesi

İstabul’da yaşanan deprem sonra hizmet veremeyen Türk Telekom, ise özür amacıyla müşterilerine 2 ay boyunca toplam 10 GB internet vereceğini söyledi.

28 Eylül 2019 Cumartesi, 12:10
G: 28.09.2019 - 12:13
Türk Telekom’dan Deprem Sonrası 10 GB’lık Özür Hediyesi
-


Bilgi: Instagram'da @mersinhaber'i takip ederek anlık gelişmelerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz.
Türk Telekom hattına sahip vatandaşlar önceki gün İstanbul'da yaşanan depremin ardından saatlerce GSM hatlarını kullanmamışlardı. Sorun hâlâ bazı kullanıcılarda devam ederken Türk Telekom müşterilerine ücretsiz internet vererek hatasını telafi etmeye çalışıyor.
Deprem sonrası saatlerce çalışmayan Türk Telekom hatları gündem olurken müşteriler tepkisini dile getiriyor. Hâlâ bazı Türk Telekom GSM hatlarına erişim sağlanamıyor. Türk Telekom ise özür amacıyla müşterilerine 2 ay boyunca toplam 10 GB internet vereceğini söyledi.
İŞTE TÜRK TELEKOM’UN AÇIKLAMASININ TAMAMI:


Türk Telekom Ailesi olarak, kesintisiz ve daha güvenli iletişim için yaptığımız mobil teknoloji yenileme çalışmaları sırasında meydana gelen deprem, şebekemizde aksamalara neden olmuştur.
Mobil abonelerimize bir süreliğine de olsa kesintisiz iletişim sağlayamamanın derin üzüntüsü içindeyiz. Yaşattığımız bu olumsuz deneyimden ötürü içtenlikle özür diler, sabır ve anlayışları için müşterilerimize teşekkür ederiz.
Yaşanan bu olumsuzluğu bir nebze de olsa telafi edebilmek adına, tüm mobil abonelerimize 2 ay boyunca aylık 5 GB, toplam 10 GB mobil internet tanımlanacaktır.
Tüm müşterilerimize daha iyi hizmet verebilmek için bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz.

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Henüz yorum eklenmemiştir.
SON DAKİKA
BAŞKAN SOFU'DAN, GÖÇERLERE ZİYARET
BAŞKANVEKİLİ UYAN, TARSUS HIZLI TREN GÜZERGAHINDAKİ MAHALLE MUHTARLARIYLA BİRARAYA GELDİ
EMİRLER ORMAN PARKI PİKNİK ALANI’NDA ATEŞ YAKMAK YASAKLANDI
Mersin İl Sağlık Müdürlüğü'nden Sigarayı Bırakanlara Başarı Belgesi
Tarsus Belediyesi Emekliler Haftası’nda Anlamlı Bir Etkinliğe İmza Attı.
Mersin Orman Bölge Müdürü Rıfat Ataş’tan Kaymakam Kemal Duru’ya Ziyaret
EMEKLİLERE SOHBET EVİ GELİYOR
ATİLLA TOROS, DEVLET SU İŞLERİ (DSİ) 67. ŞUBE MÜDÜRLÜĞÜNDE DEĞERLENDİRME TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİRDİ
TARSUS, ALİFAKI- TUZLA YOLUNDA KAZA
HALK KART ÖDEMLERİ YATIRDI

Mersin Haber ,Mersin