Tulumba Bat-Çık Projesi Tüm Hızıyla Devam Ediyor

Mersin Büyükşehir Belediyesi, kentin trafiğini rahatlatacak ve kilit noktalardaki trafik sorununu çözecek Tulumba Bat- Çık Projesi’ne tüm hızıyla devam ediyor.

02 Eylül 2015 Çarşamba, 10:32
G: 02.09.2015 - 10:39
Tulumba Bat-Çık Projesi Tüm Hızıyla Devam Ediyor
-

Tulumba Köprüsü’nün yıkılmasından sonra kavşakta bulunan TEDAŞ, Aksa Gaz, MESKİ, Telekom ve Süper Online’a ait hatların deplasmanı tamamlandı. İnönü Bulvarı ile GMK Bulvarı’nın kesişme noktasında yapılan Bat-Çık Projesi’nin kazı çalışmalarının yanı sıra Silifke Caddesi’nden batı yönüne ve kuzey yönüne gidecek olan alt geçidin fore kazı çalışmaları ise devam ediyor.

 

3 Ocak 2015 tarihinde açılması planlanan Tulumba Bat-Çık Projesi sayesinde, bölgedeki trafik sorunu büyük ölçüde rahatlayacak, ışıksız sinyalizasyon sistemi sayesinde ise bölgedeki trafik sorunu giderilecek. 

 

Ayrıca projede GMK üzerinde iki farklı yaya alt geçidi, İnönü Bulvarı üzerinde ise iki farklı yaya üst geçidi planlanarak, yaya güvenliği sağlanacak. Kavşak düzenlemesi tamamlandığında projenin güneydoğu ve kuzeybatı kolu arasında kalan kısımlar yeşil alan olarak düzenlenecek ve kavşak estetik bir görünüm kazanacak.

 

DİĞER KAVŞAKLARIN YAPIM İHALESİ YOLDA

 

Mersin Büyükşehir Belediyesi, revize ettiği “Ulaşım Master Planı” ile trafik sorununu kentin her noktasında bütünleşik olarak çözmeyi planlıyor.

 

3 farklı kavşakta da hayata geçirilecek olan Bat-Çık Projeleri ile Mersin’in kilit noktalarındaki trafik sorunu çözüme kavuşacak.

 

Okan Merzeci Bulvarı ile Akbelen Bulvarı’nın kesiştiği Mezarlık 1 Kavşağı ile Rıfat Uslu Caddesi ile Akbelen Bulvarı’nın kesiştiği Mezarlık 2 ve Limonluk Kavşakları’na yapılacak olan Bat-Çık projeleriyle Mersin’de trafik büyük oranda rahatlayacak. En geç Kasım, Aralık ayı içerisinde projesi tamamlanacak olan bu kavşaklardan birinin yapım ihalesi de en kısa zamanda gerçekleşecek. 

Etiketler:
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Henüz yorum eklenmemiştir.
SON DAKİKA
ARI KOVALARINI TAŞLAYARAK ZARAR VERDİLER
ÇAMLIYAYLA'DA 19 MAYIS COŞKUSU
"GENÇLER BU ÜLKENİN GELECEĞİNE SAHİP ÇIKACAK”
SEÇER “İYİ Kİ CHP VAR, İYİ Kİ MUSTAFA KEMAL ATATÜRK VAR”
SENA ŞENER VE CEREN ÖZDEMİR BUGÜN SAHNE ALIYOR
SLOW FOOD YERYÜZÜ PAZARI, SEZONU KAPATTI
19 MAYIS RUHU 106 YAŞINDA
TARSUS MÜFTÜSÜ AKÇAY, DAVETE İCABET ETTİ
VALİ TOROS , "1 MİLLET, 7 NİNNİ" PROGRANINA KATILDI
GENÇLİK ŞEHRİ MERSİN’DE GENÇLİK BAYRAMI COŞKUSU SİMGE KONSERİ İLE TAVAN YAPTI

Mersin Haber ,Mersin