TSO Sigorta Hizmetleri Meslek Komitesinden, Ziraat Odası Başkanı Avcı'ya Ziyaret

Tarsus Ticaret ve Sanayi Odası Sigorta Hizmetleri Meslek Komitesi heyeti "Sigorta Haftası" dolayısıyla, Ziraat Odası Başkanı Veyis Avcı'yı ziyaret etti.

27 Mayıs 2019 Pazartesi, 18:27
G: 27.05.2019 - 18:31
TSO Sigorta Hizmetleri Meslek Komitesinden, Ziraat Odası Başkanı Avcı'ya Ziyaret
-

Her yıl Mayıs ayının son haftası kutlanan "Sigorta Haftası" bu yıl 27 Mayıs - 2 Haziran tarihlerinde kutlanıyor. Hafta dolayısıyla Tarsus TSO Sigorta Hizmetleri Meslek Komitesi heyeti kentteki protokol ile çeşitli kuruluşları ziyaret ederek, görüş alışverişinde bulunmaya devam ediyor.
Komite Başkanı Tahsin Eker, Oda Meclis Başkan Vekili Arzu Yıldız, Oda Meclis Üyesi Salih Özçelikiçi, Oda Sigorta Hizmetleri kısmı yetkilisi Nurten Ertekin ve Komite üyelerinden oluşan heyet Tarsus Ziraat Odası Yönetim Kurulu Başkanı Veyis Avcı'yı makamında ziyaret etti. Ziyarette, Ziraat Odası Başkan Yardımcısı Mahmut Yarman'da hazır bulundu.
Sigortanın hayatın her alanına var olduğunu, çiftçiler için ise özellikle Tarım Doğal Afet Sigortası (TARSİM) konusunda görüşülen ziyarette, Tarsus Ziraat Odası Başkanı Avcı ziyaretten dolayı memnuniyetini dile getirerek, "Çiftçilerimizin faydalanacakları sigorta çeşitleri konusunda, daha fazla bilinçlendirilmesi için çalışmalarımız devam ediyor" ifadelerini kullandı.
Heyet tarafından hafta boyunca gerçekleştirilecek ziyaretlerde, Halkın sigorta konusunda bilinçlendirilmesi konusunda görüş alışverişlerinde bulunuluyor.

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Henüz yorum eklenmemiştir.
SON DAKİKA
Tarsuslu Şehit Yüzbaşı Halil Özdemir Dualarla Anıldı
Başkan Seçer, Mersin ESOB’u Ziyaret Etti
Mersin’in Mezitli İlçesinde Aracın Çarptığı Öğrenci Efe Onur G. Hayatını Kaybetti
Başkan Seçer Tarsus’ta Faaliyet Gösteren STK’larla Bir Araya Geldi
Mersin Büyükşehir, ‘Glütensiz Gıda Kolisi’ İle Ramazan Bereketini Sofralara Taşıyor
Seçer’le Karacailyas Bayram Yerine Döndü
Akdeniz Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Akdeniz Belediye Başkan Adayı Mustafa Gültak OSB’de Firmaları Ziyaret Etti
Mersin Büyükşehir’in Yeni Yol Açma Çalışmaları Tüm Hızıyla Sürüyor, Büyükşehir 3. Çevre Yolu’nu Üniversite Caddesi’ne Bağladı
Seçer: “Mersin Dünyada Ve Türkiye’de Adı Daha Fazla Duyulur Bir Kent Haline Geldi”
Uzaya Mersin Üniversitesi İmzası: Ülkemizin İlk Astronotu Alper Gezeravcı Uzaya Götürdüğü Yörük Kültürüne Ait Nesneleri İlk Kez Mersin Üniversitesi’nde Açıkladı

Mersin Haber ,Mersin