Desktop sürüme geç

Trabzonspor, zorlu Fenerbahçe sınavına hazır

TRABZON - Kötü saha sonuçları nedeniyle sıkıntılı bir sezon geçiren, geçen haftaki Gençlerbirliği galibiyetiyle biraz olsun nefes alan Trabzonspor, Süper Lig’in 13

29 Kasım 2015 Pazar, 13:43
Trabzonspor, zorlu Fenerbahçe sınavına hazır
2015-11-29 13:43:25 -

TRABZON - Kötü saha sonuçları nedeniyle sıkıntılı bir sezon geçiren, geçen haftaki Gençlerbirliği galibiyetiyle biraz olsun nefes alan Trabzonspor, Süper Lig’in 13. haftasında yarın deplasmanda Fenerbahçe’ye misafir olacak.

Bordo mavililer, tecrübeli hoca Sadi Tekelioğlu yönetiminde çıkacağı zorlu müsabakadan puan ya da puanlarla dönerek taraftarını sevindirmek istiyor. Yönetim kurulu da ezeli rakipleri karşısında alınacak bir galibiyetle önümüzdeki hafta sonu yapılacak kongre öncesi güç kazanmayı hedefliyor.

Fenerbahçe maçının hazırlıklarını bu sabah yaptığı son çalışmayla tamamlayan Trabzonspor, saat 13.00’de özel uçakla İstanbul’a gitti. Bordo mavili futbolculara, yolculuk öncesi Trabzon Havalimanı’ndan taraftarların yoğun ilgisi vardı. Futbolcularla fotoğraf çektirme giren taraftarlar, Fenerbahçe’yi yenmelerini istedi.

Zorlu maç öncesi Trabzonspor’da sakat ve cezalı oyuncu bulunmuyor. Teknik Direktör Sadi Tekelioğlu, Musa Nizam ve Deniz Yılmaz’ı İstanbul’a götürmedi. İzinli olarak gittiği ülkesinden 27 Kasım’da dönmesi gereken, ancak Türkiye’ye gelmeyen ve alacaklarının ödenmemesi nedeniyle sözleşmesini feshetmek istediği belirtilen Kosta Rikalı kaleci Esteban Alvarado da Fenerbahçe maçı kadrosunda bulunmuyor. Sakatlığı nedeniyle geçen haftaki Gençlerbirliği maçında forma giyemeyen Yusuf Erdoğan ile cezası biten Douglas, kafiledeki yerini aldı.

Teknik Direktör Sadi Tekelioğlu, Fenerbahçe maçında geçen haftaki Gençlerbirliği galibiyetinin devamı olan iyi sonuçlardan birini elde etmek istediklerini söyledi. Fenerbahçe'nin de her takım gibi rakiplerinden bir tanesi olduğunu kaydeden Tekelioğlu, "Fenerbahçe'nin bütün maçlarını zaten televizyondan izledik. Oyuncularımız, hocalarımız tanıyor. Fenerbahçe maçında tabii ki tedbirimizi alacağız, oyun kurgumuzu ona göre yerleştireceğiz. Ama bu tür maçlar takım tertibi, oyun anlayışından ötedir. Camianın seçim arifesinde böyle bir galibiyete ihtiyacı. Oradan galibiyetle dönersek kulübün önü açılır. Geleceğe inşallah iyi bir Trabzonspor yaratılmış olur." diye konuştu.

Şükrü Saracoğlu Stadı’nda yarın saat 20.00’de başlayacak FenerbahçeTrabzonspor müsabakasını Deniz Ateş Bitnel yönetecek. Süleyman Özay ve Erdem Bayık’ın yardımcı hakem olarak görev alacağı müsabakanın dördüncü hakemi ise Mehmet Cem Satman olacak. Suat Arslanboğa ve Yaşar Kemal Uğurlu da ilave yardımcı hakem olarak görev yapacak.

Trabzonspor’un maça şu 11’le çıkması bekleniyor: Onur, Cavanda, Mustafa, Aykut, Alper, Okay, M’bia, Yusuf, Özer, Mehmet, Cardozo.
CİHAN

Etiketler:
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Henüz yorum eklenmemiştir.
SON DAKİKA
SES SANATÇISI SAİT YILDIZ ATAMAN, 16 ADET TEKERLEKLİ SANDALYE İLE 20 ADET BEYAZ BASTON HİBE ETTİ
TARSUS'TA "İŞ ORTAMINDA ETKİLİ İLETİŞİM VE İNSAN İLİŞKİLERİ” SÖYLEŞİSİ
TARSUS'TA ÇAVUŞLU VE PİRÖMERLİ GÖLETLERİNE 26 BİN YAVRU SAZAN BIRAKILDI
MERSİN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ TARAFINDAN TARSUS CETVEL KAVŞAĞINDA YENİ DÜZENLEME
MERSİN'DE ANNE SÜTÜ VE EMZİRME DANIŞMANLIĞI EĞİTİMİ DÜZENLENDİ
BÜYÜKŞEHİR’DEN ÜRETİCİLERE ERİK BOYLAMA MAKİNE DESTEĞİ
VALİ TOROS, AİLE VE SOSYAL HİZMETLER İL MÜDÜRLÜĞÜNDE DEĞERLENDİRME TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİRDİ
MERSİN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ’NİN YÜZME KURSLARI BAŞLADI
MESKİ, YAPRAKLIKOY MEVKİİNİN İÇME SUYU HATTINI YENİLEDİ
TARSUS BELEDİYESİ’NDEN " HER ZAMAN YANINIZDA" PROJESİ DEVAM EDİYOR

Mersin Haber ,Mersin