Toroslar’ın Tenis Öğrencileri Gelecek Vaat Ediyor

Toroslar Belediyesi Tenis Kulübü öğrencileri, başarılarıyla gururlandırmaya devam ediyor.

17 Temmuz 2019 Çarşamba, 19:12
Toroslar’ın Tenis Öğrencileri Gelecek Vaat Ediyor
-

Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından, 15 Temmuz Şehitlerini Anma, Demokrasi ve Milli Birlik Günü 3’ncü yılı etkinlikleri kapsamında yapılan Tenis Müsabakalarına Toroslar Belediyesi Mersin Tenis Komplesinde düzenlenen turnuvada sporculardan Ceylin Duru Bozkurt, tüm rakiplerini set vermeden 4-0’lık bir skorla yenerek şampiyonluğu göğüsledi. Tenis sporuna 4 ay önce Toroslar Belediyesi Tenis Kulübü’nde başlayan Beren Ceylan ise ikincilik kupasını kaldırdı. Sporculara, birincilik ve ikincilik kupaları ise Tenis Federasyonu Mersin İl Temsilcisi Atilla Kökver tarafından verildi.
Turnuvaya katılarak derece alan sporcuları tebrik eden Toroslar Belediye Başkanı Atsız Afşın Yılmaz, sporcuların başarısıyla büyük mutluluk duyduklarını söyledi.
Kısa sürede aldıkları tenis eğitimiyle başarılı performans gösteren çocukların gelecek için umut vaat ettiğini belirten Başkan Yılmaz; “Diğer branşlarda olduğu gibi tenis sporunda da başarılar yakalanması çok güzel bir duygu ama asıl bizi sevindiren çocuklarımızın sporla büyümesi ve spor yaparak mutlu olmaları. Bu noktada ilçemizde çocuklarımızın ve gençlerimizin mutlaka bir spor dalıyla ilgilenmesine önem veriyoruz. Toroslar’da herkesin tenis sporuyla tanışmasını istiyoruz.” dedi.
Toroslar Belediyesi Tenis Antrenörü Atilla Bozkurt ise spora ve sporcuya verdiği destekten dolayı Toroslar Belediye Başkanı Atsız Afşın Yılmaz’a teşekkür ederek; “Spor yapan çocuklar, hem mental olarak hem fiziksel olarak daha başarılı oluyor. Toroslar’ı bir buçuk yıldan beri tenis ile tanıştiriyoruz. İlçemiz, spor tesisleşmesinde Mersin belediyeleri arasında birinci sırada yer alıyor. Toroslar Belediyesi’nin tenis sporunu bu bölgede yerleşmesini ve gelişmesini desteklemesi bizim için çok sevindirici bir durum. Dünya sıralamasında kendini kanıtlamış Tenisçi Serena Williams ve Roger Federer gibi Türk tenisini de tüm dünyaya tanıtacak oyuncalar yetiştirmek istiyoruz.” dedi.

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Henüz yorum eklenmemiştir.
SON DAKİKA
Meteoroloji’den Aşırı Sıcak ve Toz Taşınımı Uyarısı, 23 Nisan Salı Gününden Sonra Kavrulacağız
Mersin’in Tarsus ve Yenişehir İlçelerinde Meydana Gelen İki Ayrı Kazada 3 Kişi Hayatını Kaybetti, 6 Kişi Yaralandı
Mersin Büyükşehir’in Çocuk Gelişim Merkezlerinde ‘23 Nisan’ Coşkuyla Kutlandı
Yenişehir Barbaros İlkokulu Öğrencilerinden Seçer’e Ziyaret, Başkan Seçer, 23 Nisan Dolayısıyla Çocuklarla Bir Araya Geldi
23 Nisan Dolayısıyla Mersin’e Gelen Romanyalı Çocuklar, Danslarıyla Büyüledi
MSK’nın Süper Lig Yolu Galibiyetlerle Dolu, Çayırova’yı 79-67 Yendi
Mersin Büyükşehir Ve Tarsus Belediyesi Ekiplerinden Ortak Cadde Yıkama Çalışması
23 Nisan Coşkusu 7’den 70’e Büyük Bir Heyecan Ve Coşkuyla Sürüyor, Uluslararası Çocuk Festivali’nde Mersin’in Dört Bir Yanından Çocuk Sesleri Yükseldi
Başkan Seçer, ‘Yerel Yönetimler Çalıştayı’nın Son Gününde Seçim Başarısının Formülünü Anlattı
Mersin Büyükşehir’in 1. Uluslararası Çocuk Festivali Tüm Coşkusuyla Başladı

Mersin Haber ,Mersin