Toroslar’da, Mayıs Ayı Meclis Toplantısı Yapıldı

Toroslar Belediye Meclisi;  Mayıs Ayı Olağan Meclis toplantısını Belediye Başkanı Av.Atsız Afşın Başkanlığında yaptı.

07 Mayıs 2019 Salı, 17:32
Toroslar’da, Mayıs Ayı Meclis Toplantısı Yapıldı
-

Belediye Meclis Salonu’nda gerçekleştirilen toplantı, yoklamanın ardından Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başladı.
Bir önceki birleşime ait karar özetinin okunarak oy birliğiyle kabul edildiği toplantıda; Toroslar Belediyesi’nin 2018 mali yılı Bütçe Kesin Hesabı ve Yönetim Dönemi Hesabına ilişkin teklif görüşülerek, oy birliğiyle Plan ve Bütçe Komisyonu’na havale edildi.
Toplantıda; 657 sayılı Devlet Memurları Kanunu kapsamında görev yapan memur personel ile 5393 sayılı Belediye Kanunu’nun 49. maddesine göre sözleşmeli olarak çalışan personele sosyal denge tazminatı ödenmesine, yetkili memur sendikası ile Toroslar Belediyesi arasında sözleşme yapmak üzere konular görüşülerek, oy birliğiyle kabul edildi.
Diğer gündem maddelerinin de görüşülerek oy birliğiyle kabul edildiği toplantı; Haziran/2019 ayında yapılacak olan meclis toplantı gününün; 10 Haziran Pazartesi saat:14.00 olarak belirlenmesinin ardından temenni ve öneriler ile son buldu.
Temenni ve öneriler bölümünde söz alan Belediye Başkanı Av.Atsız Afşın Yılmaz, Belediye Meclis üyelerine katılım ve katkılarından dolayı teşekkür ederek; “Ramazan Ayı boyunca her gün bir mahallemizde düzenleyeceğimiz iftar yemeğine ve Ramazan Panayırımıza siz değerli meclis üyelerimizi de ailelerinizle birlikte bekliyoruz.Bu etkinliğimiz ile amacımız halkımızla kucaklaşmak ve Ramazan’ın manevi atmosferini hep birlikte yaşamaktır” dedi.
Toroslar Belediye Meclisi, Mayıs Ayı Meclis Toplantısı’nın ikinci oturumunu yapmak üzere 10 Mayıs Cuma günü saat:14.00’de yeniden toplanacak.

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Henüz yorum eklenmemiştir.
SON DAKİKA
Tarsuslu Şehit Yüzbaşı Halil Özdemir Dualarla Anıldı
Başkan Seçer, Mersin ESOB’u Ziyaret Etti
Mersin’in Mezitli İlçesinde Aracın Çarptığı Öğrenci Efe Onur G. Hayatını Kaybetti
Başkan Seçer Tarsus’ta Faaliyet Gösteren STK’larla Bir Araya Geldi
Mersin Büyükşehir, ‘Glütensiz Gıda Kolisi’ İle Ramazan Bereketini Sofralara Taşıyor
Seçer’le Karacailyas Bayram Yerine Döndü
Akdeniz Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Akdeniz Belediye Başkan Adayı Mustafa Gültak OSB’de Firmaları Ziyaret Etti
Mersin Büyükşehir’in Yeni Yol Açma Çalışmaları Tüm Hızıyla Sürüyor, Büyükşehir 3. Çevre Yolu’nu Üniversite Caddesi’ne Bağladı
Seçer: “Mersin Dünyada Ve Türkiye’de Adı Daha Fazla Duyulur Bir Kent Haline Geldi”
Uzaya Mersin Üniversitesi İmzası: Ülkemizin İlk Astronotu Alper Gezeravcı Uzaya Götürdüğü Yörük Kültürüne Ait Nesneleri İlk Kez Mersin Üniversitesi’nde Açıkladı

Mersin Haber ,Mersin