Toroslar'da İbadethaneler Pırıl Pırıl, "İbadethanelerin Temizliği İçin Özel Ekip Kuruldu"

Toroslar Belediyesi, ibadethanelerde temizlik ve dezenfekte çalışmaları yapıyor. İlçede bulunan camiler, Kuran kursları ve Cem Evi titizlikle temizleniyor.

07 Ağustos 2020 Cuma, 14:04
Toroslar'da İbadethaneler Pırıl Pırıl, "İbadethanelerin Temizliği İçin Özel Ekip Kuruldu"
-

İbadethanelerin düzenli olarak temizliğinin yapılabilmesi amacıyla Temizlik İşleri Müdürlüğü'ne bağlı özel bir ekip kuran belediye, her gün farklı camileri temizleyerek, vatandaşların kullanımına sunuyor.

Ekipler; ibadethanelerdeki halıları, halı yıkama makinesiyle yerinde yıkayarak hijyenik hale getirirken, Covid-19'a karşı avlu, tuvalet, kapı kolları ve ayakkabılık gibi temasın olabileceği yerleri de dezenfekte ediyor. Toroslar Belediyesi bu uygulaması ile cami cemaatinden ve vatandaşlardan takdir topluyor.

"İBADETHANELERİMİZİN TEMİZLİĞİNE ÖNEM VERİYORUZ"

Toroslar Belediye Başkanı Atsız Afşın Yılmaz, Toroslar halkının ibadetlerini daha sağlıklı ve temiz ortamda yerine getirebilmeleri amacıyla ilçedeki ibadethaneleri düzenli olarak temizlediklerini söyledi.

"Vatandaşlarımızın sağlığı önceliğimizdir" diyen Başkan Yılmaz; "Temizliğin imandan geldiğine inanan bir dinin mensupları olarak ibadethanelerimizin temizliğine ve hijyenine önem veriyoruz. Ekiplerimiz, ibadethanelerdeki halıları yıkayarak, tüm alanların dezenfeksiyonunu düzenli olarak yapıyor. İlçemizde Koronavirüse karşı gerekli tüm önlemleri alıyoruz. Amacımız, hemşehrilerimizin gönül rahatlığıyla huzur içerisinde ibadetlerini gerçekleştirmesidir" şeklinde konuştu.

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Henüz yorum eklenmemiştir.
SON DAKİKA
Mersin’in Erdemli İlçesi Alata Mahallesinde Meydana Gelen Kazada Fatih Ş. Hayatını Kaybetti
Akdeniz’de Geleneksel Türk İslam Sanatı Eserleri Sergisi, Sergide; Hat, Tezhip Ve Naht Sanatından Çok Özel Eserleri Görmek Mümkün
Akdeniz Belediye Başkanı Ve Cumhur İttifakı Akdeniz Belediye Başkan Adayı M. Mustafa Gültak Mersin Sanayi Sitesi Yönetimini Ziyaret Etti
Seçer, Sosyal Konut, Metro, Müftü Deresi Yaşam Vadisi Ve Afete Dayanıklı Ve Hazırlıklı Kent Projelerini Anlattı
Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Ve Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer Otomotiv Çalışanları İle İftar Yaptı
Başkan Vahap Seçer Toroslar Ve Akdeniz Karış Karış Gezildi
Başkan Seçer, Mersin İli Arı Yetiştiricileri Birliği’ni Ziyaret Etti
Tarsuslu Şehit Yüzbaşı Halil Özdemir Dualarla Anıldı
Başkan Seçer, Mersin ESOB’u Ziyaret Etti
Mersin’in Mezitli İlçesinde Aracın Çarptığı Öğrenci Efe Onur G. Hayatını Kaybetti

Mersin Haber ,Mersin