Toroslar'da Asfalt Serim Çalışmaları Devam Ediyor

Toroslar Belediyesi, ilçe genelinde asfalt serim ve bakım çalışmalarına hız verdi.

03 Eylül 2020 Perşembe, 17:16
Toroslar'da Asfalt Serim Çalışmaları Devam Ediyor
-


Bilgi: Instagram'da @mersinhaber'i takip ederek anlık gelişmelerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz.
Yolların asfaltlanarak daha konforlu ve güvenli hale getirilmesini amaçlayan belediye, asfalt serim çalışmalarının yanında ihtiyaç duyulan sokaklarda kaldırım çalışması da yapıyor.

Plan ve program dahilinde çalışan Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, Akbelen Mahallesi'nde asfalt serim çalışması gerçekleştirdi.

Daha yaşanılabilir bir Toroslar için çalışmalara devam ettiklerini kaydeden Toroslar Belediye Başkanı Atsız Afşın Yılmaz; "Yaptığımız mahalle gezilerimiz sırasında sokaklarımızdaki eksiklikleri tespit ediyoruz. Muhtarlarımızdan ve vatandaşlarımızdan gelen talepleri de değerlendirerek çalışmalarımızı programlıyoruz. Bununla beraber kanalizasyon, doğalgaz, elektrik ve internet gibi alt yapı çalışmaları nedeniyle bozulan ve tahrip olan yollarımızda asfalt bakım ve onarım çalışmalarımız da devam ediyor. Ekiplerimiz, Akbelen Mahallemizde asfalt serim çalışması gerçekleştirdi. Bu çalışmalarla, Toroslarımızda kesintisiz trafik akışını sağlamayı amaçlıyoruz" diye konuştu.

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Henüz yorum eklenmemiştir.
SON DAKİKA
MİLLETİMİZİN BAŞISAĞOLSUN: 5 ASKERİMİZ ŞEHİT
ÇUKUROVA ULUSLARARASI HAVALİMANI’NDA "ADA KIBRIS" RESİM SERGİSİ BÜYÜK İLGİ GÖRDÜ
Sağlık Müdürü Ekici'den "Glutensiz Lezzetler" Projesine Destek
DAMLAMA YİNE KAN GÖLÜ: 5 ÖLÜ, 1 YARALI
TARSUS GELECEK SPOR SPORCUSU NURGÜN YILDIZ, TÜRKİYE ÜÇÜNCÜSÜ
MERSİN ÜNİVERSİTE CADDESİ’NDE EV YANGINI
MERSİN BÜYÜKŞEHİR, KENTİN ORTAK ALANLARINI DAHA YAŞANABİLİR HALE GETİRİYOR
MERSİN’İN İKLİM GELECEĞİ BARSELONA’DA KONUŞULDU
MERSİN’DE SOFRALARI BÜYÜTEN MAHALLE MUTFAKLARI’NA TARSUS’TA 2 YENİ NOKTA DAHA EKLENDİ
MERSİN'DE GECE SAATLERİNDE 2 OTOMOBİL İLE BİR EV YANGINI MEYDANA GELDİ

Mersin Haber ,Mersin