Toroslar'a İlk Kar Düştü! Toroslar Kar Fest’e Hazırlanıyor

Hava sıcaklıklarının düşmesiyle birlikte Toroslar'ın zirvesi de beyaza büründü. 30-31 Ocak 2021 tarihinde düzenleyeceği 2'nci Kar Festivali'nin heyecanını yaşayan Toroslar Belediyesi, festival hazırlıklarına başladı.

04 Kasım 2020 Çarşamba, 16:17
Toroslar'a İlk Kar Düştü! Toroslar Kar Fest’e Hazırlanıyor
-

Toroslar Belediyesi sınırları içerisindeki Tırtar Mahallesi'nin üst kesimlerine mevsimin ilk karı düştü. Toroslar'da kar yağışının ardından kartpostallık görüntüler oluştu. Mevsimin ilk karı sosyal medyada da paylaşılarak gündem oldu.

Toroslar Belediyesi tarafından 1453 rakımlı Arslanköy Yaylası'nda 30-31 Ocak 2021 tarihlerinde 2'ncisi düzenlenecek olan Toroslar Kar Festivali için de heyecan daha da arttı.


Mersin'in İlk ve Gerçek Kar Festivali Toroslar'da

Toroslar'ın her mevsimde güzel olduğuna vurgu yapan Toroslar Belediye Başkanı Atsız Afşın Yılmaz; "Festival hazırlıklarımız tüm hızıyla devam ederken, ilçemizin yüksek kesimlerinde ilk karın düşmesi de bizleri mutlu etti. Festivalimizde birbirinden renkli etkinlikler yer alacak" dedi.

Başkan Yılmaz; "Toroslarımızın kartpostallık manzarası eşliğinde 30-31 Ocak 2021'de Arslanköy Mahallemizde bu yıl ikincisi düzenleyeceğimiz Toroslar Kar Festivalimizi vatandaşlarımızla buluşturacağız" ifadelerini kullandı.

İlk yılında; Kar Voleybolu Türkiye Şampiyonası, Kızaklı Kayak, Buz Heykel Sergisi, Kayaklı Koşu, Kardan Adam Yarışması, Snowboard, Yamaç Paraşütü, animasyon gösterileri ve Rap müziğin sevilen ismi EYPİO konseriyle dolu dolu geçen ve yaklaşık 20 bin kişinin katıldığı festival, ikinci yılında da büyük coşkuya sahne olacak. Bölge esnafının yöreye has yiyecekler için stant da kuracağı festivalde, vatandaşlar karın tadını doyasıya yaşayacak.

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Henüz yorum eklenmemiştir.
SON DAKİKA
Akdeniz Belediye Başkanı Ve Cumhur İttifakı Akdeniz Belediye Başkan Adayı M. Mustafa Gültak Mersin Sanayi Sitesi Yönetimini Ziyaret Etti
Seçer, Sosyal Konut, Metro, Müftü Deresi Yaşam Vadisi Ve Afete Dayanıklı Ve Hazırlıklı Kent Projelerini Anlattı
Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Ve Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer Otomotiv Çalışanları İle İftar Yaptı
Başkan Vahap Seçer Toroslar Ve Akdeniz Karış Karış Gezildi
Başkan Seçer, Mersin İli Arı Yetiştiricileri Birliği’ni Ziyaret Etti
Tarsuslu Şehit Yüzbaşı Halil Özdemir Dualarla Anıldı
Başkan Seçer, Mersin ESOB’u Ziyaret Etti
Mersin’in Mezitli İlçesinde Aracın Çarptığı Öğrenci Efe Onur G. Hayatını Kaybetti
Başkan Seçer Tarsus’ta Faaliyet Gösteren STK’larla Bir Araya Geldi
Mersin Büyükşehir, ‘Glütensiz Gıda Kolisi’ İle Ramazan Bereketini Sofralara Taşıyor

Mersin Haber ,Mersin