Toroslar, Dünya Bocce Volo Şampiyonasına Ev Sahipliği Yapacak

Türkiye’de bocce branşında önemli başarılara imza atan Toroslar Belediyesi, Büyük Erkekler Dünya Bocce Volo Şampiyonasına ev sahipliği yapacak.

25 Temmuz 2019 Perşembe, 16:13
Toroslar, Dünya Bocce Volo Şampiyonasına Ev Sahipliği Yapacak
-

Toroslar Belediye Başkanı Atsız Afşın Yılmaz, Türkiye Bocce Bowling ve Dart Federasyonu Başkanı Doç.Dr.Mutlu Türkmen’i makamında ağırlayarak, şampiyona ile ilgili görüş alışverişinde bulundu.
5-10 Kasım tarihleri arasında Toroslar Bocce Tesisi’nde gerçekleştirilmesi planlan şampiyonanın Toroslar’da yapılacak olmasından duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Yılmaz; “İnşallah hem İlçemizin hem de şehrimizin tanıtımı açısından çok önemli bir organizasyon olacak.” dedi.

Bocce Takımı, Türkiye Petank 1.Lig Şampiyonu Oldu

Başkan Yılmaz, 19-21 Temmuz tarihleri arasında Adıyaman’da yapılan ‘15 Temmuz Şehitlerini Anma Türkiye Bocce Petank 1. Lig Şampiyonasında’ birinciliği elde eden Toroslar Belediyesi Bocce takımı ile de bir araya geldi.
Federasyon Başkanı Doç.Dr.Mutlu Türkmen ile antrenör Niyazi Kutlay’ın da hazır bulunduğu ziyarette, sporcuları tebrik ederek, başarılarını devamını dileyen Başkan Yılmaz; “Bocce Takımımız, 2018 -2019 sezonu Bocce 1.ligi Şampiyonluğunun ardından, Bocce Petank 1.ligi Şampiyonluğunu da gögüsledi. Bütün disiplinlerden milli takım kamplarına oyuncu yollayan ve Türkiye Şampiyonalarında madalyalara doymayan Kulübümüz, bocce branşında İlçemizi ve kentimizi Türkiye’nin bir numarası yapmayı başardı. Bunun üzerine Büyük Erkekler Dünya Bocce Volo Şampiyonasına da ev sahipliği yapacak olmanın büyük gururunu yaşıyoruz.” dedi.
Türkiye Bocce Bowling ve Dart Federasyonu Başkanı Doç.Dr.Mutlu Türkmen ise spora ve sporcuya sunduğu desteklerden ve bocce branşına verdiği önemden dolayı Başkan Yılmaz’a teşekkür etti.

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Henüz yorum eklenmemiştir.
SON DAKİKA
Başkan Seçer, Mersin İli Arı Yetiştiricileri Birliği’ni Ziyaret Etti
Tarsuslu Şehit Yüzbaşı Halil Özdemir Dualarla Anıldı
Başkan Seçer, Mersin ESOB’u Ziyaret Etti
Mersin’in Mezitli İlçesinde Aracın Çarptığı Öğrenci Efe Onur G. Hayatını Kaybetti
Başkan Seçer Tarsus’ta Faaliyet Gösteren STK’larla Bir Araya Geldi
Mersin Büyükşehir, ‘Glütensiz Gıda Kolisi’ İle Ramazan Bereketini Sofralara Taşıyor
Seçer’le Karacailyas Bayram Yerine Döndü
Akdeniz Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Akdeniz Belediye Başkan Adayı Mustafa Gültak OSB’de Firmaları Ziyaret Etti
Mersin Büyükşehir’in Yeni Yol Açma Çalışmaları Tüm Hızıyla Sürüyor, Büyükşehir 3. Çevre Yolu’nu Üniversite Caddesi’ne Bağladı
Seçer: “Mersin Dünyada Ve Türkiye’de Adı Daha Fazla Duyulur Bir Kent Haline Geldi”

Mersin Haber ,Mersin