Desktop sürüme geç

Toroslar Belediyesi'nden, Ulaşımı Rahatlatan Dokunuşlar

Toroslar Belediyesi, özellikle yayla turizminin yoğun yaşandığı ilçenin yüksek kesimlerindeki mahallelerde yol yapım ve bakım çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

21 Ağustos 2020 Cuma, 03:48
Toroslar Belediyesi'nden, Ulaşımı Rahatlatan Dokunuşlar
2020-08-21 03:48:24 -

Ulaşımın daha kolay sağlanması için yeni yollar açan belediye, kış aylarında yaşanabilecek sağanak yağışlar neticesinde olası taşma ve sel tehlikesine karşı sorun tespit edilen bağlantı yolları üzerinde büz boru döşeme çalışması da yapıyor. Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri son olarak Atlılar Mahallesi'nde yeni yol açım ve büz boru döşeme çalışması gerçekleştirdi.

Toroslar Belediye Başkanı Atsız Afşın Yılmaz, ihtiyaç duyulan tüm noktalarda yeni yol açım ve büz boru döşeme çalışmalarının devam ettiğini belirterek; "Bu çalışmalarla amacımız yayla yollarının sürekli ulaşıma açık olması ve vatandaşlarımızın mağduriyet yaşamamasıdır" dedi.

Başkan Yılmaz; "Toroslar Belediyesi olarak geniş bir coğrafyada hizmet veriyoruz. Hemşehrilerimizin hem yaşam kalitesini yükseltmek hem de ilçemizde var olan eksikleri ve öncelikleri çözmek adına plan ve program dahilinde çalışıyoruz. Daha güzel bir Toroslar için hemşehrilerimizin hayatını kolaylaştıran hizmetleri hayata geçirmeye devam edeceğiz" şeklinde konuştu.

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Henüz yorum eklenmemiştir.
SON DAKİKA
Toroslar’da MartıTAG İhbarı: Taksiciler Polis Çağırdı
Bozyazı D-400 Karayolunda Feci Kaza
Mersin’de Otomobil İle Kamyonet Çarpıştı: 1 Ölü 5 Yaralı
SİLİFKE BELEDİYESPOR, TÜRK POLİS TEŞKILATININ 180. YILDÖNÜMÜNÜ KUTLADI
Eski Mezitli Köyü’nde Yaralı Atmaca Bulundu
SİLİFKE, TEK ATTI, ÜÇ ALDI
MERSİN, KARAMAN'DAN GALİBİYETİ KAÇIRDI
BAŞKAN SEÇER, CHP’NİN  ‘21. OLAĞANÜSTÜ KURULTAYI’NA KATILDI
Tatilinizin Yeni Yüzü Kiralık Villalar
Köprüde Bu Kez Tur Otobüsü Takıldı

Mersin Haber ,Mersin