Toroslar Belediyesi'nde 4 Mevsim Spor Yapma İmkanı

Toroslar Belediyesi'nin spor alanında sürdürdüğü çalışmalarla kentin spor merkezi haline gelen Toroslar'da 7'den 70'e herkes sporun farklı dallarıyla tanışma imkanı buluyor.

04 Şubat 2020 Salı, 13:45
Toroslar Belediyesi'nde 4 Mevsim Spor Yapma İmkanı
-


Bilgi: Instagram'da @mersinhaber'i takip ederek anlık gelişmelerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz.
Toroslar'da sporun tüm branşlarında sporcu yetiştirdiklerini söyleyen Başkan Yılmaz; "Spor, hayatımızın vazgeçilmezi. Bu anlayışıyla tüm etkinliklerimizde spora önemle yer veriyoruz" dedi.
Belediye; çocuk, genç, yaşlı her kesimin aktif spor yaşamın içinde yer almaları amacıyla 14 farklı branşta kurslar açarak vatandaşlara yılın 4 mevsiminde spor yapma imkanı sunuyor. Futbol, basketbol, bocce, tenis, güreş, voleybol, hentbol, motor sporları, genel cimnastik, yüzme, atletizm, geleneksel okçuluk, modern okçuluk, halk oyunları olmak üzere 14 farklı branşta ve 24 uzman eğitmen eşliğinde verilen kurslar yoğun ilgi görüyor.
Ücretsiz olarak verilen kurslara kayıt olmak isteyen vatandaşlar, Toroslar Belediyesi Yunus Emre Kültür Merkezi'nde bulunan Spor İşleri Müdürlüğü'ne başvurabilecekleri gibi 0324 322 72 17 numaralı telefonu da arayarak bilgi edinebilirler.

BAŞKAN YILMAZ: "ŞAMPİYONLAR YETİŞTİRİYORUZ"

Toroslar Belediye Başkanı Atsız Afşın Yılmaz; "Sağlıklı bir yaşamın yolu spordan geçiyor. İlçemizde spor yapmak isteyen herkes, açmış olduğumuz spor kurslarına başvuru yaparak sporu hayatlarının merkezine alabilir. Bu anlamda herkesi kurslarımızda hocalarımız eşliğinde spor yapmaya bekliyoruz" dedi.
Sportif başarı için alt yapının önemine değinen Başkan Yılmaz, Spor İşleri Müdürlüğü bünyesinde bulunan spor kulüplerinin başarılarıyla da gurur duyduklarını belirterek; "Spor alanında yapmış olduğumuz çalışmaların, bizlere başarılarla geri dönmesi yaptığımız işin ne kadar değerli olduğunu bir kez daha gösteriyor. Ulusal ve uluslararası müsabakalardaki başarılarımız kentimiz için gurur kaynağıdır. Sporcularımızın her zaman yanındayız" ifadelerini kullandı.

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Henüz yorum eklenmemiştir.
SON DAKİKA
MERSİN'DE ORMAN YANGINLARIYLA MÜCADELE TOPLANTISI
"10 Numara Öğrenci Kenti, Mersin"
Mersin Su Kesintileri – 26 Ağustos – 27 Ağustos 2025
Mersin Yenişehir'de Feci Kaza: Nikah Gününden Bir Gün Önce Hayatını Kaybetti
Tömük’te Bıçaklı Kavga: 1 Kişi Hayatını Kaybetti
Aslan Gök Yuvaya Geri Döndü
Vali Toros'tan, Tuğamiral Kazankaya'ya İade-i Ziyaret
Mezitli’de Yaya Kazası: Araç Çarpan Kişi Yaralandı
Mersin’de Denizde Öğütülmüş Çöp Şoku: Vatandaşlardan Tepki
Mersin Su Kesintileri – 25 Ağustos – 26 Ağustos 2025

Mersin Haber ,Mersin