Toroslar Belediyesi Canlı Yayında Dezenfeksiyon Yaptı!

Toroslar Belediye Başkanı Atsız Afşın Yılmaz, koronavirüs tedbirleri hakkında bilgi vermek için telefon bağlantısıyla katıldığı radyo programında, sunucuların “Radyomuzda da dezenfeksiyon yapar mısınız?” talebi üzerine dezenfeksiyon ekiplerini 10 dakika içinde radyo istasyonuna sevk etti.

18 Mart 2020 Çarşamba, 15:39
Toroslar Belediyesi Canlı Yayında Dezenfeksiyon Yaptı!
-

Canlı yayının devam ettiği sırada stüdyoda dezenfekte ekiplerini gören program yapımcıları, şaşkınlıklarını gizleyemezken, Belediye Başkanı Atsız Afşın Yılmaz’a duyarlılığı ve taleplerine hızlıca cevap verdiği için teşekkür ettiler.
Mersin’de yayın yapan Radyo Ülkü’de Serkan Tultak ve Hacı Bektaş Adıgüzel’in hazırlayıp sunduğu Yerel Gündem programına telefonla bağlanarak, Toroslar Belediyesi’nin koronavirüse karşı aldığı tedbirleri anlatan Başkan Atsız Afşın Yılmaz, oluşturdukları özel ekiple tüm ilçede seferberlik ilan ederek, dezenfeksiyon çalışmaları yaptıklarını anlattı.

“SALGIN HASTALIKLARA KARŞI HAZIRLIKLIYDIK”

Koronavirüs ve salgın hastalıklara karşı belediye olarak hazırlıklı olduklarını ve Türkiye'de de ilk vakanın görülmesinin hemen ardından dezenfekte çalışmalarına başladıklarını ifade eden Başkan Yılmaz; "Ülkemizde Koronavirüs vakası görülmeden önce belediye olarak biz hazırlığımızı ve dezenfekten stokumuzu yapmıştık. 7 gün önce ilçemizde vatandaşlarımızın ortak kullanım alanları olan tüm kamu kurum ve kuruluşlarını, eğitim kurumlarımızı, camileri, minibüsleri dezenfekte etmeye başladık ve bu çalışmalarımıza düzenli olarak devam ediyoruz. Vatandaşlarımızın bir araya geldiği ve temas ettiği her yeri titizlikle dezenfekte ediyoruz. Bunun yanında halka açık istirahat ve eğlence yerlerinde denetimler yaparak genelgedeki hususlara uymayan iş yerlerine tebligatta bulunuyoruz. Belediye hizmetlerimizi daha verimli hale getirme çabasındayız. Kadın Çocuk ve Danışma Merkezimiz de vatandaşlarımızla hem özel hem toplu görüşmeler yapıyordu. Toplu görüşmeleri erteledik. Özel görüşmelerde de online terapi hizmetine başladık" diye konuştu.

CANLI YAYIN DEVAM EDERKEN STÜDYO DEZENFEKTE EDİLDİ

Dezenfeksiyon çalışmasının periyodik olarak devam edeceğini anlatan Başkan Yılmaz, bu arada program sunucularından Hacı Bektaş Adıgüzel’in “İlçe sınırlarınızda değil fakat radyomuzda da dezenfeksiyon yapar mısınız?” talebine “Elbette yaparız” yanıtını verdi. Koronavirüse karşı dezenfekte çalışmaları için özel oluşturulan ekibi anında radyo binasının bulunduğu Alanya İş Merkezine sevk eden Başkan Yılmaz, canlı yayın devam ederken, radyoda dezenfeksiyon çalışması başlattı. Program yapımcıları duyarlılığından dolayı Başkan Yılmaz’a teşekkür etti.

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar (1)
aziz
11:02
19 Mart 2020 Perşembe
bu yaşıma kadar böyle olay görmedim ülkü radyo belediye mhp telefon ediyoruz ilaçlamaya gelmeyenler kendi reklamı için haber yapiyor gelinen nokta
78.190.43.245
SON DAKİKA
Mersin-Tarsus-Yenice Tren Seferleri 22 Nisan Günü Kapanıyor, TOK Otobüsleri Kooperatifi’nden Ek Sefer Açıklaması
Tarsus Belediye Başkanı Ali Boltaç, Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer’i Ağırladı
Başkan Seçer, İlçe Belediye Başkanları Ve Büyükşehir Belediye Meclisi Üyeleri İle Bir Araya Geldi
MESKİ, Pamukluk İçme Suyu Arıtma Tesisi Projesi’nde Önemli Bir Aşama Daha Kaydetti
Mersin Büyükşehir Belediye Meclisi’nin Nisan Ayı 2. Birleşimi Gerçekleşti, 2023 Yılı Faaliyet Raporu Oy Çokluğuyla Kabul Edildi
Mersin Tarsus Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu’ndan Mersin İl Emniyet Müdürü Kamil Karabörk’e Ziyaret
Mersin’in Tanınan İsmi Gazeteci-TV Programcısı Ahmet Özdemir Hastaneye Kaldırıldı
Mersin Mezitli Soli’de Kaldırımda Duran Bank 2 Kişi Tarafından Çalındı
Mersin Büyükşehir’in Maharetli Ustaları Ekipmanları Baştan Sona Yeniliyor, Maharetli Ustalar Maliyeti Azaltıyor Kesintisiz Hizmet Sağlıyor
Başkan Seçer’den İlçe Belediye Başkanlarına Ziyaret: “Her Zaman Yanı Başınızdayım”

Mersin Haber ,Mersin