Toroslar Belediye Başkanı Yılmaz, Yaylalarda Kar Mesaisi Yaptı

Toroslar Belediye Başkanı Atsız Afşın Yılmaz, kentte etkili olan sağanak yağışların ardından ilçe merkezinin yanı sıra yüksek kesimlerde bulunan mahallelerde de incelemelerde bulunarak, vatandaşlarla bir araya geldi.

10 Ocak 2020 Cuma, 03:18
Toroslar Belediye Başkanı Yılmaz, Yaylalarda Kar Mesaisi Yaptı
-

Esnaf ve mahalle sakinlerinin memnuniyeti ile karşılanan Başkan Yılmaz, yağışların ilçe genelinde ciddi hasarlara neden olmamasının sevincini yaşadıklarını belirtti.
Yaptığı mahalle ziyaretlerinde mahalle sakinleriyle sohbet ederek evlerinin ihata duvarı ve bahçelerinde bir hasar olup olmadığını da soran Başkan Yılmaz, bu gibi durumla karşılaşan vatandaşların belediyeye ya da İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü'ne (AFAD) başvurabileceklerinin bilgisini de verdi.

"Vatandaşımız Huzuru ve Refahı İçin Çalışıyoruz"

"Kış aylarının başından beri oluşturduğumuz acil müdahale ekibimiz, Mersin'de 'Kırmızı Kod' alarmı verilmesiyle harekete geçti" diyen Başkan Yılmaz, "Teknik birimlerimizden oluşturduğumuz ekibimiz, bu süreçte koordineli çalışarak vatandaşlarımızın taleplerine anında müdahale etti. İlçemiz genelinde gerek yol açımı, su tahliyesi ve temizliği yaparak en önemlisi de kar yağışının etkili olduğu yaylalarımızda mağdur olan vatandaşlarımızın hastaneye ulaşımı konusunda ekibimizle büyük bir sorumluluk üstlendik. Aynı sorumlulukla vatandaşımızın huzuru ve refahı için gece gündüz aralıksız çalışmaya devam edeceğiz" diye konuştu.
Kar kalınlığının yer yer 2 buçuk metreyi bulduğu yaylalarda ekiplerin karla mücadele çalışmalarını da yakından takip eden Başkan Yılmaz, yolda mahsur kalan vatandaşların kurtarma çalışmalarına da eşlik etti.
Toroslar Belediyesi karla mücadele ekipleri, kar yağışının etkili olduğu ilçenin yüksek kesimlerindeki mahallelerin yol güzergahlarının yanı sıra özellikle okullar, otobüs durakları ve trafiğin yoğun olarak kullanıldığı yerlerde de yol açma çalışmalarını titizlikle sürdürüyor.

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Henüz yorum eklenmemiştir.
SON DAKİKA
23 Nisan Uluslararası Çocuk Festivali Gala Yemeğiyle Sona Erdi
Play-Off’a Kalan Carettalar’dan Baskan Seçer’e Tebrik Ziyareti
Mersin Büyükşehir Ekipleri, Çamlıyayla’da İlaçlama Çalışmalarını Sürdürüyor
Büyükşehir’in Uluslararası Çocuk Festivali İle Mersin Sokakları Karnaval Alanına Döndü, Mersin’in En Coşkulu, En Renkli Festivali: Uluslararası Çocuk Festivali
Başkan Seçer, Çocukların Bayram Neşesine Ortak Oldu, Mersin Büyükşehir İle Özlenen Bayram Günleri Yeniden Yaşatıldı
Başkan Seçer, 23 Nisan Dolayısıyla Çocuklarla Bir Araya Geldi: “23 Nisan Demokrasiyi Ve Egemenliğin Kayıtsız Şartsız Millete Ait Olduğunu İfade Ediyor”
Mersin’de Coşkulu 23 Nisan Kutlaması, Başkan Seçer, 23 Nisan Dolayısıyla Düzenlenen Törene Katıldı
Seçer, CHP Mersin İl Başkanlığı’nın 23 Nisan Kutlama Programına Katıldı
TADEKA’da Merhum Ressam Mehmet Karaçor Anıldı
Büyükşehir’in Kır Çiçekleri Mersin’e Döndü, 23 Nisan’da Geleceğin Aydınlık Yüzü Kır Çiçeklerinden Yeni Bir Başarı

Mersin Haber ,Mersin